Ötüken Neşriyat Osmanlı Imparatorluğunda Devlet Ve Ekonomi 1 - Mehmet Genç -

390 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
508,61 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
492,35 TL

Ürün Bilgileri

Ötüken Neşriyat Osmanlı Imparatorluğunda Devlet Ve Ekonomi 1 - Mehmet Genç -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ötüken Neşriyat Satıcı Ünvanı: ÖTÜKEN NEŞRİYAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0661003312300016 Vergi Kimlik Numarası: 6610033123
    Bu ürün Ötüken Neşriyat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • osmanlı imparatorluğunda Devlet ve EkonomîOsmanlı Devleti ekonomiye nasıl bakıyordu? Belirli bir iktisadî dünya görüşü var mı idi? Bu alanda neler yaptı, neleri yapmadı? suallerine cevap arayan kitap 2000 yazında basıldıve kısa sürede tükendi.Basında uyandırdığı yankılardan bazdan:"Osmanlı yükselme ve gerilemesinin ekonomik sebepleri ne idi? Cevaplar bu kitapta..."Taha Akyol (Milliyet, 5 Mart 2001)"Sual sahibi bir kitap... mültidisipliner bakış açısının hâkimiyeti kendisini hemen hissettiriyor ve esere çok başka bir kıymet boyutu ilâve ediyor."Ahmet Turan Alkarı (Aksiyon, 28 Nisan 2001)"Son iki yüzyıllık sosyal ve ekonomik dönüşümü, herhangi bir Batı merkezli tarih telakkisine ve bundan üretilen soyut modellere başvunnadan kendi geliştirdiği kavramlarla açıklamaya çalışan bir eser."Dr. Erol Özvar (Doğu-Batı, sayı 12/2000)"Ç&k tartışılması gereken yanlara sahip bir yapıt."Dr. Hasan Bülent Kahraman (Milliyet, 11 Mart 2001)"Mehmet Genç, umumî kanaate taban tabana zıt bir yaklaşımla sersemletiyor insanı."Mustafa Armağan (Zaman, Temmuz 2000)"Okuyun... ve kitleleri değil, yaptığı işin asaletini düşünen büyük bir ustanın tarihe nasılkayıt düştüğünü gözlerinizle görün."Dücane Cündioğlu (Yeni Şafak, 20 Mart 2001)"İlim dünyamızın yüz akı sayılabilecek... özün özü bir eser.."Mehmet Niyazi (Zaman, 18 Aralık 2000) Ürün Adı: Osmanlı İmparatorluğunda Devlet Ve Ekonomi Ürün Kodu: 010037081 Kitabın Yazarı: Mehmet Genç Basım Yılı: 2016 Baskı Sayısı: 13.Baskı Kağıt Cinsi: 1.Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver