2
Plak kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Osso Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar - Solist: Ertan Sert

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
16 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
294,99 TL
9.7
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
4 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
301,75 TL
6 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Osso Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar - Solist: Ertan Sert

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1-Gönderilecek olan plaklar, kapalı ambalajında, sıfır ürünlerdir. 2-Plaklar özenle paketlenip kargo firmasına teslim edilmektedir. 3-Hediye amaçlı gönderilecek plaklar için HEDİYE PAKETİNİN üzerine yazılmasını istediğiniz özel bir notunuz varsa bize iletebilirsiniz. 4-Plaklar koleksiyon değeri olan kültür ürünleri olduğu için ambalajı açılmış veya kullanılmış olan ürünlerin iade alınması mümkün olmamaktadır. *Ürün iadesi ancak kargodan ürünün hasarlı gelmesi ve kargo tutanağı tutulmuş olması durumunda geçerlidir. 3-ÖNEMLİ NOT: İADE VE DEĞİŞİMLERDE ÜRÜN GÖNDERİLİRKEN ÜRÜNÜN ORJİNALLİĞİ BOZULMAMALIDIR.

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Pop
  • Sanatçı Çeşitli Sanatçılar
Geri Bildirim Ver

Atatürk'ün En Sevdiği Şarkılar Plak - Solist: Ertan Sert

Atatürk’ün en sevdiği ve dinlemekten hoşlandığı şarkılar, tek bir plak içerisinde toplanmıştır. Plak dinlemekten hoşlanan ve gramofon hobisine sahip olan kişilerin tercihleri arasında yer alan Atatürk’ün sevdiği şarkılar plak kaydı, 33’lük olarak hazırlanmıştır. 33’lük long play olarak tasarlanan plak, 18 farklı şarkıyı içerisinde barındırmaktadır. Atimüzik tarafından hazırlanan Osso Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar – solist: Ertan Sert müzik plağı, özellikle plak severler için tercih edilen hediyelik ürünlerden bir tanesidir. Ertan Sert tarafından plağın solistliği üstlenilmiş ve plak kaydı oluşturulmuştur. Müzik severlerin ilgi odağı olan Atatürk’ün sevdiği şarkılar, türkü ve şarkı karışımı olacak şekilde iki parça halinde bestelere ayrılmıştır. Enstrüman eşliğindeki özel kayıtların da yer aldığı Atatürk’ün sevdiği şarkılar plak kaydında, şarkılar belirli bir sıralamayla çalmaktadır.

  • Sözlü ve Enstrümantal Seçenekler
  • Profesyonel Ses Kalitesi
  • Özel Tasarım Paketleme

Atatürk'ün En Beğendiği Şarkılar Tek Plakta

Atatürk'ün En Beğendiği Şarkılar Tek Plakta

Atatürk’ün en beğendiği beste ve türkülerin bir araya toplandığı Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar – solist: Ertan Sert plak kaydında, 18 meşhur beste sıralanmıştır. 9 – 9 olacak şekilde ön ve arka plakta kayda alınan parçalar şunlardır: Fikrimin İnce Gülü, Kimseye Etmem Şikâyet, Vardar Ovası, Havada Bulut Yok, Dayler Dayler, Kırmızı Gülün Alı Var, Gemilerde Talim Var, Bilal Oğlan, İzmir’in Kavakları.Plağın arka yüzünde yer alan besteler, enstrüman olarak kayda alınmıştır. Kayda alınan parçalar şu şekildedir: Karam, Fikrimin İnce Gülü, Bilal Oğlan, Kimseye Etmem Şikâyet, Vardar Ovası, Havada Bulut Yok, Dayler Dayler, Kırmızı Gülün Alı Var, Gemilerde Talim Var. Aynı parçaların sözlü ve sözsüz kayıtlarının yer aldığı plak üzerinde, isteğe göre seslendirmeli ya da enstrümantal oynatma yapılmaktadır.

Şarkıları Sözlü ve Sözsüz Dinleme İmkânı

Şarkıları Sözlü ve Sözsüz Dinleme İmkânı

Plak kaydının bir yüzünde, 9 farklı sözlü şarkı ve türkülere yer verilirken, bir diğer yüzünde enstrüman eşliğindeki 9 ayrı müzik ve türküler çalmaktadır. İki yüzünde de farklı beste ve türkülere yer verilen Atatürk’ün sevdiği şarkılar plak kaydı, otomatik ya da manuel gramofon eşliğinde kolaylıkla oynatılabilir. Plak paketinin üzerinde, Atatürk’ün sanatkarlara ithaf ettiği özlü sözüne ve imzasına yer verilmiştir. Plağın üzerinde ve paketinde de Mustafa Kemal Atatürk'ün portresine yer verilmiştir. Hediye paketi talebinde bulunan kişiler için özel paket ve not imkânı da sunulmaktadır. Özel hediye paketinin üzerine, göndericinin istediği her türlü mesajı içeren not kartları eklenmektedir. Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar - solist: Ertan Sert plak kaydının bir yüzünde, sevilen şarkıların melodileri sözsüz şekilde yer almaktadır.

Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Kullanıcı Yorumları

Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Kullanıcı Yorumları

Güvenli alışverişin adresi olan sayfamız üzerinden, Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar plak kaydını temin eden ve değerlendiren kişilerin yorumlarını inceleyebilirsiniz. Sayfamızda yer alan güvenli alışveriş prensibi, ürün hakkında merak edilen tüm bilgilerin şeffaf şekilde kullanıcılara sunulmasını hedeflemektedir. Ürün hakkında merak edilen tüm detaylar, Osso Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar - Solist: Ertan Sert yorumları bölümünden ve ürün açıklama kısmından elde edilmektedir. Ürün açıklama bölümünde yer alan bilgiler hakkındaki soru işaretlerini gidermek adına, satıcıyla iletişime geçilen soru bölümü kullanılmaktadır. Satıcıya sor bölümü, daha önceden sorulan soruların ve alınan cevapların da şeffaf şekilde yer aldığı bilgi panelidir. Osso Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar - Solist: Ertan Sert kullananlar tarafından yapılan değerlendirmeler ve verilen puanlar, ürün yıldızı olarak sayfaya eklenmektedir. Ürün yıldız puanlarının sıralaması, ürünün değerini belirlemektedir.