Orkide Ayçiçek Yağı 18 Lt.

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Orkide Ayçiçek Yağı 18 Lt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EK Toptan Market Satıcı Ünvanı: EKGROUP GIDA TEMİZLİK SANAYİ İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0327084747800001 Vergi Kimlik Numarası: 3270847478
    Bu ürün EK Toptan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayçiçek Yağı 18 Lt.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Orkide 18 L Ayçiçek Yağı Ürünleri Trendyol'da!

Pasta ve yemek çeşitlerinin tamamında kullanıma uygun olan Orkide 18 lt teneke ayçiçek yağı, ekonomik paket seçeneğiyle tercih edilir. Ürün, tüm yemek tarifleri için uygun lezzeti sayesinde mutfakta sıkça yer verilen sıvı yağ çeşitlerinden biri olur. Büyük teneke şeklinde sunulan ekonomik paketi, özellikle işletmeler tarafından kullanılır. Aynı zamanda uzun süreli yağ ihtiyacını tek seferde karşılamak isteyen bireyler ürünü evlerine de alabilir. Daha ekonomik olması sebebiyle ön plana çıkan Orkide 18 lt teneke ayçiçek yağı, metal saklama kabıyla uzun süre dayanıklılık gösterir.

  • Boyut: 18 l
  • Kutu: Teneke
  • Ürün Markası: Orkide

Orkide Teneke Ayçiçek Yağının Özellikleri Nelerdir?

Orkide Teneke Ayçiçek Yağının Özellikleri Nelerdir?

Orkide markası tarafından yıllardır aynı formülle hazırlanan teneke ayçiçek yağı, toptan boyu sayesinde daha uygun fiyatlara sahiptir. Ayçiçek tohumlarından elde edilen bu yağ, sıcak yemeklerin yanı sıra tatlı ve tuzlu hamur işi tariflerine lezzet katar. Bu sıvı yağ, bitkisel bazlı hazırlanan hafif yapısıyla öne çıkar. Sadece olgun hasat döneminde toplanan ayçiçeklerin sıkılmasıyla hazırlanan Orkide yağlar, yemeklere ekstra lezzet katar. Sıcak sıkım sonrası elde edilen ayçiçek yağı, katkısız ürünlerin hijyenik ortamda yağ şekline gelmesiyle elde edilir. Anadolu'nun çeşitli yerlerinde yetişen bu çiçeklerin toplanmasıyla hazırlanan sıvı yağın her 100 gramında, toplamda 900 kcal yer alır. Besleyici içeriğe sahip olan ürün, ışığa karşı dayanıklı olan teneke kutusuyla satışa sunulur. Işık almayan ortamda saklanması gerekir ve küçük yağdanlıklara alınarak tezgâhta rahatlıkla kullanılır.

Orkide Teneke Ayçiçek Yağının Faydaları Nelerdir?

Orkide 18 lt ayçiçek yağı, toplu alımlar için tenekeler hâlinde satışa sunulur. İçerisinde düşük miktarda doymuş yağ bulunması, kolesterol ve farklı damar tıkanıklıklarının oluşma riskini azaltır. Formülünde şeker, protein, tuz ve lif bulunmayan Orkide 18 lt ayçiçek yağı, çeşitli hastalıkları tetikleyen alerjen riskleri taşımaz. A, D, K ve E vitamini yönünden zengin bileşenlere sahip olan bu sıvı yağ, GDO içerikli ürünlerden elde edilmez ve bu sebepten kaynaklanan sağlık sorunlarına yol açmaz. Hasat zamanlarında toplanan mahsullerin makinede el değmeden sıkılmasıyla hazırlanan Orkide 18 lt ayçiçek yağı, vücudun günlük enerji ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. Hayvansal hiçbir ürünün yer almadığı içeriği, vejetaryen ve vegan beslenme seçimlerine uyum gösterir. Aynı zamanda beyin gelişimine fayda sağlayan bir üründür.

Orkide Teneke Ayçiçek Yağı Hangi Yemeklerde Kullanılabilir?

Kokusuz aroması ile istenen her tarifte kullanıma uygun olan Orkide 18 lt teneke ayçiçek yağı, yemeklere lezzet katar. Etli ve sebzeli tüm yemek türlerinde, pilavlarda, makarnalarda, çorbalarda ve çeşitli salatalarda kullanılabilen ürün, hafif dokusu sayesinde mide yanmasına yol açmaz. Tüm tariflerde istenen yağ dengesini sağlamak ve lezzeti artırmak için etkili olan ürün, şerbetli ve kuru tatlı türlerine katılır. Zeytinyağını hafifletmek ve koku dengesini sağlamak için etsiz yemeklere eklenebilir. Orkide 18 lt teneke ayçiçek yağını tatlı ve tuzlu tariflerin tamamında kullanmak mümkündür. Kızartmaların vazgeçilmezi olan ürün hem hamur işlerinde hem de sebze ve et yemeklerinde istenilen lezzeti sağlar. Hafif bir tada sahip olduğu için diyet yemeklerinde tercih edilir ve tariflerde koku bırakmaz. Özellikle koku hassasiyeti olan insanlar için idealdir. Bu özellikleri ile her yemeğe katılabilen Orkide 18 lt teneke ayçiçek yağı yorumlarını okuyarak ürün hakkında kullanıcı görüşlerini görebilirsiniz. Bu sıvı yağ hakkında fikir edindikten sonra Trendyol güvencesiyle ürünü kolayca sipariş verebilirsiniz.