Oticon 312 Numara Pil Işitme Cihazı Pili Kulaklık Pili, 30 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
317,77 TL

Ürün Bilgileri

Oticon 312 Numara Pil Işitme Cihazı Pili Kulaklık Pili, 30 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibel Market Satıcı Ünvanı: OSMAN KAVUKCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2929414074200001 Vergi Kimlik Numarası: 5290423441
    Bu ürün Desibel Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 312 Numara Pil Işitme Cihazı Pili Kulaklık Pili, 30 Adet İşitme cihazı için özel olarak tasarlanan ürünler yaklaşık olarak 1.45V gücüne sahiptir. Cihazınız için gerekli model ve numarasına uygun bir alışveriş yapmanız gerekir. Ürün ve model çeşitliliğine sahip olan Oticon her zaman en iyi performansı sunan ürünler arasında yer alır. Pilin doğru yerleştirildiğinden emin olduktan sonra pratik ve rahat şekilde kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Düğme Pil
Geri Bildirim Ver

Oticon 312 Numara Pil Işitme Cihazı Pili Kulaklık Pili, 30 Adet Trendyol'da

Oticon 312 numara işitme cihazı pili pek çok farklı boyut ve seçeneği ile ön plana çıkan kompakt tasarıma sahip bir üründür. Müşterilerin ihtiyacına özel dizayn edilmiştir. Şarjlı ve şarjsız versiyonları bulunur. Ürün ve model çeşitliliğine sahip olan Oticon her zaman en iyi performansı sunan ürünler arasında yer alır.

 
  • Ergonomik yapı
  • Yüksek şarj gücü
  • Teknolojik tasarım

Oticon İşitme Cihazı Pili 312 Numara Kulaklık Pili Özellikleri

Oticon İşitme Cihazı Pili 312 Numara Kulaklık Pili Özellikleri

Oticon pil 312 cihaz numarasına dikkat ederek ürüne uygun pili tercih edebilirsiniz. Doğru numaralı pille cihazınızı kesintisiz ve yüksek performans gücüyle çalıştırabilirsiniz. Şarj edilebilir ve tek kullanımlık özellikleriyle ön plana çıkan bu ürün özel üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulur. Ortalama 20 gün süreyle kullanabilirsiniz. Gün içerisinde kullanım süresi cihazın ömrünü etkileyebilir. Gün içerisinde yaklaşık 16 saat kullanılabilen performans gücü yüksek bu ürün ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Cihazın çalıştığı ortam da pil çalışma süresini etkileyebilir. Pilin doğru yerleştirildiğinden emin olduktan sonra pratik ve rahat şekilde kullanabilirsiniz. İşitme cihazı için özel olarak tasarlanan ürünler yaklaşık olarak 1.45V gücüne sahiptir. Kullanılan cihazın büyüklüğü de doğrudan pil gücünü değiştirebilir. Yüksek enerji sarfiyatı yapmayan, uzun süre kesintisiz ve verimli şekilde kullanılabilen özel tasarım ürün kilit teknolojisiyle dizayn edilmiştir. Tek kullanımlık bu piller yüksek performans gücüne sahip olup oldukça verimlidir. Pek çok farklı boyut ve modeli bulunur. Cihazınız için gerekli model ve numarasına uygun bir alışveriş yapmanız gerekir.

 

Oticon İşitme Cihazı Pili 312 Numara Kulaklık Pili İşlevleri

Oticon İşitme Cihazı Pili 312 Numara Kulaklık Pili İşlevleri

Ürün üzerinde yer alan renkli kodlar sayesinde ihtiyacınız olan cihaza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Boyutlar küçüldükçe kullanım süresi de aynı oranda kısalır. Oticon 312 numara işitme cihazı pili yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek pil ömrü yüksek, teknoloji tasarım ürünleri kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Müşterilerin ihtiyaç ve isteklerine özel dizayn edilen ürünler uzun süreli, kesintisiz kullanım imkanı sunar. Yeni aldığınız pilin artı kutbu üzerinde yer alan yapışkan etiket pil üstünden ayırdıktan sonra pil yuvasındaki artı kısma özenli ve dikkatli şekilde yapıştırabilirsiniz. Cihazın pil konusunda gösterilen uyarılara dikkat ederek kullanmak için anlatılan talimatların dikkate alınması gerekir. Ürün kullanımda değilken cihazı muhakkak kapalı tutmanız önerilir. Kullanılan piller tekrar şarj edilebilir nitelikte olup uzun ömürlüdür. Kullanım bakımından olarak oldukça verimli olan bu ürün tasarruflu kullanım avantajı sağlayabilir. Uzun süreli kullanımlarda cihazınızı kesintisiz ve rahat şekilde kullanmak için pili gücü ve marka kalitesi yüksek ürünleri tercih edebilirsiniz. Cihazın boyutları da pillerin süre uzunluğu üzerinde oldukça etkilidir.

 

Oticon İşitme Cihazı Pili 312 Numara Kulaklık Pili Fiyatı

Oticon İşitme Cihazı Pili 312 Numara Kulaklık Pili Fiyatı

Oticon 312 numara işitme cihazı pili fiyat ve ücretlerini analiz ettikten sonra beğendiğiniz ürünü kampanya seçenekleriyle kolaylıkla alabilirsiniz. Ürünlerin ambalaj miktarı marka kalitesi ve orijinalliğine göre fiyatları değişebilir. Şarj edilebilir nitelikteki ürünler tahmini olarak ortalama 2 saatte tamamen şarj edilir. Bir şarj ile bir güne yakın kullanım süresi kazanabilirsiniz. Kullanılmadığı zamanlarda ilk günkü kalitesiyle çalıştırmanız için kutusunda muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Düzgün muhafaza edilmeyen ürünler bozulma ve benzeri sorunlara neden olabilir. İşitme cihazınızın kesintisiz ve verimli çalışması için normal pille çalışan ürünleri tercih edebilirsiniz. Orijinal ve kaliteli bir işitme cihazı seçimi yaparak uzun yıllar sorunsuz ve konforlu bir kullanım sağlayabilirsiniz. Uzun süreli, kesintisiz ve rahat kullanım elde edebilmek için performans gücü ve marka kalitesi yüksek ürünleri kullanabilirsiniz. Tek kullanımlık ve şarjlı yapıya sahip ürünler farklı boyutlarda ve numarada dizayn edilir ve ürünlerin boyları küçüldükçe kullanım süreleri de azalır. Dilerseniz beklentilerinizi karşılayabilecek bu ürünü bütçenize uygun fiyat seçenekleri ile Trendyol'dan satın alabilirsiniz.