Othello Medikal Visko Serinletici Bubblegel Yastık (60X40X14)

2.299 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.589 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.630 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.630 TL

Ürün Bilgileri

Othello Medikal Visko Serinletici Bubblegel Yastık (60X40X14)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAPILLOW Satıcı Ünvanı: DESSEN OYUNCAK TURİZM İNŞAAT MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293047888200001 Vergi Kimlik Numarası: 2930478882
    Bu ürün PAPILLOW tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Othello Kalitesi, Serinletici Bubblegel Yastık... Othello Medikal Bubblegel Yastık Ölçü: 60X40X14Cm Dolgusu Visko Elastiktir. Dış Kılıf %65 Mikro Elyaf, Monofilamenf Ve %15 Spandex Karışımlı Örme Kumaş. Dış Kumaşı Yıkanabilir. Serin Bir Uyku Sağlar, Gece Boyunca Yastığı Çevirmenize Gerek Kalmaz. Bubblegel® Yastık, Uyurken Boyun-Ense Bölgesi Terleyenler İçin Özel Olarak Geliştirilmiş Jel Teknolojisi İle Serinlik Ve Ferahlık Hissi Uyandırır. Yastık, Özel Şekli Sayesinde Boynu Destekleyerek, Serin Ve Sağlıklı Bir Uyku Konforu Sunar. 3 Boyutlu Molekül Teknolojisi İle Üretilen Özel Jel Kaplama Yoluyla Gece Boyunca Serinlik Ve Ferahlık Hissi Verir. Moleküler Yapısı Sayesinde Hava Sıcaklığı Arttığında Bile Serinlik Ve Ferahlık Hissi Kesintisiz Olarak Devam Eder, Islaklık Hissettirmez. Visko Elastik Dolgusu İle Ergonomik Bir Yapı Oluşturur. Böylece Ense Ve Boyun Terlemelerine Bağlı Uykusuzluk Sorununuza Kalıcı Bir Çözüm Sunar. Uygun Bir Yastık Vucudunuza Adapte Olabilmeli Ve Ona Uymalıdır. Yeni Bir Yastık Seçerken, Uyku Deneyiminizi Geliştirecek, Yüksek Kaliteli Ürünleri Değerlendirmelisiniz. Cooltech® Uyku İçin Rakipsiz 3-Boyutlu Malzemedir. Hafızalı Süngerle Birleştirilmiş Cooltech® Katmanı Yavaş Yavaş Vücut Şeklinize Adapte Olur. Tüm Bubblegel® Uyku Yastıkları Bubblegel®'İn Isı Dağılımına Elverişli İyi Isı İletimi Özellikleri Sayesinde Rahatlatıcı Serinlik Hissi Sunarlar Ve Vücut Isısının Düşürülmesine Yardımcı Olurlar. 1960'Lı Yıllarda Nasa, Astronotların Seyahatlerinde Omurgaya Binen Yük Ve Basıncı Azaltmak İçin Viskoelastik 'Hafızalı Köpük' Geliştirilmiştir. Bu Ürünler Avrupa Standartlarına Uygun Olarak Üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver