Oriflame Novage Time Restore Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Seti

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.349,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.050 TL
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.200 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oriflame Novage Time Restore Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WREN SHOP Satıcı Ünvanı: ADNAN ÖZGÜR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4054325058600013 Vergi Kimlik Numarası: 6930007687
    Bu ürün WREN SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • . Bu dönemde 4 problemin ortaya çıktığı ve yaşlanma görünümünü fazlasıyla artırdığı gözlemlenmiştir. dönemindeki olgun ciltlerin 4 problemine karşı etkili!Derin kırışıklıklar* Yaşlanma lekeleri** Dolgunluk ve belirginlik kaybı*** Kuruluk**** Novage time restore yaşlanma karşıtı cilt bakım serisi, işte bu 4 probleme karşı çözüm sunmak için 2 özel teknolojiyle geliştirilmiştir. Genisteinsoy teknolojisi ile ciltteki kolajeni artırmaya, cildin nem seviyesini yükseltmeye, derin kırışıklıkların görünümü azaltmaya yardım eden serinin, ikinci güçlü içeriği ribwort bitki kök hücre özü ise yaşlanma lekelerinin görünümünü azaltmaya destek olur. 5 üründen oluşan novage time restore yaşlanma karşıtı cilt bakım serisi, novage cilt bakım rutini adımları ile uygulandığında en iyi sonuçları sunar. 4 adımlı cilt bakım rutini ile 7 kat etkili sonuç*****Set ürünleri: Novage 2'si 1 arada temizleme jeli Novage time restore göz ve dudak kremi Novage time restore serum Novage time restore gündüz kremi spf 15 Novage time restore gece kremi * içerik bilgisine göre genisteinsoy teknolojisi derin kırışıklık görünümünü yumuşatır. ** tüketici testine göre, kullanan 77 kadının %70’i yaşlılık lekelerinin azaldığını onayladı. *** tüketici testine göre, kullanan 77 kadının %92’si cilde dolgunluk ve belirginlik kazandıran cilt elastikayetinin arttığını onayladı. **** klinik test sonucuna göre, set ürünlerinin cilt bakım rutini ile kullanımı ve yalnızca gündüz kremi ve cilt temizleyici kullanımı karşılaştırıldığında cilt nemini %71 artırır. ***** klinik olarak kanıtlanmıştır, tüm novage time restore set ürünleri bir arada rutin olarak kullanımı ile sadece temizleyici ve novage gündüz kremi kullanımına göre karşılaştırılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver