Oriflame Flamboyant Edt 75 ml Erkek Parfümü enucuzavn024

1.600 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL

Ürün Bilgileri

Oriflame Flamboyant Edt 75 ml Erkek Parfümü enucuzavn024

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UCUZCOSMETİC Satıcı Ünvanı: ESRA USAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8940366746
    Bu ürün UCUZCOSMETİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flamboyant Edt'nin heyecan veren kokusu ile hayatın tadını doyasıya çıkarın
  • Turunçgillerin heyecan verici notaları ve güçlü baharat aromasının harekete geçiren birlikteliği hayattan daha fazlasını isteyen erkeklerin vazgeçilmezi

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 75 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Oriflame Flamboyant Erkek Parfümü Çeşitleri Trendyol'da!

Zengin notalarıyla eşsiz bir uyuma sahip olan Oriflame Flamboyant EDT 75 ml erkek parfümü, kaliteli bir kullanım vadeder. Narenciye ve turunçgillerin baharatlarla birleştirildiği üst notalar, ortama canlı ve taze bir koku yayar. Misk ve beyaz sedir ağacı notaları ise parfüme asil bir derinlik kazandırır. Spesifik olarak yetişkin erkekler için üretilmiş olan parfüm, 75 mililitrelik hacmiyle uzun süre boyunca gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Zarif şişesiyle en az kokusu kadar beğeni toplayan ürün, harekete geçirici ve modern bir enerjiye sahiptir. İlgili ürünün tipi EDT'dir. Bu sayede parfüm, ideal oranda kalıcılık sağlar. Doğru kullanım için başta boyun ve nabız bölgelerine uygulanması önerilir.

  • Ürün Hacmi: 75 mililitre
  • Ürün Tipi: EDT
  • Hitap Ettiği Kitle: Erkek

Oriflame Flamboyant Edt 75 ml Erkek Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

Oriflame Flamboyant Edt 75 ml Erkek Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

Oriflame Flamboyant EDT 75 ml erkek parfümü, kullanımı ideal hâle getiren harika özelliklere sahiptir. Eşsiz kokusunun yanı sıra parfüm, özel tasarım olan zarif şişesiyle de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Genel olarak gold renklerin hâkim olduğu şişe, kullanıcısına özel hissettirir. Ürün, 75 mililitrelik hacmiyle kullanıcıların beğenisine sunulur. EDT tipindeki parfüm, kalıcılık konusunda da iddialıdır. Eau de toilette tipiyle de anılır. Parfümü sıktıktan sonra birkaç saat kadar kokuyu teniniz ve kıyafetlerinizde hissedebilirsiniz. Tazelemek isterseniz günün ilerleyen saatlerinde parfümü bir kez daha kullanabilirsiniz. Genel anlamda ürün, dışarıda olduğunuz süre boyunca sizi idare edecek kalıcılığa sahiptir. Oriflame markası tarafından özel olarak üretilen bu parfüm, canlı ve sıcak kokusuyla imza ürününüz olmaya adaydır. Eşi benzeri olmayan kokusu sayesinde ortamdaki tüm gözler üzerinizde toplanır.

Oriflame Flamboyant Edt 75 ml Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Oldukça iddialı bir kokuya sahip olan Flamboyant EDT 75 ml erkek parfümü, bu özelliğiyle hemen hemen herkesin beğenisini kazanır. Narenciye ve baharat notalarının eşsiz uyumuna bu parfümde rastlayabilirsiniz. Bu notalar sayesinde koku, âdeta harekete geçirici bir canlılığa kavuşur. Beyaz sedir ağacı ve misk notaları ise parfümün canlı kokusuna harika bir derinlik katar. Tüm bu notalar birlikte kullanıldığında ortaya eşsiz bir harmoni çıkarır. Siz de bu muhteşem kokunun keyfini gün boyunca sürebilirsiniz. Parfümü ilk sıktığınız andan itibaren o eşsiz kokuyu hissetmeye başlarsınız. Süre geçtikçe ürün, üzerinizde daha derin ve sıcak bir koku bırakır. Ortama yaydığı enerji de tıpkı parfümün kendisi gibi dinamik, karizmatik ve canlıdır. Koku özellikleri sayesinde Oriflame Flamboyant EDT 75 ml parfüm, neredeyse bütün kullanıcılarının gözdesi hâline gelir.

Oriflame Flamboyant Erkek Parfümü Kimler İçin Uygundur?

Oriflame markası tarafından üretilmiş olan parfüm, spesifik olarak erkeklerin kullanımı için üretilmiştir. Canlı, sıcak ve derin kokuları seven her erkek bu ürünü gönül rahatlığı içerisinde tercih edebilir. Parfüm, klasik tarzından ödün vermeyen modern erkekler tarafından sık sık tavsiye edilir. Narenciye ve turunçgil gibi hareketli notalardan hoşlanıyorsanız siz de bu ürünü son derece rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Heyecan verici ve harekete geçirici notaları sayesinde ürün, oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Etkili, kalıcı ve dinamik kokusu ve esanslarıyla Oriflame Flamboyant EDT 75 ml erkek parfümü, yetişkinlerin kullanımı için son derece idealdir. Siz de; kendiniz, eşiniz, babanız ya da arkadaşınız için hoş kokulu ve kalıcı bir parfüm arayışındaysanız bu ürünü gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Parfümü Türkiye'nin lider çevrim içi alışveriş platformlarından biri olan Trendyol üzerinden kolayca bulabilirsiniz. Satın alma işlemine geçmeden önce Oriflame Flamboyant EDT 75 ml erkek parfümü yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden fikir alabilmeniz de mümkündür.