Otomatsan Elektirikli Kapı Otomatı (siyah) 8-12v

899,90 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Otomatsan Elektirikli Kapı Otomatı (siyah) 8-12v

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bues Yapı Satıcı Ünvanı: RIFAT BEKCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1610200917
    Bu ürün Bues Yapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektirikli Kapı Otomatı (siyah) 8-12v Dış Kaplar İçin, Otomatsan Elektrikli Kapı Otomatı

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapı Kilidi
Geri Bildirim Ver

Otomatsan CFMPUXZ4 Elektrikli 52 mm Siyah Apartman Kapı Kilidi

Otomatsan 52 mm si̇yah elektrikli apartman kapı kilidi, bina girişlerinde kullanılan kaliteli bir üründür. Söz konusu kilit sistemi, ısı kaybı ve güvenlik nedeniyle kapıların sürekli kapalı tutulmasını sağlar. Ürün elektrikli yapısı sayesinde dışarıdan gelenlere tek tuşla kapıyı açmanıza imkân verir. Otomatsan 52 mm si̇yah tirajlı elektrikli apartman kapı kilidi, 1. sınıf materyaller kullanılarak imal edilir. Nitelikli malzeme ürünü daha da uzun ömürlü kılar. Anahtar ve kilit sistemlerinin lider markalarından “Otomatsan” kalitesi ile tüketiciye sunulan ürün, kolay monte edilme özelliği taşır. Korunaklı ambalajıyla tüketicilere sunulan otomat sisteminin paketinde montaj aşamasında ihtiyaç duyabileceğiniz vidalar ve diğer ekipmanlar yer alır. Basit bir çalışma mekanizması olduğu için ürünü kullanmak sökmek ve takmak vaktinizi almaz.

  • Çalışma Prensibi: Elektrikli
  • Anahtar Sayısı: 3 Adet
  • Ürün Rengi: Siyah

Otomatsan Elektrikli Apartman Kapı Kilidinin Özellikleri Nelerdir?

Otomatsan Elektrikli Apartman Kapı Kilidinin Özellikleri Nelerdir?

Otomatsan 52 mm si̇yah demir elektrikli apartman kapı kilidi, ideal boyutları ve ağırlığı ile kolay kullanım imkânı sunar. Ürün 52 mm ebatlarında silindir çapına sahiptir. Bu çap hem küçük hem de büyük kapılarda ürünü kullanabilmek için idealdir. Apartman kilit sistemini, elektrikli olması sayesinde tek butonla kontrol edebilmeniz mümkündür. Elektriklerin kesilmesi durumunda ise paket içerisindeki 3 adet anahtarı kullanarak kilidi açabilirsiniz. Kalabalık binalarda giriş çıkışı kolaylaştırmak amacıyla pakette bulunan 3 adet anahtarı çoğaltmanız mümkündür. Üretim hatalarına karşı garantili olan Otomatsan 52 mm si̇yah tirajlı elektrikli apartman kapı kilidi, yıllarca ilk günkü performansını korur. Siyahın hoş bir tonuyla dizayn edilen bu kilit, farklı tasarım özelliklerine sahip kapılar ile uyumlu kullanılabilir.

Otomatsan 52Mm Tirajlı Siyah Demir Kapı Kilidi Ne İşe Yarar?

Otomatsan 52Mm Tirajlı Siyah Demir Kapı Kilidi Ne İşe Yarar?

Otomatsan 52 mm si̇yah elektrikli apartman kapı kilidi, bina girişlerinin güvenliğini sağlar. Bu kilit sistemi kullanılarak apartmanlara izinsiz girişlerin önüne geçilmiş olur. Ürün daire otomatlarıyla uyumlu kullanılabilir. Elektrikli yapısı sayesinde dairelerden gelen komutları kapı girişine iletir. Otomatsan 52 mm si̇yah elektrikli apartman kapı kilidi, farklı materyallerle üretilen kapılarda kullanıma uygundur. Özellikle demir, PVC ve plastik kapılarda söz konusu kilidi rahatlıkla monte edebilmeniz mümkündür. Kilit sistemi; apartman kapılarına, bahçe girişlerinde, dükkânlarda, dairelerde ve iş yerlerinde güvenliği sağlar. Otomatsan 52 mm si̇yah elektrikli apartman kapı kilidi, şifreli geçiş sistemine de imkân verir. Ürün ile birlikte gönderilen anahtarlar, elektrikli sistem kullanılmadığında kapıları rahatça açabilmenize yardım eder.

Otomatsan Elektrikli Apartman Kapı Kilidinin Montajı Kolay mıdır?

Otomatsan 52 mm si̇yah elektrikli apartman kapı kilidinin montajı yalnızca birkaç dakikanızı alır. Paket içerisinde ana mekanizma, kilit karşılığı, metal levha ve silindir ile 3 adet anahtar çıkar. Ayrıca ürünü rahat bir şekilde monte edebilmeniz için işinize yarayacak vidaları da pakette görebilirsiniz. Otomatsan 52 mm si̇yah elektrikli apartman kapı kilidini monte etmeden önce konumunu doğru belirlemeniz ve elektrik aksamını çekmiş olmanız gerekir. Elektrik işleriyle ilgili tecrübeli olmayan bireyler, ürünün kurulumu esnasında profesyonel destek alabilir. Otomatsan 52 mm si̇yah elektrikli apartman kapı kilidi fiyatı ve kalitesi ile alkış toplar. Sağlamlığı ve hızlı çalışma prensibi de ürünü tercih edilir kılan bir diğer detaydır. Siz de yaşam alanlarınızın güvenliğini maksimum seviyeye çıkarmak için bu nitelikli mekanizmayı tercih edebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce, Otomatsan 52 mm si̇yah elektrikli apartman kapı kilidi yorumlarına da bakabilirsiniz.