Genel Markalar Türkiye'nin Siyasi İntiharı Yeni-Osmanlı Tuzağı - Cengiz Özakıncı

496,28 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
496,08 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
708,63 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Türkiye'nin Siyasi İntiharı Yeni-Osmanlı Tuzağı - Cengiz Özakıncı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyir Kitap Satıcı Ünvanı: FİNEX YAZILIM DONANIM ELEKTRONİK EĞİTİM DANIŞMANLIK KIRTASİYE VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388141917500001 Vergi Kimlik Numarası: 3881419175
    Bu ürün Seyir Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1808-1918 arasi Osmanli`yi çökerten politikalar 1938`den günümüze aynen uygulaniyor mu? Abdülmecid niçin "Senin Için Öldük Avrupa!" yazili madalyalar bastirip dagitiyordu? Osmanli 1856 yilinda o dönemin Avrupa Birligi demek olan Europeen Concert`e tam üye olduktan sonra nasil adim adim çöküse sürüklendi? Avrupa Devletler Birligi`ne üye olmak ugruna Garter Haçli Sövalyeleri Tarikati`na üye edilen Osmanli padisahlari kimlerdi? Islam`in koruyucusu ilan edilen Alman Imparatoru II. Wilhelm, Müslüman ve Haci miydi? Osmanli`nin son Genelkurmay Baskanlari Alman miydi? Mustafa Kemal`e sandiklarla altin rüsvet teklif eden yabancilar kimlerdi? Mehmet Akif Ersoy Hiristiyan Almanya`yi Osmanli`nin kurtaricisi ve Islam`in günesi olarak mi görüyordu? 5.000.000 Alman altini karsiliginda Cihad ilan edenler kimler? Alman Mali Cihat Fetvasi`ni imzalayan Said-i Nursi ne zaman Almanya`ya kaçti? Hiristiyan parasiyla, Hiristiyan komutasi altinda Islam Cihadi olur mu? Hitler, gerçek adi Haydar Ebu Ali olan bir Müslüman miydi? Kimler Mussolini`yi Musa Nili adiyla Müslüman yapti? Said-i Nursi 1957`de hangi tugay camisinin temelini atti? 1915`te Çanakkale`ye çikartma yapan düsman birliklerinde yer alan Siyonistler kimlerdi? Siyonistler 1917`de Filistin`de Osmanli`ya karsi savasti mi? Kafkaslar ve Balkanlar`daki Müslüman Türkleri Hitler`in ordusuna katip savasa süren Müftü kimdi? "Dinler Arasi Diyalog"u baslatan Hitler mi?

Ürün Özellikleri

  • Yazar Cengiz Özakıncı
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver