4
Burun Aspiratörü kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Otribebe Nazal Burun Aspiratörü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (99)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
147,39 TL
Kurumsal Fatura
118,54 TL
Kurumsal Fatura
119,89 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Otribebe Nazal Burun Aspiratörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Haleon Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Haleon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otribebe Nazal Burun Aspiratörü Otribebe, Bebekler 6 aylık olana kadar ağızdan nefes alabilme ve burun kanallarını sümkürerek temizleyebilme yeteneğine sahip değildir. Bu sebeple bebeklerinin burnu tıkandığında ebeveynlerin bu konuyu ihmal etmeden, kısa sürede bir sağlık uzmanına danışmaları ve bebeklerinin tıkanan burnunu etkin ve güvenli bir yöntemle temizlemeleri çok önemlidir.
  • Bebeklerin sağlıklı gelişimi için her türlü özeni gösterme ve onlar için tüm imkanları seferber etme vizyonuyla hareket eden Otribebe, bu sorunu çözmek için etkili ve güvenli bir yöntem geliştirdi. 2 adımdan oluşan Otribebe yöntemi uygulaması kolay ve etkin temizlik sağlayan bir yöntem tribebe Nazal Aspiratör,Otribebe yedek uçlar ve Otribebe Monodoz ürünlerini içeriyor.
  • Kullanım Şekli 1.Bebeğin burnunu Otribebe Monodoz ile nemlendirin 2.İçinde sünger filtresi olan değiştirilebilir ucu, aspiratörün gövdesine takın 3.Otribebe Nazal Aspiratör’ün ucunu bebeğin burun kanalının girişine dikkatli bir şekilde yerleştirin. (ancak ucu bebeğinizin minik burnunun içine sokmaya çalışmayın, girişine yerleştirmeniz daha etkin sonuç sağlayacaktır.) 4.Ağızlık kısmını kullanarak yavaş ve düzenli bir şekilde içinize doğru çekin Aynı işlemi diğer burun deliğine de uygulayın 5.Bebeğinizin burnunu tıkayan burun salgısı filtreye takılarak, değiştirilebilir uç içinde kalacaktır 6.Bebeğinizin burnu tamamen temizlendikten sonra tek kullanımlık değiştirilebilir ucu çıkarıp çöpe atın Çocuğunuzun ve sizin mutluluğunuz = Bizim mutluluğumuz
Geri Bildirim Ver

Otribebe Nazal Burun Aspiratörü

Bebeklerde mevsimsel olarak sıklıkla solunum yolu enfeksiyonu görülebilir. Bu sebeple burun salgı üreterek tıkanıklığa sebep olmaya başlar. Otribebe nazal burun aspiratörü bu sorunu gidermeye yönelik olarak üretilmiştir. Pratik ve hijyenik bir şekilde bebeklerinizin tıkalı burunlarını rahatlatabilirsiniz. Ürün burun tıkanıklığına sebebiyet veren salgıları kontrollü bir şekilde temizler. Ürün, ağızlık ve esnek silikon yapısı ile sabit tutulmasına yardımcı olan bir gövdeye sahiptir. Bebeklerin burun deliğine uygun uç kısımlar kullanılarak temizleme işlemi gerçekleştirilir. Soğuk algınlığı ya da alerji sonucu oluşan salgıların temizlenmesinde de kullanılır. Buna ek olarak şeffaf görünüme sahip uç kısımları filtreli yapısı ile işlemi nazikçe yapmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda etkili ve güvenilir bir yöntemdir. Bebeğinizi rahatlatan burun aspiratörünün özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Güvenilir
  • Kaliteli üretim
  • Pratik kullanım

Hijyen Sağlayan Otribebe Nazal Burun Aspiratörü

Hijyen Sağlayan Otribebe Nazal Burun Aspiratörü

Bebekler 6. ayına gelene kadar ağzından nefes alma ya da burun temizleyebilme yeteneğine sahip değillerdir. Dolayısıyla burun tıkanıklığı yaşadıklarında rahatsız olurlar. Ebeveynler bu ürünü kullanarak bu tıkanıklığı açabilirler. Ürün içerisinde bulunan 3 adet yedek tek kullanımlık uçları sırayla kullanabilirsiniz. Nazal burun aspiratörü 5051562010308 kodlu ürün vücuda giren havanın nemlenmesi ve ısıtılması gibi konularda da önemli bir rol oynar. Rahat koku alma ve orta kulağın havalandırılması için gerekli olan fonksiyonlara sahip bir üründür. Burun tıkanıklığı bebeklerde mutsuzluk yaptığı gibi süt emmesine de engel olan bir faktördür. Bu sebeple ürünün kullanımı dengeli beslenme açısından da fayda sağlar. Aspiratör bebeğin yaşam kalitesini artırır, böylece uyku ve gelişim sürecini olumlu olarak etkiler. Yumuşak dokusu sayesinde bebeğinizin hassas burnuna zarar vermeyen bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

Pratik Otribebe Nazal Burun Aspiratörü Kullanımı

Pratik Otribebe Nazal Burun Aspiratörü Kullanımı

Aspiratör, bebeğinizin burun deliklerini tahriş etmeden işlem yapabilme imkanı sunar. Tasarımı çocuğunuzun anatomisine uygun ve özel olarak yapılır. Bebeğinizin sağlığını olumsuz yönden etkileyen bir yönü bulunmayan bir üründür, dolayısıyla herhangi bir soruna yol açmaz. Otribebe Nazal burun aspiratörü kullanımı oldukça pratiktir. Öncelikle bebeğinizin burnunu nemlendirmeniz gerekir. Nemlendirme işleminden sonra sünger filtresi olan değiştirilebilen ucu aspiratörün gövdesine takarak temizleme işlemine başlayabilirsiniz. Dikkatli bir şekilde bebeğinizin burun girişine yerleştirip ağızlık kısmını kullanarak düzenli bir şekilde çekme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yapacağınız bu işlemi aynı şekilde her iki tarafa da uygulamanız gerekir. Bu şekilde bebeğinizin burnunu temizledikten sonra tek kullanımlık ucu çıkarıp çöpe atabilirsiniz. Otribebe Nazal burun aspiratörü fiyatı her bütçeye hitap edecek şekilde oluşturulur. Kullanışlı ve uygun fiyatlı olan bu ürünü siz de gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz

Otribebe Nazal Burun Aspiratörü Yorumları

Otribebe Nazal Burun Aspiratörü Yorumları

Otribebe Nazal burun aspiratörü kullananlar ürün hakkındaki düşüncelerini yorum kısmına yazarak ilk kez alacak olan müşterilerin fikir sahibi olmasına yardımcı olurlar. Bu sayede potansiyel müşteriler kapsamlı bilgi sahibi olur. Güvenilir olan ve olumlu sonuç veren bu ürün doğu şekilde kullanıldığında herhangi bir sorun çıkarmaz. Burun aspiratörü ile çekme işlemi yapılırken ürünün uç kısmı bebeğin burnuna itilmeden, girişinde tutularak yapılmalı. Bu sayede burnunu canı acımadan kolaylıkla temizleyip, rahatlamasına yardımcı olabilirsiniz. Burun aspiratörünü muhafaza ederken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta vardır. Bunlardan ilki sıcak alanlarda saklanmaması gerektiğidir. Hasar gören başlıklar kullanılmamalıdır. Otribebe nazal burun aspiratörü yorumları kısmında yazan yazılar aracılığıyla ürün ile ilgili birçok detaya ulaşabilirsiniz. Bu sayede kapsamlı bilgi sahibi olabilir ve dilerseniz aspiratörü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.