Oriflame The One Çift Etkili Maskara

300 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oriflame The One Çift Etkili Maskara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PERİ KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ALİ YÖRÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9830020129
    Bu ürün PERİ KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oriflame the one çift etkili maskara

Ürün Özellikleri

  • Boy Mini Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Etki Hacim Verici
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Oriflame The One Çift Etkili Maskara

Kozmetik sektöründe değişimler ve gelişimler oldukça hızlıdır. Güzellik algısının ve seçeneklerinin sıkça değiştiği günlerde ihtiyaçlar farklılık gösterebilir. Oriflame The One çift etkili maskara size tam istediğiniz özellikleri sunan çift fırçalı ve likit bir maskaradır. Sunduğu özelliklere göre fark yaratarak çift fırça tasarlayan Oriflame ile uzun kirpikler için farklı, hacimli kirpikler için farklı fırça tercih edebilirsiniz. Makyaj yaparken dikkat edilmesi gerekenler arasında mimikler ve ifadeler bulunur. Yüzü ve ifadeleri yansıtmayacak makyaj yapmak, istediğiniz gibi görünmenize engel olabilir. Doğru ürün tercihi bu durumu önlemenizi mümkün kılar. Ürün seçiminde önemli noktalardan bir diğeri ise fiyat ve performans orantısıdır. Oriflame The One çift etkili maskara fiyatları değişik bütçeler için uygun bir şekilde belirlenir.

  • Uzun ve belirgin kirpik fırçası
  • Hacimli ve dolgun görünüm fırçası
  • Çift etkili çift fırçalı maskara

Yenilikçi Oriflame Çift Taraflı Maskara

Yenilikçi Oriflame Çift Taraflı Maskara

Makyaj için doğru ürünü seçmek önemlidir. Bu noktada maskaranın beklentileri karşıladığından emin olmak isteyebilirsiniz. İstediğiniz özellikleri size sunan ürünü tercih ederek, doğru makyajı yapabilir ve stilinizi kirpikleriniz ile yansıtabilirsiniz. Çift kullanım sunan Oriflame sizin için özel fırça tasarlar. Çift etki sağlayarak yoğun siyah renk veren maskara, bulaşmaya karşı dayanıklı olması ile beğenilir. The One çift etkili maskara gün boyu etkisini korumaya devam eder ve kremsi yapısı ile kolayca sürülür. Kirpiklerinizi besler ve uzamasına yardımcı olur. Bu yenilikçi maskara ile ayrı fırçalar sayesinde birden fazla etkiyi kirpiklerinize ve bakışlarınıza verebilirsiniz. Eğer isterseniz her iki fırçayı da aynı anda kullanabilirsiniz. Oriflame çift taraflı maskara ile kirpiklerinizin her bir teline ulaşarak tek tek ayrılmış uzun kirpiklere sahip olursunuz.

İhtiyacınıza Uygun Oriflame The One Double Effect Maskara

İhtiyacınıza Uygun Oriflame The One Double Effect Maskara

Makyaj, günlük hayatın her anında kullanılır. Kombininize göre veya katılacağınız etkinliğe göre birbirinden farklı makyaj tarzlarını tercih edebilirsiniz. Kullanılan ürünler ise makyaja göre değişiklik gösterir. Makyaj yaparken kullanılan önemli ve stili yansıtan malzemelerden birisi olan maskaralar ihtiyaca ve beklentilere göre değişiklik gösterir. Oriflame The One Double Effect maskara ile uzun, belirgin, hacimli kirpik gibi önemli ihtiyaçlarınızı isteğinize göre karşılayabilirsiniz. Çift fırça nasıl kullanılır diye merak ederseniz kirpiklerinizin daha uzun görünmesini sağlamak ve belirginleştirmek için dar kapağı çevirerek açabilir ve kirpiklerinize kökten uca uygulayabilirsiniz. Hacimli kirpikler elde etmek istiyorsanız geniş kapaklı bölümü açarak kirpiklerinize kökten uca uygulamanız yeterli olur. Çift etkiyi yakalamak için her iki fırça ile uygulama yapmanız önerilir. Oriflame çift etkili maskara kullanarak her makyajınıza uygun maskara seçimine sahip olursunuz.

Beğeni Toplayan Oriflame The One Çift Etkili Maskara

Beğeni Toplayan Oriflame The One Çift Etkili Maskara

Oriflame çift fırçalı ve etkili maskara kullananlar yorumlarında ürünün ihtiyaçlarını karşıladığını paylaşırlar. Oriflame The One çift etkili maskara yorumlarını inceleyerek ürünle ilgili merak ettiğiniz detayları öğrenmeniz mümkün olur. Kullanım ihtiyacına göre çift fırça imkanı sunan bu ürünü severek kullanabilirsiniz. Tüm özelliklerin aynı fırça ve likitle kullanılmasına bir yenilik getiren Oriflame ile farklı fırçaları tek bir üründe kullanma imkanını yakalarsınız. Oriflame The One çift etkili maskara kullananlar çift etkiyi yani uzun ve belirgin kirpik ile birlikte hacimli görüntüyü elde etmek için önce dar kapağı kullanarak uzun ve belirgin kirpik fırçasını uyguladıklarını, kuruduktan sonra ise geniş kapaklı fırçayı kullanarak çift etkiyi yaratabildiklerine dair paylaşımda bulunurlar. Trendyol’dan ürünün özelliklerini detaylı olarak inceledikten sonra sipariş verme işlemini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.