8
Saç Şekillendirici Krem kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Osis Dust It Güçlü Tutuş Mat Hacim Saç Pudrası 10g | Powder Mat Toz Wax

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
337,62 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
395,50 TL379,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
378,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Osis Dust It Güçlü Tutuş Mat Hacim Saç Pudrası 10g | Powder Mat Toz Wax

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAFİR KOZMETİK Satıcı Ünvanı: SINIRLI SORUMLU SAFİR KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0737124356900001 Vergi Kimlik Numarası: 7371243569
    Bu ürün SAFİR KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hacim pudrası + güçlü tutuş + dipten ve tüm saçta hacim + doku ve kontrol verir + mat bitişlidir. Vegan formül

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Form Pudra
  • Hacim 10 - 99 ml
  • Tutuculuk / Sertlik Yüksek
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver

Osis Dust It Saç Hacimlendirici Mat Pudra 10 ml

Kişisel bakım konusunda herkesin yaşadığı bazı sorunlar vardır. Özellikle saçlar, günlük yaşantıda kirli hava ve yağlanma gibi durumlara maruz kalır. Bu da tellerin zayıflamasına sebep olur. Saçlarınız fön, maşa, düzleştirici gibi işlemlerde de yüksek ısıyla yıpranır. Yıpranan, zayıflayan, bakımsız kalan saçlarınız, yeniden hacimli ve parlak görünmeye ihtiyaç duyar. Saçlarınızın sağlıklı, hacimli, güçlü ve dolgun görünmesi için Osis Dust It saç hacimlendirici mat pudra 10 ml ürününü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Saç diplerinde haricen kullanılan Osis Dust It saç hacimlendirici mat pudra formundadır. Etkin şekilde hacim verebilen, aynı zamanda uzun süreli koruma sağlama gibi birçok özelliği olan bu 4045787363104 kodlu ürünü günün her saati pratik ve kolay bir şekilde kullanabilir, zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz.

  • Uzun süreli koruma
  • Etkin şekillendirme
  • Doğal hacim

Osis Dust It Matlaştırıcı Pudra Özellikleri

Osis Dust It Matlaştırıcı Pudra Özellikleri

Osis Dust It matlaştırıcı pudra formunda pratik kullanım sağlayan bir şekillendiricidir. Tuzluğa benzer yapısıyla kullanımı kolaydır. Saçlarınızı ön tarafa atarak, diplerinize kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Kullanımdan sonra yumuşak, mat, dolgun, hacimli, güçlü bir yapı sağlar. Kuaförlerin tercihi olan bu ürün etkin şekillendirme ve şekil koruması sağlar. Hem nemli hem de kuru saça uygulama özelliği ile avantajlıdır. Nemli veya ıslak saçlarınızda uygulama yaparken diplere dökmek yerine, ellerinize üründen bir miktar alabilir, krem kıvamına gelene kadar ovuşturup sonrasında uygulama yapabilirsiniz. Saçlarınız hızla kuruyup istediğiniz şekli alır. Matlaştırıcı pudra, saçlarınıza çok yönlü şekil vermesinin yanı sıra yıpratmadan bakım yapar. Osis Dust It saç hacimlendirici mat pudra 10 ml kullananlar deneyimlerini müşteri yorumları kısmında paylaşırlar. Bu ürünü kendiniz için alabilir veya sevdiklerinizin kullanmaları için hediye edebilirsiniz.

Osis Dust It Saç Hacimlendirici Mat Pudra Avantajları

Osis Dust It Saç Hacimlendirici Mat Pudra Avantajları

Hacimlendirici pudra ürünlerinin pratik kullanımı oldukça önemlidir. Osis hacimlendirici pudra saçlarınızda bulunan fazla yağı, uygulamadan sonra hemen emerek, dolgun bir görünüme kavuşturur. Kalın, ince telli, düz ve dalgalı tiplerde etkilidir. Hem erkekler hem de kadınlar bu ürünü rahatlıkla kullanabilir. Günlük kullanımlarınızda hızlı ve etkili sonuç veren Osis Dust It hacimlendirici pudrayı dışarıya çıkmadan önce uygulayabilir, saçlarınız kirli olsa dahi yeni yıkanmış hissi verebilirsiniz. Özel geliştirilmiş formüle sahip olan Osis Dust It hacimlendirici mat pudra sayesinde kuaförünüz bu ürünü uyguladığında dolgunluk, hacim, parlaklık ve bakım yaparken aynı zamanda saçlarınızı uzun süre boyunca bozulmadan kullanabilme avantajı sağlar. Osis Dust It saç hacimlendirici mat pudra 10 ml yorumları ağırlıklı olarak olumludur. Siz de bu ürünü kullanıp arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize gönül rahatlığı ile önerebilirsiniz.

Osis Dust It Hacimlendirici Mat Pudra 10 ml Fiyatları

Osis Dust It Hacimlendirici Mat Pudra 10 ml Fiyatları

Osis Dust It şekillendirici ve hacim veren ürünün tüm avantajlı özellikleri göz önünde bulundurularak fiyatlandırma yapılır. Düğünlerde ve özel günlerinizde saçlarınızın şeklinin hemen bozulmaması önemlidir. Osis Dust It hacimlendirici pudra, silikat bileşiminden üretilmesi sayesinde çok fazla uygulama yapsanız dahi sağlığınıza zarar vermez ve uzun süreli koruma sağlar. Osis Dust It hacim sağlayan pudra, kokusuz olma özelliği sayesinde sizi rahatsız etmez. Saçlarınızın kirli, bakımsız ve yağlı göründüğü zamanlarda, yıkamaya vakit bulamadığınızda, Osis Dust It mat pudrayı diplere uygulayarak temiz görünmesini sağlayıp, hem bakımlı görünüp hem de zamandan tasarruf edebilirsiniz. Osis Dust It hacimlendirici mat pudra 10 ml fiyat bakımından bütçe dostudur. Müşteri yorumlarından faydalanarak pudranın kullanımı hakkında detaylı bilgiler öğrenebilirsiniz. Özel formül ile geliştirilmiş bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.