ORTOLİFE Orta Basınç Çorabı Diz Üstü Açık Burun

499 TL
Beden: M
M
XL
L
3XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
675,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ORTOLİFE Orta Basınç Çorabı Diz Üstü Açık Burun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: New Castle Medikal Satıcı Ünvanı: EMİNE BAKAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2164994522400019 Vergi Kimlik Numarası: 1320406654
    Bu ürün New Castle Medikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Müşterilerimizin dikkatine ! çorapları hijyenik kişisel kullanım ürünüdür, denenmiş veya kullanılmış ürünlerde iade / değişim işlemleri yapılamamaktadır. Bu nedenden
  • çorabı beden seçiminizi yapmadan önce gerekli bilgileri içeren açıklamaları ve beden tablosunu görmek için lütfen sayfayı sonuna kadar okuyunuz ! çoraplarında 7 farklı beden seçeneği mevcuttur. Ayak bileğinden kasığa kadar olan bölgede oluşan varisler için kullanılır. Ayak, bilek, baldır ve dize kadar bacağın anatomik şekline tam uyum sağlar. Esnekliği bozulmayacak niteliktedir. Inceliğiyle hareketleri kısıtlamaz, rahat hareket etmenizi sağlar. Güçlendirilmiş topuk ve uç özelliklerine sahiptir. Ayak bileğinde yüksek olan basınç azalarak üst bölgelerde düşecek şekilde üretilmiştir. Case diz altı serisi çorapları erkek ve kadınlar için ortaklaşa tasarlanmış bir üründür. Yedi ayrı beden olarak üretilmiştir. Beden seçimi tedavinin etkisi ve devamlılığı için doğru ölçüdeki çorabını kullanmanız gerekmektedir. Doğru ölçü için bacaklarınızın daha az şiş olduğu sabah saatlerini tercih etmelisiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

ORTOLİFE Orta Basınç Diz Üstü Açık Burun Varis Çorabı Trendyol'da!

ORTOLİFE DO-1001 orta basınç diz üstü açık burun varis çorabı bir sağlık ürünüdür. BAcak bölgesinde oluşan varis rahatsızlığının tedavisi için kullanılır. Varis toplardamarların yapısında meydana gelen deformasyonlar sonucu oluşur. Bu hastalıkta kan, yüksek basınç nedeniyle damar içinde yukarı doğru hareket edemez ve göllenir. Bu durum damarların genişlemesine ve yapılarının bozulmasına neden olur. Varis çorabı bu rahatsızlığın giderilmesine yardımcı olur. Bacağa dışarıdan belli bir miktar basınç uygulayan bu ürün, kan dolaşımını iyileştirir. Ortoli̇fe bej diz üstü açık burun orta basınç varis çorabının genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Paket içeriği: 2 adet
  • Tip: Diz üstü
  • Renk: Bej

ORTOLİFE Orta Basınç Varis Çorabının Özellikleri Nelerdir?

ORTOLİFE Orta Basınç Varis Çorabının Özellikleri Nelerdir?

ORTOLİFE DO-1001 orta basınç diz üstü açık burun varis çorabı tıbbi bir üründür. Bacak bölgesinde gelişen varislerin tedavisi için kullanılır. Ayak bileğinden kasığa kadar olan bölgelerde yer alan varis şikayetleri bu çorap yardımıyla azaltılabilir. Ürün oldukça özel bir şekle sahiptir. Bacağın ayak bileği ve diz kapağı gibi kıvrımlı kısıtlarına uygun bir tasarıma sahip olan bu çorap kullanıcıların hareketini kısıtlamaz. Özel şekli sayesinde kolay şekilde giyilir. Ürün günlük kullanıma uygun olacak şekilde bir tasarıma sahiptir. Bej rengi sayesinde cilde başarılı bir şekilde uyum sağlar ve dışarıdan kolayca fark edilemez. Ürün farklı beden yapılarına sahip kişilere uygun olabilmesi için çeşitli beden ölçülerinde üretilir. Çorabın M ve 3XL arasında farklı çeşitleri mevcuttur. Çorabın işlevini yerine getirilmesi için uygun bedeni satın almanız oldukça önemlidir.

ORTOLİFE Orta Basınç Varis Çorabı Kimler İçin Uygundur?

ORTOLİFE DO-1001 orta basınç diz üstü açık burun varis çorabı bacaklardaki damarların sağlığı için kullanılan bir üründür. Pek çok damar rahatsızlığında tercih edilebilen bu tıbbi malzeme oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Uzman bir doktorun tedavisi için diz üstü varis çorabı önerdiği herkes bu kaliteli ürünü satın alabilir. Ayrıca bacak bölgesinde DVT rahatsızlığı olanlar da bu çoraptan yararlanabilir. Varis çorabı kimi durumlarda koruyucu bir yöntem olarak da tercih edilebilir. Ameliyat sonrası dönemdeki hastalar da koruyucu olarak doktor tavsiye ile bu üründen faydalanabilir. Varis çorabı kullanılabilecek bir diğer grup ise hamilelerdir. Özellikle hamileliğin ilerleyen aylarında bebeğin oluşturduğu basınç bacaklara dah fazla yük binmesine neden olarak varis oluşumunu tetikleyebilir. Bu durumu önlemek için de Ortoli̇fe bej orta basınç varis çorabından faydalanabilirsiniz.

ORTOLİFE Bej Diz Üstü Orta Basınç Varis Çorabı Nasıl Kullanılır?

ORTOLİFE DO-1001 orta basınç diz üstü açık burun varis çorabı oldukça pratik bir kullanım şekline sahiptir. Tıpkı normal bir çorap gibi vücuda giyilmelidir. Özellikle tedavi amaçlı olarak bu ürünü kullananların tüm gün çorabı giymesi tavsiye edilir. Bu konuda daha doğru bilgi almak için doktorunuza danışabilirsiniz. Varis çorabının giyilmesi için ideal zaman aralığı sabah ilk uyandığınız saatlerdir. Oldukça sıkı olan varis çorabını genellikle bacak üzerinde ilerletmek zordur. Bu nedenle günün ilerleyen saatlerinde ürünü kullanacaksanız öncesinde ayaklarınızı kalp seviyesine çıkarıp 1 saat kadar dinlendirerek şişliği bir miktar kontrol altına alabilirsiniz. Çorabı gece yatmadan önce çıkarabilirsiniz. Dilerseniz Ortoli̇fe bej diz üstü açık burun orta basınç varis çorabı yorumlarını inceleyebilir, ürünü satın alanların kullanım şekli ile ilgili değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Ortoli̇fe varis çorabını güvenilir alışverişin adresi Trendyol'dan satın alabilirsiniz.