Genel Markalar -214 Paslanmaz Çelik Oval Ayaklı Küllük Ofis Hastane Site Şirket Avm Için Küllük

3.900 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar -214 Paslanmaz Çelik Oval Ayaklı Küllük Ofis Hastane Site Şirket Avm Için Küllük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ovata Satıcı Ünvanı: OVATA DIŞ TİCARET VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649121587400001 Vergi Kimlik Numarası: 6491215874
    Bu ürün ovata tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalabalık mekanların giriş, açık alan ve mola bölümlerinde kullanılan ayaklı küllük modelleri, görsel kirliliğin önüne geçmek için en doğru çözümdür. Zemine monte edilebilen ürünler gerektiği zaman güvenli bir şekilde istenen yere taşınabilir. Elektrostatik polyester fırın boyalı olan Ovata-214 Paslanmaz Çelik Oval Ayaklı Küllük Ofis Hastane Site Şirket AVM için Küllük modeli, paslanmaz sacdan yapılan üst kısmıyla özel bir tasarıma sahiptir. Yerde izmarit ve kül birikintisi olmaması için tasarlanan model, açık ve kapalı alanlarda kullanılabilir. İnce ve uzun ana gövde üst parça ile son derece uyumlu bir dizayna sahiptir. Kurumsal kimlikle uyumlu olarak farklı renklerde de hazırlanabilen küllük, kısa molalarda ve çay saatlerinde kullanılan ortamlara yerleştirilerek dekorasyonla bütünlük sağlar. Plastik alt zemin kaydırmaz bir yapıya sahiptir. Küllük kısmı ana parçadan kolayca ayrılarak kolay temizlik yapılabilir. ÜRÜN KODU:Ovata-214 ÜRÜN ÖZELLİKLERİ *1000X2 dkp boru, *2 mm 33 cmdkp alt taban(zemine monte edilebilir), *Elektrostatik polyester fırın boyalıdır, **Üst küllük 304 kalite paslanmaz sacdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
Geri Bildirim Ver