Ötüken Neşriyat Deli Kurt | Hüseyin Nihal Atsız

20,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ötüken Neşriyat Deli Kurt | Hüseyin Nihal Atsız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Deli Kurt

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Hüseyin Nihal Atsız
  • Roman Türü Tarihi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ötüken Yayınları Deli Kurt - Hüseyin Nihal Atsız 215140

Ötüken Yayınları Hüseyin Nihal Atsız Deli Kurt, ilgi çekici ve gerçekçi konusuyla tüm dikkatleri kolayca üzerine çeker. Gerçek, tarihî ve dramı harmanlayarak okurların beğenisine sunan Hüseyin Nihal Atsız, kitabında sade bir üslup kullanılır. Akıcı anlatım tarzı sayesinde hemen hemen bütün kullanıcılarını memnun eder. Okurlarından son derece yapıcı ve pozitif eleştiriler alan Ötüken Yayınları Hüseyin Nihal Atsız Deli Kurt, oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Roman tarzında kurgulanan tarihî olayları okumaktan keyif alıyorsanız ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Kaliteli yapısı sayesinde kitap, konusunun yanı sıra uzun ömürlü bir kullanım da sunar. Bu özelliğiyle ürünü kitaplık rafınızda uzun yıllar boyunca tutabilirsiniz.

  • Yazar: Hüseyin Nihal Atsız
  • Basım Dili: Türkçe
  • Roman Türü: Tarihî

Ötüken Yayınları Deli Kurt - Hüseyin Nihal Atsız Konusu Nedir?

Ötüken Yayınları Deli Kurt - Hüseyin Nihal Atsız Konusu Nedir?

Kaliteli cilt ve basım özellikleriyle dikkatleri üzerine toplayan Ötüken Yayınları Hüseyin Nihal Atsız Deli Kurt adlı kitabın oldukça ilgi çekici bir konusu bulunur. Roman, Osmanlı İmparatorluğu zamanında geçen bir olayı konu alır. Fetret Devri’nde gücünü kaybetmekte olan taht adayı İsa Beğ, hâkimiyeti sarsılmaya başlayınca adamı Çakır’dan hamile eşi Bala Hatun’u götürmesini ister. Böylece karısının ölmesine engel olmaya çalışır. Çakır tarafından başka bir yere götürülen Bala Hatun, oğlu Murad’ı kucağına alır. Murad hem hareketleri hem de at kullanışı sayesinde “Deli Kurt” lakabını alır. Osmanlı ordusuna sipahi olarak giren Murad, daha sonrasında hayat hikâyesini öğrenir. Gökçen Kız efsanesiyle ilgilenen Murad, efsanenin gerçek olduğunu keşfeder. Üstelik gönlünü de Gökçen Kız’a kaptırır. Hüseyin Nihal Atsız Deli Kurt konusu, Murad’ın kader karşısında nasıl sürüklendiğini anlatır.

Deli Kurt - Hüseyin Nihal Atsız Kimlere Hitap Eder?

Ötüken Yayınları Hüseyin Nihal Atsız Deli Kurt, son derece geniş bir kitleye hitap eder. Kitap, konusu itibarıyla Osmanlı İmparatorluğu’nu ve Fetret Devri’ni anlatır. Tarihî romanlar okumaktan keyif alan herkes tarafından gönül rahatlığı içerisinde tercih edilebilir. Türk efsaneleri ve kültüründen hoşlanan hemen hemen bütün okurlar tarafından oldukça beğenilir. Tarihe ışık tutan anlatımıyla okuyucuyu gerçekten koparmayan ancak aynı zamanda kurgunun içerisine de sürükleyen bir tarzı bulunur. Sürükleyici anlatımlardan keyif alan ancak gerçekten de kopmak istemeyen biriyseniz Ötüken Yayınları Hüseyin Nihal Atsız Deli Kurt adlı romanı son derece rahat şekilde tercih edebilirsiniz. Dram ağırlıklı konusuyla duygu yüklü okumalar yapmayı seven kullanıcılara hitap eder. Ötüken Yayınları Hüseyin Nihal Atsız Deli Kurt, genç ve yetişkin tarih okuyucuları tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Ötüken Yayınları Deli Kurt - Hüseyin Nihal Atsız Eleştirileri

Konusuyla adından sık sık söz ettiren Ötüken Yayınları Hüseyin Nihal Atsız Deli Kurt, hemen hemen bütün okuyucularının da beğenisini kazanmayı başarır. Hüseyin Nihal Atsız tarafından 1958 yılında yazılmış olan romanın son derece güzel yorumları mevcuttur. Hüseyin Nihal Atsız Deli Kurt adlı kitap hakkında okurların yaptığı incelemeler, genel anlamda olumludur. Okurlar, yorumlarda fikirlerini belirterek kitabı birbirlerine tavsiye ederler. Pek çok kullanıcı, kitabın mutlaka okunması gereken bir eser olduğundan bahseder. Romanın sahip olduğu akıcı anlatım tarzı, neredeyse bütün okurların takdirini toplamayı başarır. Hem konusu hem de ideolojisi sayesinde okuyucuların çoğundan yüksek puanlar alır. Üstelik konusunun yanı sıra Ötüken Yayınları Hüseyin Nihal Atsız Deli Kurt adlı kitap, kalitesiyle de oldukça uzun ömürlüdür. Bu özelliği sayesinde okuyucuların raflarında yerini kolayca alır. Siz de kaliteli bir kitap arayışındaysanız Ötüken Yayınları Hüseyin Nihal Atsız Deli Kurt yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden fikir alabilirsiniz. Kararınızı verdikten sonra ürünü Trendyol’un eşsiz ayrıcalıklarıyla satın alabilmeniz de mümkündür.