Otacı Bitkisel Saç Şekillendirici Yumuşak Ve Orta 8699512010144

88,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL96 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
103,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Otacı Bitkisel Saç Şekillendirici Yumuşak Ve Orta 8699512010144

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 ürün%100 doğal ürün.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 65 ml
  • Tutuculuk / Sertlik Orta
Geri Bildirim Ver

Otacı 8699512010144 150 Ml Yumuşak ve Orta Bitkisel Saç Şekillendirici

Kişisel bakımın önemli unsurlardan biri de saç bakımıdır. Otacı 150 ml bitkisel saç şekillendirici yumuşak-orta sertlik derecesiyle doğal görünüm yakalamayı sağlayan bir üründür. Saçları için bitkisel şekillendirici arayışında olanların memnun kaldığı bu ürün besleyici özelliğe de sahiptir. Ürünü meydana getiren bitkilerin her biri saç derisine ve cilde olumlu bir etkide bulunur. Kolay kullanımıyla dikkat çeken ürün durulama gerektirmediği için de çok tercih edilir. Doğa dostu bir ürün olarak dikkat çeken ürünün deneylerinde hayvanlar kullanılmaz.

  • Miktar: 150 ml
  • Sertlik Derecesi: Yumuşak-Orta
  • Özellik: Saç Şekillendirici

Otacı 150 ml Bitkisel Saç Şekillendiricinin Özellikleri Nelerdir?

Otacı 150 ml Bitkisel Saç Şekillendiricinin Özellikleri Nelerdir?

Otacı yumuşak ve orta bitkisel saç şekillendirici bitkilerin sağladığı faydaları bir arada sunar. Ürünün formülüne özel olarak eklenmiş bitkilerden biri ısırgan otudur. Isırgan saç derisindeki kan dolaşımını arttıran etkisiyle yağlanmayı azaltma özelliğine sahiptir. Bitkisel şekillendiricide bulunan ısırgan, ürüne yağlı ve kepli saçlara da uygun olma özelliği kazandırır. Ürün içeriğindeki bir başka temel bitki papatyadır. Saç derisini yatıştıran bu özel bitki derideki kızarıklıkları giderir. Otacı şekillendiricinin içinde bulunan civan perçemi de saç gelişimini destekler. Provitamin b5 saçın güçlenmesini sağlar ve nemlendirir. Saçlara zarar vermeden, uçlarını onararak şekillendirmeyi sağlayan bu ürün özel laboratuvarlarda test edilip onaylanır. Otacı 150 ml bitkisel yumuşak-orta saç şekillendirici dip kısımlara da rahatlıkla sürülebilir. Otacı 150 ml bitkisel yumuşak-orta saç şekillendirici, kullanıcıların da beğenisini kazanır.

Otacı 150 ml Bitkisel Saç Şekillendiriciyi Kimler Kullanabilir?

Otacı 150 ml bitkisel yumuşak-orta saç şekillendirici çevre dostu kullanıcılar tarafından çok takdir edilen formüllerden biridir. Kişilerin doğal ürün seçim gayretinde de oldukça tatmin edici olan bu ürün dermatoloji onaylıdır. Otacı bitkisel saç şekillendiricide zamanla saç derisine birikerek zarar verici etkiye neden olan silikon bulunmaz. Bu ürün alkol de içermediğinden saçları yıpratmaz. Bitkilerden formüle edilmiş olan saç şekillendiricide boyayıcı madde de bulunmadığından güvenli kullanım söz konusudur. Tercihini vegan ürünlerden yana kullanmak isteyenler için de Otacı 150 ml bitkisel yumuşak-orta saç şekillendirici çok özel bir üründür. Saç bakımında işini şansa bırakmak istemeyen bilinçli tüketiciler, detaylı ürün incelemelerinde pek çok artıyı bir arada bulabildiği bu üründen çok memnun kalır. Saçlarına sürekli şekil veren ve besleyici ürünler tercih edenler bu formülü rahatlıkla kullanabilir.

Otacı Yumuşak-Orta Bitkisel Saç Şekillendirici Nasıl Kullanılır?

Otacı 150 ml bitkisel saç şekillendirici yumuşak-orta sertlikte bir yapıya kavuşmak için kolaylıkla uygulanır. Avucunuza bu güzel kokulu saç şekillendiriciden bir miktar aldıktan sonra saçınıza şekil verebilirsiniz. Bu uygulamada saçlara kökten uca krem sürebilirsiniz. Kremi yayma işlemi bittikten sonra saçlarınızı durulamanız gerekmez. Bu saç şekillendiriciyi sıklıkla kullanabilirsiniz. Kalıntı ve tane bırakmadığı için kullanıcı dostu bir ürün olarak bilinir. Saçların yapış yapış olmadan bakımlı ve güzel durmasını sağlar. Elektriklenmeyi de önlemesi nedeniyle dış ortamlarda yanınızda bulundurarak her ihtiyaç duyduğunuzda kullanabilirsiniz. Saçlarınıza sürdüğünüzde ağırlık yapmadığı gibi hafiflik hissi vererek aynadaki halinizden hoşnut olmanızı sağlayan bir üründür. Saçlarınızın ferahlık ve tazelik hissine ihtiyaç duyduğunuzda bu saç besleyici ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Otacı’yı saçlarınıza fön çektirmeden önce de uygulayabilirsiniz. Bu sayede fön makinesinin yaydığı ısıdan minimum etkilenim ile saçlardaki koruyucu etkisinden faydalanmak mümkündür. Otacı 150 ml yumuşak-orta bitkisel saç şekillendirici yorumlarına göz atarak kullanıcıların görüşlerinden yararlanabilirsiniz. Bu işlevsel ürünü Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.