Otantik Soya Parafini Soya Wax 1 Kg %100 Doğal Bitkisel Parafin Mum Yapımı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
286,35 TL266,91 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Otantik Soya Parafini Soya Wax 1 Kg %100 Doğal Bitkisel Parafin Mum Yapımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miss Milena Satıcı Ünvanı: HALİL YÜCEL GÜNGÖR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4360367117
    Bu ürün Miss Milena tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 DOĞAL SOYA PARAFİNİDİR. Kap içi mumlar, aromaterapi mumları ve her türlü ev yapımı mumlar için uygundur. Yandığında is veya duman yapmaz. İçeriğinde kimyasal maddeler bulunmaz, tamamen BİTKİSELDİR. Ürünlerimiz stok durumuna göre rendelenmiş, toz, granül veya kalıp gibi farklı şekillerde gönderilebilir. Bu ürünlerimiz 250 gr, 500 gr, 1kg, 3kg ve 5kg olarak ambalajlı paketler halinde bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Koku Aroması Vanilya
  • Özellik Kokusuz
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Otantik SOYA-1 Soya Wax 1 kg %100 Doğal Mum Yapımı Bitkisel Parafin

Görünümleriyle iç mekânları güzelleştirmesi sayesinde sıkça tercih edilen mumları evde dilediğiniz koku ve renklerde yapmak soya parafini ile mümkündür. Otantik %100 doğal bitkisel 1 kg soya parafini; kap içi, aromaterapi ve iç mekânlarda kullanımına uygun her türlü mum yapımında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. İçeriğinde herhangi bir kimyasal madde bulunmayan bu ürün, soya fasulyesinden elde edilen yağlar ve çeşitli bitkisel ürünlerin harmanlanmasıyla üretilen organik bir yapıdadır. Son derece kolay bir şekilde soya mumu hâline getirebileceğiniz bu ürün, yandığında is ve duman yapmaz. Soya wax %100 doğal bitkisel 1 kg soya parafini, içeriğinde hayvansal maddeler bulunmaması ile vegan bir üründür.

  • İnsan ve çevre sağlığına dost, bitkisel içerik
  • Dilediğiniz renk ve aromalarda mum üretebilme imkânı
  • Rendelenmiş, toz, granül ya da kalıp şeklinde gönderim seçeneği

Otantik 1 Kg Soya Parafininin Özellikleri

Otantik 1 Kg Soya Parafininin Özellikleri

Otantik %100 doğal bitkisel 1 kg soya parafini, bitkisel ürünlerden elde edilen son derece doğal bir üründür. Hoş kokuları ve birbirinden farklı aromalarıyla ilgi çeken mumları evde güvenilir bir içeriğe sahip olan soya parafinini kullanarak rahatlıkla yapabilirsiniz. Soya fasulyesi yağından üretilen bu ürün, tamamen bitkiseldir. Otantik doğal bitkisel 1 kg soya waxın öne çıkan özelliği, içerisinde herhangi bir kimyasal madde ve petrol türevi bulunmamasıdır. Petrol türevi olan normal parafinler kullanılarak üretilen mumlar, yanma esnasında güzel kokmalarına rağmen hafif de olsa hissedilen kimyasal bir koku bırakırlar. Otantik %100 doğal bitkisel 1 kg soya parafininden ürettiğiniz mumlar, yapımında kullandığınız esanslarla beraber daha duru ve aromatik bir koku yakalamanızı mümkün kılar.

Otantik 1 Kg Soya Parafini Neler İçin Kullanılabilir?

Otantik 1 Kg Soya Parafini Neler İçin Kullanılabilir?

Otantik soya parafini soya wax 1 kg tüm mum çeşitlerinin yapımında kullanılabilir. Dilediğiniz kap ve kalıpları kullanarak tamamen bitkisel soya mumları elde edebilirsiniz. Ürün, tercih ettiğiniz mum türüne göre kullanım kolaylığı sağlamak adına farklı formlarda gönderilebilir. Otantik %100 doğal bitkisel 1 kg soya parafinini suyla doldurduğunuz uygun bir kabın içinde benmari usulüyle eritebilirsiniz. 70 derecede eritmeniz tavsiye edilir. Karışımı yavaşça karıştırarak homojen bir şekilde eritebilirsiniz. Arzu ettiğiniz esanslarla karıştırarak kalıp ve kaplara döktüğünüz karışımın içerisine fitili yerleştirmeniz yeterli olacaktır. Tercih ettiğiniz seçeneklerde birbirinden farklı esans ve tasarımlarda mumlar üretebilirsiniz.

Otantik 1 Kg Soya Parafini İnsan Sağlığına Uygun mu?

Otantik 1 Kg Soya Parafini İnsan Sağlığına Uygun mu?

Otantik %100 doğal bitkisel 1 kg soya parafini ile yapılan mumları diğerlerinden farklı kılan özelliği, sağlığa uygun bir ham madde kullanılarak yapılmasıdır. Doğada kolaylıkla çözünebilen ve sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen soya parafini, insan sağlığına son derece uygun bir içeriğe sahiptir. İçeriğinde kimyasal maddeler ve petrol türevleri bulunmaması nedeniyle söz konusu soya parafininden yapılan mumlar, herhangi bir sağlık sorunu yaşamanıza neden olmaz. Dolayısıyla ürün, kronik solunum yolları rahatsızlıkları ve alerjik reaksiyonlar gibi sağlık problemleri yaşayan kişilerin de rahatlıkla kullanabileceği bir üründür. Çocuk sahibi aileler ve hamileler de Otantik %100 doğal bitkisel 1 kg soya parafininden yapılan mumları gönül rahatlığıyla kullanabilir. Dilerseniz Otantik %100 doğal bitkisel 1 kg soya parafin yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu soya parafinine sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.