Genel Markalar Gümüş Kemal Atatürk İmzalı Kol Düğmesi Gümüşpati

648,70 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
9 saat 43 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
843,77 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
846,99 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
935,46 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
991,56 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Gümüş Kemal Atatürk İmzalı Kol Düğmesi Gümüşpati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DMN Telkari Silver Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DUMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3140146955
    Bu ürün DMN Telkari Silver tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gümüş Kemal Atatürk İmzalı Kol Düğmesi İmzanın tüm özelliklerini gerçek anlamda örnek teşkil edebilecek imza, Mustafa Kemal Atatürk' ün imzasıdır. Atatürk, imzasında ön adının baş harfini ve soyadının tamamını el yazısı karakterleriyle oluşturmuştur. Bu asil imzayı sizin ve sevdiklerinizin hep yanınızda taşımaya ne dersiniz? Siz de babanıza veya sevdiklerinize özel günlerinde Gümüş Kemal Atatürk İmzalı Kol Düğmesini hediye edebilir ve onları sevindirebilirsiniz. Bu şık kol düğmesi 925 ayar gümüşten imal edilmiştir. Gümüş üzerine oksit kaplama yapılmıştır. Tüm gümüş kol düğmelerinde olduğu gibi Gümüş Kemal Atatürk İmzalı Kol Düğmesini de tamamen el emeği ile üretilmiştir. Gümüş ve değerli taşlar nedeniyle belirtilen ortalama ürün ağırlığında ± %10 sapma olabilmektedir. En: 3.20 cm. Boy: 0.80 cm. Oralama Ağırlık: 8.00 gr.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Gümüş Kaplama
  • Renk Gümüş
  • Beden M
Geri Bildirim Ver