Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Köpek Maması 2 Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Köpek Maması 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Köpek Maması 2 Kg Yetişkin köpek için üretilmiş özel bir kuru köpek mamasıdır. Tahılsız köpek maması olarak hazırlanmıştır, gluten içermemektedir. Aynı zamanda sindirim sistemini koruyan yüksek sindirime yardımcı besinler bulunmaktadır. Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Köpek Maması köpeklere son derece destekleyici ve kaliteli mama türüdür. Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Köpek Maması ile köpeğinizin günlük alması gereken besinleri karşılamaktadır. Diğer Orijen marka köpek mamaları gibi köpeğimizin sağlığını destekleyen ve aynı zamanda düzenleyen bir köpek mamasıdır. Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Köpek Maması İçindekiler Nelerdir? Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Köpek Maması İçeriğindeki ürünlerin tamamı taze olarak kullanıldıklarından asla dondurulmamış ve koruyucu katkı maddeleri eklenmeden hazırlanan bir mamadır. Deri ve tüy sağlığı için dengeli oranda omega 3 ve omega 6 yağ asitleri içermektedir. İlave olarak koruyucu veya köpeğimizin sindirimini zorlaştıracak katkı maddesi bulunmamaktadır. Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Köpek Maması içindekiler şu şekildedir: Taze Ördek Eti %4 Kurutulmus Mavi Mezgit %4 Taze Bizon Eti %4 Kurutulmus Koyuneti %4 Taze Salvelinus Alpinus-Artktik Alabalıgı %4 Taze Alaska Morinası %4 Kurutulmus Keçi Eti %4 Tazegökkusagı Alabalıgı %4 Taze Sardalya %4 Kurutulmus Morina %4 Taze Keçi Eti %4 Taze Tavsan Eti %4 Kurutulmus Geyik Eti %4 Taze Koyun Eti %4 Taze Geyik Eti %4 Ördek Yagı %3.5 Kurutulmus Kömür Balıgı %3 Kurutulmus Ringa Balıgı %3 Keçi cigeri %1.5 Morina Cigeri %1.5 Geyik Cigeri %1.5 Geyik İskembesi %1.5 Koyun Cigeri %1.5 Keçi İskembesi %1.5 Koyun İskembesi %1.5 Ispanak Nohut Kusburnu Armut Elma Sarı Bezelye Yonca Bal Kabagı Kırmızı Mercimek Su Yosunu Mürver Çiçegi Havuç Hindiba Kökü E6 (Çinko): 100Mg Kabak Kurutulmusradika Kökü Enterococcus Faecium Ncımb10415: 600X10^6 Cfu. Dondurularak-Kurutulmus Ciger Kızılcık Kadife Çiçegi Ardıç Meyveleri Yesil Bezelye Bileşenleri Nelerdir? Mamaların içerisinde bulunan besleyici vitamin ve mineraller gibi birçok bileşen bulunmaktadır. Bu bileşenler mamadan mamaya değişiklik gösterebilmektedir. Bu mamamızda bulunan besin değerleri oranları ile verilmiştir. Bunlar mamanın kilosuna bağlı olmadan sabit oranlardır. Ham Protein % 38 Ham Yag % 16 Ham Kül % 9,5 Ham Lif % 5 Kalsiyum % 1,9 Fosfor % 1,5 Omega-6 % 1,8 Omega-3 % 1,4 DHA % 0,5 EPA % 0,4 Glukozamin 600mg/kg Kontroitin 800mg/kg Köpeğinizin sağlığı ve aynı zamanda keyifli bir mama yemesi için somot etli köpek konservesinin bileşenleri özel olarak seçilmiştir.
Geri Bildirim Ver