Osis G.force Ekstra Güçlü Jel Saç Jölesi 150ml | Kalıcı Tutuş Krem Parlaklık Jeli

290 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Osis G.force Ekstra Güçlü Jel Saç Jölesi 150ml | Kalıcı Tutuş Krem Parlaklık Jeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bakım Kulübü Satıcı Ünvanı: BÜLENT KOCAMAN GÜZELLİK HİZMETLERİ VE İÇ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0193039595800013 Vergi Kimlik Numarası: 1930395958
    Bu ürün Bakım Kulübü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klasik, ekstra güçlü bir jel olan OSiS G. Force, belirginlik ve parlaklık elde etmek istenen tüm saç stillerinde kullanılabilir. Pul pul dökülme yapmaz. Ekstra güçlü tutuş sağlar.
  • Güçlü belirginleştirme sağlar.
  • Parlaklık verir
  • Temiz bitişlidir, taranabilir.
  • Nemli veya kuru saça uygulamadan önce avuç içlerine yeterli miktarda ürünü alarak dağıtın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Form Sıvı
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Tutuculuk / Sertlik Yüksek
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver

Osis G.Force Güçlü Tutucu Jöle 150 ml

Saça şekil vermek ve uzun süre görünümünü korumak jöle malzemeleriyle kolaylaşır. Güçlü tutma özelliği sayesinde Osis G. Force güçlü tutucu jöle 150 ml adından söz ettirir. Saça şekil vermeye yardımcı olur. Pek çok kişi tarafından beğeni kazanan bu jöle, sık sık kullanılır. Kadınların ve erkeklerin kullanabileceği bu ürün, her saç tipine uyum sağlar. Bu ürünü hafif nemli ya da kuru saçlar için kullanabilirsiniz. Saçlara, güçlü ve kalıcı şekilde şekil vermenize yardımcı olur. Islak ve parlak görünüme kavuşmak istiyorsanız ürün miktarını artırarak kullanabilirsiniz. Bu ürün, başarılı sonuçlar çıkarmasıyla müşteriler tarafından beğenilir. Hızlı şekilde hazırlanmayı sağlar. İnatçı ve zor saçları dahi kontrol altına alan bu jöle, güçlü performans gösterir. Güçlü tutucu jöle ihtiyacınızı bu ürünle karşılayabilirsiniz.

  • Etkili performans
  • Uzun süre kalıcılık
  • Kolay şekillendirme

Osis G. Force Güçlü Tutucu Jöle 150 ml Detayları

Osis G. Force Güçlü Tutucu Jöle 150 ml Detayları

Osis jöle, ultra kalıcı bir görünüm sunar. Saça hacim kazandırarak istenilen şeklin verilmesini sağlar. Sabitleyici özelliği sayesinde gün boyu kalıcılık sunar. 150 ml boyuta sahip bu ürün, uzun süre kullanım sağlar. Az miktarda ürünü elinizde ısıtarak saça sürebilirsiniz. Bu ürünle saçları kolayca şekillendirebilirsiniz. Temiz saçlara uygulandığı zaman etkileyici forma ulaşabilirsiniz. Parlak görünüm sağlayan bu ürün, dikkat çekici saç modellerinin yapılmasına da yardımcı olur. Saçlara ekstra parlaklık katarak ilgi çekici görünüm kazanmanızı sağlar. Osis markalı jöle, 3 numaralı tutuş gücüne sahiptir. Saatlerce sabit kalabilen saçlara bu ürünle kavuşabilirsiniz. Güçlü tutuşu ile etkili sonuç vadeder. Ağırlaştırma yapmayarak düzenli kullanım sağlayan bir jöledir. 4045787314533 numaralı ürün, güçlü özellikleriyle birçok kişi tarafından beğenilir. Tarzınıza uyumlu şekilde beğendiğiniz modelleri bu ürünle pratik biçimde uygulayabilirsiniz.

Kaliteli ve Etkili Osis G. Force Güçlü Tutucu Jöle

Kaliteli ve Etkili Osis G. Force Güçlü Tutucu Jöle

Her saç tipine uyum sağlayan bu ürün, saçlara ve cilde zarar vermez. Dermatolojik olarak da kalite sunan bu ürün, benzersiz etkisiyle kullanışlıdır. İstediğiniz şekilde görsele sahip olmanızı sağlar. Özenle geliştirilen formülasyonu sayesinde kullanım sonrası yüzeyde kalıntı bırakmaz. Boyalı, doğal, kıvırcık ya da düz saç tiplerine uyumuyla öne çıkar. Yüksek tutuculuğu sayesinde kısa sürede şekil verebilmeyi vadeder. Geliştirilen içeriğiyle verilen saç modeli korunur. Kaliteli malzemesiyle birlikte, üstün performans gösterir. İdeal boyutu ve etkisiyle pek çok açıdan avantajlıdır. Verilen şekli uzun süre koruyan bu jöle, saçtan kolayca arındırılmasıyla avantaj sunar. Osis G. Force güçlü tutucu jöle 150 ml kullananlar pek çok açıdan memnun kalır. Çeşitli saç stillerini deneyimlemeye yardımcı olan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. İdeal kıvamı ve ölçüsü sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz.

Ekonomik Osis G. Force Güçlü Tutucu Jöle Fiyatları ve Yorumları

Ekonomik Osis G. Force Güçlü Tutucu Jöle Fiyatları ve Yorumları

Beğeni kazanan bu jöle, avantajlı özellikleri sayesinde yoğun talep görür. Profesyonel işler çıkarmaya yardımcı olur. Saçların elektriklenmesini ve tiftiklenmesini önler. Gün boyu koruyuculuk sunar. Kullanım sonrası saç yüzeyinde şeffaf görünüm sağlar. Pratik kullanımıyla dikkat çeken bu ürün, kişisel tarzınızı yansıtmanızı da destekler. Hafif ıslak görünüm elde etmenizi sağlar. Ürün miktarını, istediğiniz gibi artırarak uygulayabilirsiniz. Saçları sertleştirmez. Ayrıca ağırlık da yapmaz. Kaliteli özelliklerini deneyimleyen müşteriler, beğenilerini Osis G. Force güçlü tutucu jöle 150 ml yorumları ile paylaşır. Memnun deneyimleri içeren yorumlar sayesinde ürünün güçlü performansı kanıtlanmış olur. Saç bakımında her zaman yerini koruyan bu ürün, popülerliğiyle öne çıkar. Osis G. Force güçlü tutucu jöle 150 ml fiyatları ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Pratik şekilde kullanım sağlayan bu ürünü Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla alabilirsiniz.