otoTR Rks Optımus 3 Tekerlekli 3 Kişilik Elektrikli Motor Brandası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

otoTR Rks Optımus 3 Tekerlekli 3 Kişilik Elektrikli Motor Brandası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Motobros Satıcı Ünvanı: MOTOBROS MOTOR AKSESUARLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623206133600001 Vergi Kimlik Numarası: 6232061336
    Bu ürün Motobros tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İMALATTAN SATIŞ 1.SINIF MALZEME 3 TEKERLI 2 KOLTUKLU 3 KİŞİLİK ELEKTRIKLI MOTORLAR ICIN OZEL URETIM KENDI MOTUNUZUN MARKA MODELINI MESAJ LA BELIRTMENIZ YETERLIDIR GÜVENLİK SİSTEMLİ KİLİT MEKANIZMASI ARAÇ VE BRANDANIZ KORUMA ALTINDA !!! BU URUN 2 KOLTUKLU ELEKTRIKLI MODELLERE UYUMLUDUR ÖNDE BULUNAN KİLİT MEKANIZMASI İLE HEM ARAÇINIZI HEMDE BRANDANIZI KORUMA ALTINDA !!! %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ARAÇA ÖZEL ÜRETİM YAPILIR STOKTAN AYNI GÜN KARGO NOT:KILIT FIYATA DAHIL DEGILDIR &&& SU GEÇİRMEZ &&& &&& ÇİZMEZ &&& &&& TERLEME YAPMAZ &&& &&& TOZ GEÇİRMEZ &&& &&& 4 MEVSİM KULLANABİLİRSİNİZ &&& &&& ÖZEL TAŞIMA TORBASI &&& otoTRaksesuar Güvencesi ile... Sipariş verdikten sonra lütfen istendiğiniz bedeni bildiriniz beden boyutunu bilmiyorsanız motosiklet modelini bildirmeniz yeterli olacaktır mesala RACİNG motosiklet yada Scooter Motosiklet bu şekilde %100 Yerli Üretim / Made in Turkey Ürün fotografı temsilidir.Motosikletinize Uygun Olan Branda Gönderilecektir. İlan başlığında adı yazılı araç için birebir uyumlu üretilmiş olan model gönderilecektir. Sağlam ve ergonomik dizaynı sayesinde aracınızı korurken doğanın yıpratıcı etkilerine de teslim olmaz. Dört mevsim kullanılabilir. Yazın sıcak ve kuru havalarda aracınızın boyasına zarar vermez. Hırsızlığa karşı caydırıcıdır. Su ve Toz geçirmez ,-40 ile +35 derece arasında sorunsuz kullanılabilir. Motosikletinize toz, polen, kuş pisliği vb. gibi dış etkenlerden korur. Hava ve polen filtrelerinin dahi ömrünü uzatır. Resim Örnek verilmiştir, Motosikletinize uygun ölçülerde branda gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver