Ötüken Neşriyat Hunların, Türklerin, Moğolların Ve Daha Sair Batı Tatarlarının Tarih-i Umumisi / 9786051556475

1.859 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ötüken Neşriyat Hunların, Türklerin, Moğolların Ve Daha Sair Batı Tatarlarının Tarih-i Umumisi / 9786051556475

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mahzen Kitap ve Teknoloji Satıcı Ünvanı: DERRA BİLGİSAYAR TEKNOLOJİ KİTAP KIRTASİYE TEKSTİL VE MOBİLYA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293112697500001 Vergi Kimlik Numarası: 2931126975
    Bu ürün Mahzen Kitap ve Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu kitap, hammer osmanlı tarihi için ne ifade ediyorsa genel türk tarihi için onu ifade eden klasik bir eser, türk tarihini en eski çağlarından itibaren bir bütün olarak işleyen ve millî tarihyazıcılığımızı da etkileyen ilk anıtsal çalışmadır. Joseph de guignes’nin 1756 –1758 yılları arasında 3 cilt olarak neşrettiği ve özgün adı histoire générale des huns, des mongoles, des turcs et des autres tartares occidentaux olan eserin tercümesi, hüseyin cahit [yalçın] tarafından ziya gökalp’ın teşvik ve tavsiyesiyle yapılmış ve eser mükrimin halil yınanç’ın tashihiyle 1923-1925 yılları arasında tanin matbaası’nda 8 cilt halinde neşredilmiştir. Elinizdeki baskı, bu osmanlı türkçesi neşrin hüseyin cahit’in dili muhafaza edilmek suretiyle erol kılınç tarafından yeni harflere aktarılmasıyla gerçekleştirilmiş ve yayınevimiz tarafından şânına yaraşır bir baskı kalitesiyle türk kütüphanesine kazandırılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Joseph de Guignes
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver