ORNATE Magic Face Leke, Kırışıklık Karşıtı Fondöten 50 Ml

289,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ORNATE Magic Face Leke, Kırışıklık Karşıtı Fondöten 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ornate Satıcı Ünvanı: FE GRUP PHARMA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385145167100001 Vergi Kimlik Numarası: 3851451671
    Bu ürün Ornate tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Magic Face Leke, Kırışıklık Karşıtı Fondöten İle Mükemmel Cilt Bakımı" Günlük makyajınızın rutininizde korunmasını ve güzelliğinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız, Magic Face'in Leke, Kırışıklık Karşıtı Fondöteni tam aradığınız ürün olabilir. Bu aşırı formül, ciltteki lekeleri hafifletirken aynı zamanda sorunlarla savaşarak gençleştirir. Bu yazında, Magic Face Fondöten'in sunduğunu ve nasıl çalıştığınızı keşfedeceksiniz. Leke ve Kırışıklık Karşıtı Teknoloji: Magic Face'in formülü, özel olarak geliştirilmiş leke ve kırılmadan kalmayı içerir. Bu sayede, fondöteni kullanırken cildinizdeki lekelerin görünümünde ve insanlarla mücadele edebilirsiniz. Doğal nesil bir cilt için bu teknolojik güçten faydalanın. Uzun Süre kalıcılık: Magic Face Fondöten, gün boyu kalıcı bir makyaj sağlar. Sabah uyguladığınızda akşama kadar taze ve doğal bir görünüm elde edilemez. Bu, gün içindeki yoğun tempoda bile makyajınızın kalıcı olmasını sağlar. Cilt Dostu İçerikler: Ürün, sızıntıyı önlemek ve beslemek için özel olarak seçilmiş doğal içerikleri içerir. Cildinizin nefes almasına izin vermesine izin verirken aynı zamanda nemlendirir ve besler. Hassas ürünlere sahip kullanıcılar bile rahatlıkla bu fondöteni kullanabilir. Güneşin etkilerinden korur.Tüm Cilt Tiplerine Özel Ton Eşitleme Yapabilen ve Cildin İhtiyacı Olan Nemi Sağlar iken Yağlandırmayan Renkli Nemlendirici özelliği içerir. Collagen, Hyaluronic Acid ve 25 SPF İle 3’lü Etki - Suya Dayanıklı. - Bulaşmaz ve Akmaz. - 25 SPF Güneş Koruyuculu. - Leke Karşıtı - Yaşlanma Karşıtı. - Cildi Nemlendirir - Tüm Cilt Tiplerine Uygun. - Cildin Gerçek Tonunu Alır.(Renk seçeneği sunulmaz) 50 ml
  • Tek renktir. İçerik : Collagen, Hyaluronic Acid ve 25 SPF Nasıl Kullanılır: Magic Face Fondöteni oldukça basit. Temizlenmiş vücudunuza parmaklarınız veya bir makyaj süngeri kullanarak eşit bir şekilde değiştirin. İhtiyaca göre katmanlar birleştirmek istediğiniz kapatıcılığa ulaşabilirsiniz.50'ml'dir

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Bej
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Mat
  • SPF SPF 20 - 40
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Form Kompakt
Geri Bildirim Ver

Ornate Cosmatics H572993KK4T Ornate Magic Face Leke, Kırışıklık Karşıtı Fondöten

Ornate Magic Face 50 ml leke karşıtı fondöten, kusurları kapatmayı sağlarken aynı zamanda cildin sağlıklı kalmasına da yardımcı olur. Ürün, tüm cilt tipleri için uygundur. Bu fondöteni temiz ve kuru bir cilde uygulamanız gerekir. Ornate Magic Face 50 ml kırışıklık karşıtı fondöten, yüzdeki renk tonunu eşitleme özelliğine de sahiptir. Böylece her açıdan bakıldığında aynı renk ve pürüzsüz bir cilt görünümü kazanılmış olur. Cildi güneş ışınlarından koruma özelliği de bulunan bu fondöten, yeni lekelerin oluşmasına engel olur. Ornate Magic Face leke kırışıklık karşıtı fondöten, eşsiz formülü sayesinde kırışıklıkları azaltarak daha genç ve canlı bir cildin oluşmasına katkı sağlar.

