Ötüken Neşriyat Cengiz Aytmatov Elveda Gülsarı Bütün Eserleri 8 9789754371093 - Cengiz Aytmatov

117 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
93,15 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ötüken Neşriyat Cengiz Aytmatov Elveda Gülsarı Bütün Eserleri 8 9789754371093 - Cengiz Aytmatov

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UCUZ ROMAN Satıcı Ünvanı: EROL ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7910192220
    Bu ürün UCUZ ROMAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cengiz Aytmatov Elveda Gülsarı Bütün Eserleri 8 9789754371093 - Cengiz Aytmatov

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Stefan Zweig
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ötüken Yayınları Elveda Gülsarı 56608

Ötüken Yayın evi tarafından hazırlanan Ötüken Yayınları Elveda Gülsarı-P-2300404 serisi geniş içerikle karşımıza çıkıyor. Bu kitap doğrudan gülsarı cins ve ünlü bir yorga atına verilen isimdir. Yazar, geniş kapsamlı olarak Gülsarı atıyla at bakıcısı arasında geçen hayat dolu ve sıra dışı bir hikâyeyi ele almıştır. Bu kapsamda atın biricik yetiştiricisi olan Tanabay’ın çektiği acı dolu dönemleri açık bir dil üzerinden ifade ediyor. Tanabay, o dönemlerdeki toplumsal sorunlar bazında sahip olduğu Gülsarı adındaki atının bakımları ve diğer ihtiyaçlarını zorluklar içerisinde yerine getirebildiğini dile getirmiştir. Bu nedenle Ötüken Yayınları Elveda Gülsarı 56608 eseri bugün dünya genelinden satın alınabiliyor. Ürünü Türkiye veya diğer ülkeler üzerinden sadece Ötüken Yayınları üzerinden en düşük fiyattan satın alabilirsiniz.

  • Geniş içerikler
  • Ötüken Yayınları basımı
  • Geniş kapsamlı

Elveda Gülsarı Eseri İçeriği

Bugün toplumlar özellikle Kırgız Kültürü hakkında kapsamlı ve gerçekçi bilgiler elde etmek istiyor. Bu yönde kitapseverler doğrudan Ötüken Yayınları Elveda Gülsarı 56608 eserini tercih ediyor. Eserin özellikle de en iyi kitap evi tarafından hazırlanmış olması tüketicilere güven aşılıyor. Çünkü birçok kalitesiz yayın evlerinde de Elveda Gülsarı eseri yayımlanıyor. Fakat bu gibi firmalarda ürün orijinal olarak hazırlanmadığından çoğu içeriği hatalı ya da eksik olarak aktarılıyor. Bu nedenle Elveda Gülsarı kitap yorumu ürünü alanlar tarafından sadece Ötüken Yayınları üzerinden yapılıyor. Ürünü satın alanlar ürün üzerinden Kırgız Halk Edebiyatı hakkında da şeffaf bilgi elde ettiğinin altını çiziyor. Çünkü eser sadece at ile yetiştiricisi arasındaki zorlukları değil, aynı zamanda yer alınan toplumdaki genel sorunları da dile getiriyor.İlk olarak Ötüken Yayınları kitapları evinizden kapsamlı olarak incelemenizi tavsiye ederiz. Çünkü lider Yayın Evi sadece Elveda Gülsarı kitabını değil, bu eser haricinde birçok farklı türden eserler de profesyonel ekibi üzerinden hazırlıyor. Bu kapsamda Elveda Gülsarı yer ve zaman konusunda da siz değerli müşterilerine bilgiler aktarıyor. Elveda Güsarı kitabı tavsiyesi sadece Ötüken Yayınları tarafından sunulmuyor. Bu özel eser tavsiyesi bugün Türkiye genelinden de sunuluyor. Çünkü eser en çok satın alınan ürünler listesinde yerini alıyor.

Ötüken Yayınları Elveda Gülsarı Eseri Özellikleri

Geniş bir perspektif üzerinden hazırlanan Ötüken Yayınları Elveda Gülsarı kitabı birçok özellikleriyle takdir ediliyor. Ürün sadece Gülsarı ve Yetiştiricisi arasındaki günlük problemleri ele almıştır. Böylece at bakıcılığı mesleğindeki incelik ve zorluklar hakkında okuyuculara bilgi aktarmıştır. Eser hakkında birçok sosyal platformlar, alışveriş merkezleri ve daha birçok farklı satış noktaları üzerinden güncel olarak yorum yapılmıştır. Bu nedenle Ötüken Yayınları Elveda Gülsarı yorumlarını incelemeniz ürün hakkında daha kapsamlı ön bilgi almanızı sağlar. Bugün bu gibi eserler daha çok rağbet görüyor. Bu durumun birçok nedenleri olabilir. Elveda Gülsarı eserini okuyanlar kendilerini sıra dışı bir dünya içerisinde hissettiğini vurguluyor. Okuyucular Gülsarı atı ile yetiştiricisi arasında geçen diyaloglardan son derece etkilendiğini ifade etmiştir.

Ötüken Yayınları Elveda Gülsarı Fiyatı

Eserin fiyatları ise satış noktaları arasında farklılık gösterir. Bu nedenle Ötüken Yayınları Elveda Gülsarı fiyatları avantajlı fiyat seçenekleriyle karşınıza çıkar. Bu sayede Ötüken Yayınları Elveda Gülsarı içeriğine uygun fiyat seçenekleriyle ulaşma fırsatı elde edebilirsiniz. Yukarıda da vurguladığımız üzere eser zengin içeriklerden oluşturulmuştur. Kitabın içeriği tamamen orijinal olduğundan içeriğe herhangi katkı yazısı eklenmemiştir. Çünkü Ötüken Yayınları tarafından hazırlanan tüm eserler %100 kusursuz içeriklere sahiptir. Trendyol'da yer alan bu ürünü avantajlı fiyat seçeneklerini değerlendirerek dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz. Bu çok sevilen içeriği satın alarak siz de hemen okumaya başlayabilirsiniz.