OSMANLI DOĞAL TAŞ Tüp Şişelerde Kırık Doğal Taşlar

438,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

OSMANLI DOĞAL TAŞ Tüp Şişelerde Kırık Doğal Taşlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OSMANLI DEĞERLİ TAŞ Satıcı Ünvanı: OSMANLI DEĞERLİ TAŞ MÜCEVHERAT TAKI ÜRETİM PERAKENDE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0648172260200001 Vergi Kimlik Numarası: 6481722602
    Bu ürün OSMANLI DEĞERLİ TAŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Osmanlı Doğal Taş Kırık Doğal Taşlar Tüp Şişelerde Yorumları, Fiyatı - Trendyol

İnsanlar günlük hayatlarında içinde yaşadıkları yoğunluktan ve karmaşadan dolayı oluşan stresten uzaklaşabilmek için birçok alternatif yol denerler. Pozitif düşünce gücünün mutluluğu artırdığına ve kendilerini rahatlattığına inanan kişiler doğal taşlara yönelir. Meditasyona yardımcı olarak tercih edilen doğal taşlar, popüler ürünler arasında yerini alır. Çok eski zamanlardan beri birçok alanda değerlendirilen taşlar, doğanın insanlara sunduğu hediyeler gibidir. Zengin çeşitliliğe ve özelliğe sahip ürünler insanların dikkatini çeker. Ürünler işlenerek ya da saf haliyle kullanılabilir. Görsel olarak güzellikleri ve güçlü olduğuna inanılan etkileriyle müşterilerin beğenisini kazanırlar. Osmanlı Doğal Taş markası, marka tescil belgesine sahip güvenilir ürünleriyle dünya çapında faaliyet gösterir. Osmanlı Doğal Taş tüp şişelerde kırık doğal taşlar KDT01000 kodlu ürünü tercih ederek birçok çeşide sahip olabilirsiniz.

  • Doğal terapi
  • Zengin çeşit
  • Görsel güzellik

Farklı Enerjileriyle Osmanlı Doğal Taşların Özellikleri

Farklı Enerjileriyle Osmanlı Doğal Taşların Özellikleri

Doğal taşlar, dünyada uzun yıllar içinde yeryüzü olaylarının etkisinden geçerek oluşumlarını tamamlar. Doğada farklı özelliğe ve görsele sahip birçok kaya bulunur. Bu kayalar oluşum sürecinde içinde oluşan enerjiyi saklar. Geçmişten günümüze insanlar araştırmaları sonucunda bu enerjinin varlığına inanarak çeşitli şekillerde kullanmaya çalışırlar. Osmanlı Doğal Taş tüp şişelerde kırık doğal taşlar kullananlar görsel güzellikleriyle istedikleri çeşitlilikte ürüne ulaşabildiklerini belirtir. Ürünün tüplere konulup farklı seçeneklere göre ayrılarak yapılan ambalaj şekli kullanım kolaylığı sağlar. Tüpün içinde bulunan ürünü kendiniz kullanabilir veya sevdiklerinize hediye olarak düşünebilir ve onlara pozitif enerjinizi yansıtabilirsiniz. Osmanlı Doğal Taş tüp şişelerde kırık doğal taşlar için ambalaj olarak kullanılan tüpler hem görsel olarak hem de kullanım konforu sağlaması açısından beğeni alır. Şeffaf cam tüplerde bulunan ürünü görerek rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Osmanlı Doğal Taş Tüp Şişelerde Kırık Doğal Taşlar Yorumları

Osmanlı Doğal Taş Tüp Şişelerde Kırık Doğal Taşlar Yorumları

Son yıllarda farklı özelliklere ve renklere sahip olan kaya parçaları takı veya süs objesi olarak popüler ürünler arasına girer. Doğadan gelen saf haliyle kullanılabildiği gibi farklı tarzda işlenerek de kullanılabilirler. Osmanlı Doğal Taş, ürünleri açısından kaliteli ve güvenilir olmayı hedefleyen marka tescil belgesi alarak dünyaya açılan bir firmadır. Osmanlı Doğal Taş tüp şişelerde kırık doğal taşlar yorumları ve önerileri incelendiğinde ürünün çeşitliliğinden, kalitesinden ve görsel güzelliğinden duyulan memnuniyet belirtilir. Kırık şekilde ve tüplerde bulunan ürünü eşyalarınız üzerinde, kıyafetlerinizin cebinde veya istediğiniz bir şekilde aksesuar yaparak farklı bir tarzda kullanabilirsiniz. Ürünün sunduğu doğadan gelen gücü kendinize pozitif bir enerji olarak alabilir, günlük motivasyonunuzu yükseltebilirsiniz. Doğal taşlarınızı ev ve işyerinde dekoratif aksesuar olarak kullanabilir, ortamda mistik bir tarz yaratarak dikkat çekebilirsiniz.

Osmanlı Doğal Taş Tüp Şişelerde Kırık Doğal Taşlar Fiyatları

Osmanlı Doğal Taş Tüp Şişelerde Kırık Doğal Taşlar Fiyatları

Osmanlı Doğal Taş tüp şişelerde kırık doğal taşlar fiyatları ürünün kalitesi, müşteriye sunduğu görsel zenginliği ve kullanıldığı ortamda verdiği pozitif enerjisi dikkate alınarak belirlenir. Ürünün tüp şişelerde bulunan alternatif çeşitlerini kendiniz kullanabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda istediğiniz çeşidini ve görsel olarak sizi yansıtan rengini tercih ederek her ortamda kullanabilirsiniz. Kaya parçalarının inanılan etkilerinden faydalanabilir ve rahatlayabilirsiniz. Akik, Ametist, Kuvars, Yeşim, Turkuaz, Florit, Sitrin ve Mercan gibi birçok çeşidi bulunan kaya parçalarının özelliklerini araştırabilir ve kendinizi stresten uzaklaştırabilecek farklı bir hobi alanı yaratabilirsiniz. Ürünün size sunacağı geniş araştırma alanında size uygun olan çeşidi seçerek kullanabilirsiniz. Ürününüzü tercih ederken Trendyol’da incelemeler yapabilir ve kampanyalı Osmanlı Doğal Taş tüp şişelerde kırık kaya parçaları fiyat avantajlarından yararlanarak sipariş verebilirsiniz.