  • Kullanım Alanı: Kişisel bakım / Makyaj
  • Uygunluk: Tüm cilt tipleri
  • Özellik: Suya dayanıklı

Ornate Magic Leke Karşıtı Fondötenin Kapatıcılığı Nasıl?

Ornate Magic Leke Karşıtı Fondötenin Kapatıcılığı Nasıl?

Ornate Magic Face collagen hyaluronic acid 25 spf fondöten, kapatıcılık seviyesi son derece yüksek bir üründür. Ciltteki kusurları eksiksiz bir şekilde örten fondöten; siyah nokta, sivilce, renk dalgalanmaları ve göz altı morluklarını da rahatlıkla kapatır. Her cilt tipi için uygun olan ürün, pratik bir kullanım sunar. 24 saat etkisini sürdüren fondöten, hem gündüz hem de gece harika bir görünüm elde etmenizi sağlar. Toplantılardan partilere kadar her alanda güzelliğinize eşlik eden Ornate Magic Face leke kırışıklık karşıtı fondöten, hem leke hem de yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır. Ayrıca cildin kusursuz bir şekilde nemlendirilmesine de katkı sunar. Ürün, içeriğinde yer alan kolajen ve hyaluronic asit sayesinde hem sağlıklı hem de enerjik bir cilt görünümü oluşturmaya yardımcıdır.

Ornate Magic Face Leke Karşıtı Fondöten Güneşten Korur mu?

Ornate Magic Face Leke Karşıtı Fondöten Güneşten Korur mu?

Ornate Magic Face leke kırışıklık karşıtı fondöten, özellikle yaz aylarında güneşten korunmanızı sağlar. Güneşlenirken, doğa yürüyüşleri yaparken ve pikniklerin tadını çıkarırken kusursuz bir görüntü elde etmenizi sağlar. Yoğun yapısı sayesinde kolayca emilen ürün, cilt üzerinde herhangi bir tortu, çatlak ya da pürüz oluşturmaz. Yağlı ciltlerde kullanıldığında parlama ve ıslaklığa engel olur. Kuru ciltlerde de kusurlu görünümü giderir. Sünger ya da parmak ile rahatlıkla sürülebilen bir forma sahip olan fondöten, ten renginin dalgalı görüntüsüne mani olur. Tek renk üretilen Ornate Magic Face leke kırışıklık karşıtı fondöten, kesinlikle bulaşma yapmaz. Koyu renk ve yakalı kıyafetlerle rahatlıkla kullanılabilir. Oldukça kalıcı bir içeriğe sahip olan fondöten, gün boyu etkisini sürdürür.

Ornate Leke Kırışıklık Karşıtı Fondöten Suya Dayanıklı mı?

Ornate Leke Kırışıklık Karşıtı Fondöten Suya Dayanıklı mı?

Ornate Magic Face leke kırışıklık karşıtı fondöten, suya dayanıklı formülü sayesinde pek çok alanda kullanılabilir. Özellikle yaz aylarında gözel görüntüsünden taviz vermek istemeyen bireyler için idealdir. Bu fondöteni uygulayarak rahatlıkla deniz ya da havuz keyfi yapabilirsiniz. Ürün, tüm bunların yanı sıra yanak bölgesinde kusursuz bir görünüm elde etmek isteyen erkekler tarafından da tercih edilir. Siz de dört mevsim boyunca kusursuza yakın bir görünümün tadını çıkarmak için Ornate Magic Face leke kırışıklık karşıtı fondöteni gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ayrıca ürün, kişisel bakım için harika bir hediye alternatifi olarak da düşünülebilir. Dilerseniz Ornate Magic Face leke kırışıklık karşıtı fondöten yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.