Ötüken Neşriyat Gün Olur Asra Bedel - Cengiz Aytmatov

116,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kurumsal Fatura
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ötüken Neşriyat Gün Olur Asra Bedel - Cengiz Aytmatov

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapkesesi Satıcı Ünvanı: KİDA KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388067329800015 Vergi Kimlik Numarası: 3880673298
    Bu ürün kitapkesesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gün Olur Asra Bedel - Cengiz Aytmatov

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Stefan Zweig
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Gün Olur Asra Bedel - Cengiz Aytmatov | Ötüken Yayınları

Kitap okumak içinde bulunulan çağda kazanılacak en kıymetli alışkanlıklardan bir tanesidir. Küçükten büyüğe tüm okuyucuların kendine has tarzı ve kendi zevki vardır. Zevklerin farklılığı kitap okuma aktivitesinin zenginliğine daha da zenginlik katmaktadır. Kitap okuyarak empati yeteneği gelişmektedir. Kitap okumak kişiyi hiç gitmediği yerlere götürmekte; hiç tanışmadığı insanlarla tanışmaktadır. Aynı zamanda okuyucu kendini hiç bilmediği dünyada bilmediği ve aklına dahi gelmeyecek olayların içinde bulmaktadır. Ne tür kitap seçilirse seçilsin bilgi haznesine kitapların faydasının olduğu da inkar edilemez bir gerçektir. Kitap okuma eyleminin tüm bu güzellikleri içerisinde bir de otoriteler tarafından başarılı ve kaliteli olarak atfedilen kitapları ve yazarları okumak ekstra olarak haz vermekte ve donanım sağlamaktadır. Bu şekilde anılan yazar ve kitaplardan biri de Cengiz Aytmatov - Gün Olur Asra Bedel’dir.

  • 416-3 Sayfalık Sürükleyici Anlatım
  • 2020 Yılı Yeni Basımı
  • 64. Baskı Yapan Ünlü Roman

Kültür Tanıtıcısı Cengiz Aytmatov

Kültür Tanıtıcısı Cengiz Aytmatov Performans

Her kültür, kendi tanımına ihtiyaç duymaktadır. Kültür tanıtımı edebiyat yolu ile çok başarılı şekilde yapılmaktadır. Bazı yazarlar tam olarak farkında olmasa da kültür tanıtımına çokça hizmet etmektedirler. Kültür tanıtımı yaşanılan coğrafyayı, örf ve adetleri harmanlayıp sunmakla gerçekleşmektedir. Cengiz Aytmatov tesadüfi olmayan bir biçimde harmanlanmış geleneksel Türk kültürünü yaymakta büyük hizmetler sunmuş bir yazardır. Sovyet ve Kırgız asıllı olan yazar, Kırgız ve dolayısıyla Türk özelliklerini yazılarında ön plana çıkarmıştır. Aytmatov eserlerinde sıklıkla doğa ile bağdaşım kurmaktadır. Metinlerinde görülen diğer bir özellik ise duyguları okuyucuya geçirmede son derece başarılı olmasıdır. Gazeteci, çevirmen, diplomat ve siyasi tarafları da olan Cengiz Aytmatov, eserlerinde tüm özelliklerinden faydalanmış ve çok yönlü romanlar ortaya koymuştur. Bu çeşitlilik okuyucuya hem bilgi hem deneyim hem de okuma hazzı sunmaktadır.

Vurucu ve Düşündüren Roman Gün Olur Asra Bedel

Vurucu ve Düşündüren Roman Gün Olur Asra Bedel

Cengiz Aytmatov farklı yeteneklerini ve tüm kişiliğini Gün Olur Asra Bedel romanında ortaya koymaktadır. Gün Olur Asra Bedel konusu itibariyle pek çok kişinin ilgisini çekmiş ve halen de çekmekte olan bir eserdir. Eserde konu şu şekilde ilerlemektedir: Askerden, cepheden yeni dönmüş genç bir tren istasyonunda çalışmaya başlar. Cephe arkadaşlarını şehit vermenin halen beraberinde taşıdığı sıkıntıları omuzlarına yüktür. Aslen omuzlardaki yükün sebebi haklı bir muharebe değil, mevcut sistemin kabus gibi üzerlerine çökmüş olmasıdır. Tamamen çökmekte olan bir rejimin son iniltileridir verilen şehitler. Tüm olanlar bir günlük karar değil, toplumun dünü bugünü ve yarınıdır aslında. Aytmatov insanın ve toplumların kendilerine uzaktan bakıp kendileriyle yüzleşmelerini istemiştir adeta ve bunu son derece modern ama kendi içinde geleneksel bir kurgu ile okuyucuya aktarmaktadır.

Bir Seri Olarak Cengiz Aytmatov

Bir Seri Olarak Cengiz Aytmatov

Ötüken Yayınları kendi stilini konuşturan ve okuyucusuna da belli bir çizginin garantisini veren bir yayınevidir. Gün Olur Asra Bedel Ötüken Yayınları basımı, diğer Cengiz Aytmatov kitapları gibi belli bir tasarım ile okuyucu karşısına çıkmaktadır. Ötüken Yayınları bu anlamda oldukça başarılı görülen bir iş yapmış olur tüm Aytmatov serisini özel bir tasarım ile basmaktadır. Bu durum hem Cengiz Aytmatov okuyucuları hem de diğer koleksiyon sahipleri için oldukça ilgi çekici hale gelmektedir. Sade ancak dikkat çekici unsurları barındıran kapak tasarımıyla okuma deneyimi daha keyifli bir hale gelmektedir. Cengiz Aytmatov Gün Olur Asra Bedel – Ötüken Yayınları basımı, basımından başlamak üzere yazım diline kadar okuru mutlu edecek bir seçimdir.