Orkid Platinum Hijyenik Ped Gece Süper Ekonomik Paket 18 Ped

139,50 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,02 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Orkid Platinum Hijyenik Ped Gece Süper Ekonomik Paket 18 Ped

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bebekmamadünyası Satıcı Ünvanı: ADK TEMİZLİK VE KOZMETİK MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008064495300010 Vergi Kimlik Numarası: 0080644953
    Bu ürün bebekmamadünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Gece
Geri Bildirim Ver

Orkid Platinum Hijyenik Ped Gece Süper Ekonomik Paket, 18 Ped

Kadın olmanın bir ayrıcalıklarından olan regl dönemlerinde Orkid sıklıkla tercih edilir. Çeşitli ağrı, sancı, bazen oluşabilen migren atakları, yorgunluk, ruh hali değişimleri ile oldukça zorlu geçen bu dönemde en azından sizlerin rahatlığını sağlayabilmek adına yardımcı olur. Orkid Platinum hijyenik ped gece rahatça hareket edilmesi, oluşabilecek sızıntıların önlenmesi, sıcak yaz günlerinde hassasiyet gibi sorunlarla uğraşılmaması için tüm bu problemleri göz önünde bulundurarak geliştirilir. İnce ve geniş yapısı ile gece boyu rahat bir uyku çekmenize imkan tanır. İstenmeyen kokuları hapseden içeriği ile sizlere gereken konfor alanını yaratır. Pamuksu yumuşaklığı ile rahatsızlık hissi vermez. Gece veya gündüz fark etmeksizin dilediğiniz aktiviteyi gönlünüzce gerçekleştirmenizi sağlar.

  • Orkid Platinum ile gece boyu konforlu uyku
  • Kötü kokuları hapsedici özellik
  • Güçlü emiciliği ile rahat hareket edebilme imkanı

Orkid Platinum Hijyenik Gece Pedi Kullanmanın Ayrıcalığı

Orkid Platinum Hijyenik Gece Pedi Kullanmanın Ayrıcalığı

Hareketli bir yaşam tarzına sahip olanlara, yerinde duramayanlara, rahatına düşkünlere, hassas cilde sahip olanlara ve daha birçok farklı ihtiyaçta kullanım kolaylığı sağlayan Orkid gece pedi sizleri memnun eder. Böylece bu dönemde gününüzden ödün vermek zorunda kalmadan işlerinize devam edebilirsiniz. Geceleri sızıntı olmadan, koku yaymadan konforlu bir uyku sağlar. Böylece çamaşır ya da çarşaflarınızdaki lekeler ile uğraşmanız gerekmez. Güçlü emici özelliği ve pamuksu yapısıyla ıslaklık hissini sizlere hissettirmez. Yumuşak olması sayesinde cildi tahriş etmez ve hareket ederken rahatsızlık hissi oluşturmaz. Orkid platinum hijyenik ped gece süper ekonomik paket 18 ped fiyatı sağladığı bu ayrıcalıklar göz önünde bulunarak belirlenir. Geceleri için ideal olarak tasarlanan bu boyuttaki pedi dilerseniz gün içinde de kullanabilirsiniz. 3 mm inceliğe sahip olması tam koruyuculuk sağlarken bir yandan da sizleri hafif hissettirir.

Konforlu Yapısıyla Orkid Platinum Hijyenik Ped Gece

Konforlu Yapısıyla Orkid Platinum Hijyenik Ped Gece

Gece boyunca huzurlu bir uyku için geliştirilen Orkid Platinum, 3 mm inceliğindeki hafifliği, yüzeye güçlü tutunan yardımcı kanatları, pamuksu yumuşaklığı ve son derece emici bariyerleri ile birçok önemli özelliğe sahiptir. Ürün, kokuları gizlemek yerine hapseder. Sizlerin konfor ve mutluluğunuzu sağlar. Hem sıkıntı vermeyen inceliğe sahip olması hem de güçlü emici özelliği ile sızıntı yapmaması büyük bir beğeni toplar. Orkid Platinum hijyenik ped gece süper ekonomik paket 18 ped kullananlar sosyal hayatından ödün vermeden işlerini sürdürebilirler. Her türlü aktiviteyi yapabilme cesareti kazandırır. Hızlı bir yaşam tarzına sahip olanlar için büyük bir avantaj sağlar. Yan gelip yatmak isteyenler için ise konforlu zaman geçirme imkanı tanır. Uzandığınız ya da yattığınız zaman huzursuzluk hissi yaşatmaması sizlerin zorlu adet dönemini kolaylıkla atlatmanıza yardımcı olur.

Orkid Platinum Ped Gece Yorumları

Orkid Platinum Ped Gece Yorumları

Gün içindeki zorlu koşuşturmaca, sıkıntı, stres derken bir de üstüne adet dönemi eklendiğinde işler oldukça güç duruma gelebilir. Herkes gibi günün yorgunluğunu atmak adına güzel bir uyku çekmek istediğinizde Orkid Platinum hijyenik gece pedi 8001090412775 sıklıkla tercih edilir. Ürün, kullanım süresi boyunca tam koruma sağlayarak sizleri memnun eder. Yoğun geçen adet dönemlerinde kullanıma uygundur. Pamuksu yapısı, inceliği ve güçlü emiciliği ile konforunuzu sağlar. Rahat bir uyku aldığınızda, adet döneminizin ekstra zorluklarıyla daha kolay baş edebilirsiniz. Ürün, sahip olduğu bu özellikleri ile sizleri rahatlatır ve bu sayede kullandığınız süre boyunca hafif hissedersiniz. Dermatolojik olarak test edildikten sonra satışa sunulur. Orkid platinum hijyenik ped gece süper ekonomik paket 18 ped yorumları sağladığı avantajları ile ön plana çıkar. Trendyol aracılığıyla bu ürünü satın alarak regl olduğunuzda kullanabilirsiniz.