Orijen Six Fish Tahılsız 6 Balıklı Yetişkin Kedi Maması 5,4 Kg

4.500 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Orijen Six Fish Tahılsız 6 Balıklı Yetişkin Kedi Maması 5,4 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVİNEMAMA Satıcı Ünvanı: EVİNEMAMA PET ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0141028101900001 Vergi Kimlik Numarası: 1410281019
    Bu ürün EVİNEMAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orijen 6 Fish- 6 Balıklı Kedi Maması- Tahılsız 5,4 KgÜrün BilgileriBütün kedi ve yavru kediler, az miktarda meyve, sebze ve bitkilerle tamamlanmış taze et bakımından zengin ve çeşitli bir beslenmeye duyulan biyolojik ihtiyaca sahip etoburlar olarak gelişmişlerdir.Bu yüzden, Biyolojik Olarak Uygun TM ORIJEN 6 FISH kendi bölgemizde doğal olarak tutulan ve günlük taze olarak temin edilen, tamamı tuzlu su ve tatlı su balıkları ile benzersiz bir özellik gösterir. Böylece, kedinizi her bakımdan beslemek için mükemmellik gösterir.Kanada’nın en iyi ve en taze içerikleriyle, kendi ödüllü mutfağımızda hazırlanmış ORIJEN, kedinizi veya kedi yavrunuzu mutlu, sağlıklı ve güçlü kılar. İçeriklerimizi okuyun ve bizimle aynı fikirde olacağınızı düşünüyoruz!İçindekilerTaze bütün somon balığı, taze bütün ringa balığı , kömür balığı, taze bütün pisi balığı , taze alaska balığı , taze turna balığı , taze göl alabalığı ,somon balığı yağı , ringa balığı yağı , nohut, kırmızı mercimek, yeşil mercimek, yeşil bezelye, bezelye lifleri, kanola yağı, güneşte kurutulmuş yonca, yer elması, kabak, balkabağı, ıspanak yaprakları, havuç, kırmızı lezzetli elma, Bartlett armudu, kızılcık, yaban mersini, su yosunu, meyan kökü, melekotu kökü, çemen otu, kadife çiçeği, tatlı rezene, nane yaprağı, sarı papatya, karahindiba, zater, biberiye, Enterococcus faecium vitamini. Analiz TablosuHam Protein 42,00 %Ham Yağ 20,00 %Ham Lif 3,00 %Nem 10,00 %Kalsiyum 1,40 %Fosfor 1,10 %Magnezyum 0,09 %Metabolik Enerji 4060 kcal/kg Besleme Önerisi ÖNERİLEN GÜNLÜK BESLENME MİKTARIKEDİNİN AĞIRLIĞIAKTİFDAHA AZ AKTİF2-3 KG40-45 g40-45g3-4 KG45-60 g45-60 g4-5 KG60-75 g60 g5-6 KG75-80 g60-75 g6-8 KG80-90 g75-80 g8-10 KG90-120 g80 g10-12 KG120-135 g80-90 g

Ürün Özellikleri

  • İçerik Tahılsız
Geri Bildirim Ver