Osis Hacim Veren Saç Bakım Pudrası - 24h Dust It Powder 10 G

378,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
700 TL'ye 80 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Osis Hacim Veren Saç Bakım Pudrası - 24h Dust It Powder 10 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaizen Nove Kozmetik Satıcı Ünvanı: KEMAL KALIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4346220146200015 Vergi Kimlik Numarası: 4920123788
    Bu ürün Kaizen Nove Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doku veren hafif pudradır faydaları:Yumuşak, mat etkikontrol ayırmauzun süreli tutuculuk dokuçok yönlü kontrol etkisi:Ne kadar çok uygularsanız, o kadar çok tutuculuk sağlarsınızinanılmaz hacimdoğal bir his Ürün %100 orjinaldir,ambalajı açılan ürünlerin iadesi yapılamamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 6 - 10 ml
  • Etki Hacim Verici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Osis Hacim Veren Saç Bakım Pudrası - 24h Dust It Powder 10 G

Saç bakımında hacimli bir görünüm elde etmek isteyebilirsiniz. Osis hacim veren saç bakım pudrası - 24h dust it powder 10 g bu ihtiyacınız için uygun bir üründür. Saçlarınıza dolgunluk kazandırır, hacmi ile saçlarınızı daha güçlü gösterir. Uzun süreli kalıcı etkisiyle, saçlarında yoğunluk arayanlar için uygun bir üründür. Doğal etkilerden oluşturulan bu ürün, yumuşak ve mat bir etkide saçlarınızı güçlendiren bir saç bakım ürünüdür. Kullanıma bağlı olarak, saçlara şekillendirme ve hacim kazandırabilirsiniz. Her saç tipine uygun bu bakım pudrasını, dilerseniz sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Saçlarınızdaki yorgunluğu alıp götüren, yoğunluk ve canlılık kazandıran bir üründür. Saçlarınıza ipeksi bir dokunuş kazandıran bu pudra, düzenli kullanımda işinize yarayacaktır. Günün her saati kullanılabilecek bu bakım ürünü ile saçlarınıza kolayca şekil verebilirsiniz.

  • Her saç tipine uygun
  • Yumuşaklık hissi veren
  • Uzun süreli kalıcılık etkisi

Osis Hacim Veren Saç Bakım Pudrası - 24h Dust It Powder 10 g Özellikleri

Osis Hacim Veren Saç Bakım Pudrası - 24h Dust It Powder 10 g Özellikleri

Saçlarınıza yoğunluk ve hacim kazandırmak için düzenli bakım rutinlerinize özel ürünler ekleyebilirsiniz. Osis hacim veren saç bakım pudrası - 24h dust it powder 10 g özellikleri oldukça geniştir. Saçlara yoğun bir görünüm verir, hacimli durmasını sağlar. Uzun süreli kalıcılık etkisindedir. Osis hacim veren saç bakım pudrası - 24h dust it powder 10 g içeriği 24 saat kalıcı ve bakımlı görünmeyi sağlayıcı olarak tasarlanır. Pembe rengi şişesiyle göz alıcı ve her saç tipi için idealdir. Doğal özlerden oluşturulur ve bakım rutinlerinize destek olur. %100 orijinal ve doğal bir his bırakan saç bakım pudrasıdır. Hem hacimli hem de doğal bir saç için listenize ekleyebileceğiniz Osis güvencesindedir. Saçlarınıza yumuşaklık verir. Özel tasarımı ve ergonomik şişe tasarımıyla, pudra şeklindedir. Kullanım şekli günlük bakıma uygundur.

Osis Saç Bakım Pudrası Avantajları

Osis Saç Bakım Pudrası Avantajları

Saçlarınızı bakımlı hale getirmek için Osis saç bakım pudrası avantajlarından sizler de yararlanabilirsiniz. Saçlarınıza 24 saat kalıcı bir etki sağlar. Bu pudra ile saçlarınızı artık kolayca şekillendirebilirsiniz Kolayca saçlarınıza dökebileceğiniz bu ürünü, ihtiyacınız kadar tüketebilirsiniz. Sürüldükçe saçlarınıza daha fazla yumuşaklık verir, ipeksi bir görünüm kazanmanızı destekler. Saç şekillendirici özel yapısıyla Osis hacim veren saç bakım pudrası - 24h dust it powder 10 g kullanımı keyif verir. Yeni bir güne şekilli saçlarla uyanabilirsiniz. Saç bakım rutinlerini düzenli uygulamanıza kazanç sağlar. Saçların görünümünde yüksek hacim kalitesi sağlayarak ilgi çekici görünüme kavuşabilirsiniz. Mat tasarımıyla saçlarınızı güçlü gösterir, özel rengi ve yumuşak dokusuyla canlılık kazandırır. Her saç tipine uygun olarak dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Hacimli bir ürün arıyorsanız, bu pudrayı deneyebilirsiniz. İçerisindeki doğal özlerle saçlarınız zarar görmeden kolay ve pratik halde şekillendirebilirsiniz.

Osis Hacim Veren Saç Bakım Pudrası - 24h Dust It Powder 10 g Yorumları

Osis Hacim Veren Saç Bakım Pudrası - 24h Dust It Powder 10 g Yorumları

Saçlarınızı bakımlı göstermek için düzenli rutinlerinizi bakım ürünleri ile destekleyebilirsiniz. Osis hacim veren saç bakım pudrası - 24h dust it powder 10 g yorumları müşteri memnuniyetine uygundur. Her saç tipine uygun olarak, endişe duymadan tercihlerinize ekleyebilirsiniz. 24 saat kalıcılık etkisinde saçlarınız kolayca şekil alır, yoğun ve hacimli bir görünüme sahip olur. Bakımlı saçlarınızı pudra ile canlandırabilirsiniz. Osis güvencesindeki ürün, saç şeklinizi uzun süre korumayı hedefler. Osis hacim veren saç bakım pudrası - 24h dust it powder 10 g fiyatı, Trendyol üzerinde sizin için uygun bütçeli ve avantajlıdır. Saç bakımı rutininizi geliştirmek istiyorsanız, bu ürüne göz atabilir ve özelliklerine hızlıca bakabilirsiniz. Sağlıklı ve yumuşak saçlar için bu ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.