otoTR Yuki Yk-32-a Pony X 3 Kuba Vıper 3 Teker 2 Kısılık Elektrikli Motor Brandası Uyumlu

115 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

otoTR Yuki Yk-32-a Pony X 3 Kuba Vıper 3 Teker 2 Kısılık Elektrikli Motor Brandası Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Blissbury Satıcı Ünvanı: CUMALİ KÜÇÜKKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6040488921
    Bu ürün Blissbury tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İMALATTAN SATIŞ 1.SINIF MALZEME UZUNLUK:170 cm YUKSEKLIK: 120 cm EN:75 cm 3 TEKERLI 1 KOLTUKLU ELEKTRIKLI MOTORLAR ICIN OZEL URETIM BU URUN 1 KOLTUKLU 3 TEKERLI ELEKTRIKLI MODELLERE UYUMLUDUR %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ARAÇA ÖZEL ÜRETİM YAPILIR STOKTAN &&& SU GEÇİRMEZ &&& &&& ÇİZMEZ &&& &&& TERLEME YAPMAZ &&& &&& TOZ GEÇİRMEZ &&& &&& 4 MEVSİM KULLANABİLİRSİNİZ &&& &&& ÖZEL TAŞIMA TORBASI &&& otoTRaksesuar Güvencesi ile... Sipariş verdikten sonra lütfen istendiğiniz bedeni bildiriniz beden boyutunu bilmiyorsanız motosiklet modelini bildirmeniz yeterli olacaktır mesala RACİNG motosiklet yada Scooter Motosiklet bu şekilde %100 Yerli Üretim / Made in Turkey Ürün fotografı temsilidir.Motosikletinize Uygun Olan Branda Gönderilecektir. İlan başlığında adı yazılı araç için birebir uyumlu üretilmiş olan model gönderilecektir. Sağlam ve ergonomik dizaynı sayesinde aracınızı korurken doğanın yıpratıcı etkilerine de teslim olmaz. Dört mevsim kullanılabilir. Yazın sıcak ve kuru havalarda aracınızın boyasına zarar vermez. Hırsızlığa karşı caydırıcıdır. Su ve Toz geçirmez ,-40 ile +35 derece arasında sorunsuz kullanılabilir. Motosikletinize toz, polen, kuş pisliği vb. gibi dış etkenlerden korur. Hava ve polen filtrelerinin dahi ömrünü uzatır. Resim Örnek verilmiştir, Motosikletinize uygun ölçülerde branda gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver

Ototr Yuki Yk-32-A Pony X 3 Kuba Viper Motosiklet Üç Teker 2 Kişilik Elektrikli Motor Brandası 1. Kalite

Elektrikli motosikletler toplumda çok sayıda kullanılan araçlardan biridir. Özellikle tutkunları tarafından sıklıkla kullanılan bu araçların bakımı ve saklanmasına önem verilir. Evinizin garajı ya da kapalı alanı yoksa, aracınızı saklamanız gerekir. Branda örtülen motosikletler, aracı birçok etkiden korunur. Özellikle hava durumları bu etkilere örnek olarak verilebilir. Dolu yağması durumlarında motosikletinizin birçok parçası zarar görebilir. Bunun dışında fazla güneşli havalarda da zarar gören bisikletin rengi solar ve çabuk eskir. Aracınızı korumak için alacağınız brandanın kalitesi ve özellikleri motosikletinizin uzun ömürlü olması için dikkat edilmesi gereken bir konudur. OtoTR Yuki YK-32-A pony x 3 Kuba Viper motosiklet üç teker 2 kişilik elektrikli motor brandası 1. kalite ürününü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Üç tekerlekli araca uygun model
  • Yüksek koruyuculuk
  • Kaliteli tasarım

Üç Teker 2 Kişilik Elektrikli Motor Brandası Özellikleri

Üç Teker 2 Kişilik Elektrikli Motor Brandası Özellikleri

1. kalite elektrikli motor brandası, aracınıza özel olarak üretilir. Branda, elektrikli motorlar için kullanıma oldukça uygundur. Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmesi ile son derece güvenilirdir. Ürünün uzunluğu, 170 cm’dir. Yüksekliği 120 cm, eni ise 75 cm ölçülere sahiptir. Ürün, 3 tekerlekli ve 2 kişilik elektrikli araçlara özel olarak üretilir. Motorunuzun markasına uygun olacak şekilde hazırlanır. Güvenlik sistemli kilitli mekanizması sayesinde elektrikli aracınızı kolaylıkla koruma altına alabilirsiniz. Ürün, 1 koltuklu modellere son derece uygundur. Motosiklet brandası, su geçirmez ve çizilmez özelliğe sahip olması ile öne çıkar. Bu sayede tüm mevsimlere ve dışarıdan gelen darbelere karşı dayanıklılık sağlayan bir üründür. Her açıdan pratik ve kullanışlı bir tasarımdır. Markanın ürününü mevcut aracınıza uygun şekilde tercih edebilir ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

2 Kişilik Elektrikli Motor Brandası 1. Kalite Yorumları

2 Kişilik Elektrikli Motor Brandası 1. Kalite Yorumları

Motorunuza uygun branda seçimi yaparken ürünün yorumlarına ve verilen fikirlere dikkat etmekte fayda vardır. Ürünü kullanan müşteriler, deneyimlerini ürünün altında bulunan yorumlarda paylaşır. Bu deneyimlerden yola çıkarak tercihinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu yorumlara göz atarak ürünün kalitesi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. OtoTR Yuki YK-32-A pony x 3 Kuba Viper motosiklet üç teker 2 kişilik elektrikli motor brandası 1. kalite yorumları incelendiğinde, bu modelin severek tercih edildiği görülür. Bu ürünü kullanan müşteriler, yaz ve kış hava şartlarında tam koruma sağladığını belirtir. Markanın branda tasarımı, üç tekerlekli motorunuzun markasına uygun şekilde üretilmesi ile sizi memnun eder. Motorunuzu yıpranmalardan koruyarak uzun ömürlü olmasını sağlar. Aynı zamanda motosikletiniz, dışarıdan gelen tüm olumsuz etkilere karşı koruma altında olur. Müşteri yorumlarını okuyarak kaliteli brandayı ayrıntıları ile birlikte inceleyebilirsiniz.

2 Kişilik Elektrikli Motor Brandası 1. Kalite Fiyatları

2 Kişilik Elektrikli Motor Brandası 1. Kalite Fiyatları

OtoTR Yuki YK-32-A pony x 3 Kuba Viper motosiklet üç teker 2 kişilik elektrikli motor brandası 1. kalite fiyatları özenle belirlenir. Fiyatlar belirlenirken özellikleri ve avantajları göz önünde bulundurulur. Fiyatlar, tüm müşterilerin tercih edebileceği düzeyde tutulur. Bu sayede ürünün sağladığı müşteri memnuniyeti, üst düzeydedir. Markanın branda modeli, açık gri rengi ile güneş ışınlarını emmez. Bu sayede elektrikli aletinizi solmalara ve yıpranmalara karşı korur. Branda sayesinde kuş pisliği ve polen gibi etkiler, aracınıza zarar vermez. Kullanışlı tasarım, aracı tamamen kaplaması ile hırsızlığa karşı da oldukça caydırıcıdır. Yüksek kalitesi sayesinde uzun yıllar yıpranmadan motosikletinizi güvende tutar. 1. kalite bir elektrikli araç brandasına sahip olmak için, Trendyol aracılığı ile bu tasarımı uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Müşteri yorumlarından yararlanarak OtoTR Yuki motor brandası hakkında fikir edinebilirsiniz.