Orjinal Orijinal Yayınları 11. Sınıf Matematik Soru Bankası

253 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
225,25 TL
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Orjinal Orijinal Yayınları 11. Sınıf Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPYELİ Satıcı Ünvanı: KİTAPYELİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065292400001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652924
    Bu ürün KİTAPYELİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 11. Sınıf Matematik Orijinal Soru Bankası Orijinal Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 11. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Orijinal Yayınları 11. Sınıf Matematik Soru Bankası

Ders çalışırken tekrar yapmak önemlidir. Ne kadar çok çalışıp tekrar yapılırsa o kadar iyi öğrenilir. Öğrenilen dersler soru çözümü yaparak pekiştirilir. Orijinal yayınları 11. sınıf matematik soru bankası da matematik konusunda kendini ilerletmek isteyen öğrencilere yardımcı olur. Sayısal olan dersler pratik yapılmadığında zor öğrenilir. Test kitabı ile istenilen konuya kadar soru çözümü yapılarak öğrenim seviyesi ölçülmüş olur. Matematik genel olarak zor bir derstir. Sürekli tekrarlanmazsa kolay unutulur. Öncesinde öğrenilen konuları hatırlamanın tek yolu ise soru çözümü yapmak olur. 11. sınıf öğrencilerin okulda işlediği konulara göre hazırlanan problemler, kolayca pratik yapılmasını sağlar. Kolektif yazar sistemi ile hazırlanan sorular ile konu öğrenimi hızlandırır. Güncel konular bulunan bu ürün ile müfredata uyum sağlayabilirsiniz.

  • 11. sınıf konularına özel testler
  • Kolektif soru çeşitliliği
  • Güncel konular

Orijinal Yayınları 11. Sınıf Matematik Soru Bankası İçeriği

Orijinal Yayınları 11. Sınıf Matematik Soru Bankası İçeriği

Soru bankası satın alınırken basım tarihinin yeni olmasına dikkat edilir. Basım tarihi güncel olan kitaplar, konuların tam olarak öğrenilmesini sağlar. Orijinal yayınları 11. sınıf matematik soru bankası kullananlar ise ürünün sahip oldukları özelliklere göre tercihlerini yaparlar. Kitabın 11. sınıf öğrencilerine uygun olması da sınavlar açısından da önemlidir. Test kitabının içerisindeki konular derslerde iyi notlar almanın yanı sıra üniversiteye hazırlanmada da yardımcı olur. Kolektif yazar özelliği sayesinde farklı zorluk derecesindeki problemler de çözülür. Ürün, Türkçe dil seçeneği ile öğrencilere sunulur. Kitap boyutu normal olarak adlandırılır. Okulda veya kafe ortamında rahat bir şekilde ders çalışılır. Kitabın boyutları ise çanta içine sığabilen büyüklüktedir. Ürün, güncel müfredata uygun olarak öğrencilere sunulur. Konu tekrarının dışında aynı sorular ile TYT sınavına da kolayca hazırlanabilirsiniz.

Cazip Orijinal Yayınları 11. Sınıf Matematik Soru Bankası

Cazip Orijinal Yayınları 11. Sınıf Matematik Soru Bankası

Orijinal yayınları 11. sınıf matematik soru bankası satın almak isteyenler kısa zaman içerisinde aradıkları nitelikte test kitabını bulmuş olurlar. Ürün, üniversite sınavına giren öğrenciler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Orijinal yayınları 11. sınıf matematik soru bankası yorumları deneyimli müşterilerin görüşlerini içerir. Test bankasının yayım tarihinin güncel olması da dikkatleri çeken bir özelliktir. 11. sınıf konularını içeren kitap, sınavlara çalışılmasında da yardımcı olur. Kolektif yazarlar tarafından hazırlanan test kitabı, birbirinden farklı özellikte problemler ile pratik yapılmasını sağlar. Farklı yazarların hazırladığı problem tipleri ile sınava oldukça güçlü şekilde hazırlanabilirsiniz. Kitap içerisindeki testler üniversite sınavı için de çalışılabilir. Normal ölçülerde olan kitap elde veya çantada rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Türkçe olarak basılan matematik test kitabının sahip olduğu birçok özellik ile keyifli bir çalışma süreci geçirebilirsiniz.

Uygun Orijinal Yayınları 11. Sınıf Matematik Soru Bankası

Uygun Orijinal Yayınları 11. Sınıf Matematik Soru Bankası

Orijinal yayınları 11. sınıf matematik soru bankası fiyatı açısından da bütçe dostu olmasıyla size avantaj sağlayan bir üründür. Ürün, yeni basım tarihi ile öğrencilerin dikkatini çeker. Orijinal yayınları soru bankası kolektif soru sistemine sahiptir. Böylelikle öğrenciler farklı öğretmenlerin hazırladıkları testler ile sınavlara hızlı bir şekilde hazırlanır. 11. sınıf müfredatına göre hazırlanan problemler, üniversite sınavına girenler tarafından da rahatlıkla çözülür. Basım dilinin Türkçe olması öğrenim açısından kolaylık sağlar. Ders kitapları kendi aralarında da ikiye ayrılır. Bazıları konu anlatırken bazılarında ise sadece testler yer alır. Ürün, sadece soru olan içeriği ile öğrencilere geniş çalışma imkanı da sunar. Test kitabının sahip olduğu test sistemi öne çıkan avantajları arasındadır. Konuları anlamanızı sağlayan bu özel test kitabına uygun fiyatıyla Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.