2
ÇocukPeluş Oyuncaklar kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

OVERMAX Dans Eden, Müzikli Işıklı Saksı Kaktüs Peluş Oyuncak

239 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

OVERMAX Dans Eden, Müzikli Işıklı Saksı Kaktüs Peluş Oyuncak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: carla secret Satıcı Ünvanı: FATMA KONAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0120087464
    Bu ürün carla secret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Konuşan Dans Eden, Müzikli Işıklı Saksı Kaktüs Peluş Oyuncak , Dans eden kaktüs , şarkı içeren nakliye üzerinde çalışıyor Konuşan Dans Eden , Müzikli Işıklı Saksı Kaktüs Peluş Oyuncak , ortam sesinin 1 / 1 ( bire bir ) aynısını taklidini yapana peluş oyuncak. Konuşan Dans Eden, Müzikli Işıklı Saksı Kaktüs Peluş Oyuncak . . . . . Model Kodu :

Ürün Özellikleri

  • Boyut 25 cm
  • Renk Yeşil
  • Karakter Elsa
  • Yaş 3+ Yaş
  • Dil Türkçe
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Evet
Geri Bildirim Ver

OVERMAX Dans Eden, Müzikli Işıklı Saksı Kaktüs Peluş Oyuncak

OVERMAX dans eden kaktüs peluş oyuncak, bebekler için ani fakat gürültülü olmayan sesler sunar ve oldukça eğlencelidir. Bu sebeple kendi seslerini tekrar eden bu oyuncak ile oldukça iyi anlaşırlar. Söz konusu ürün ile birlikte çocuğunuz kendi kendine vakit geçirebilir. Yumuşak yapısı sayesinde de herhangi bir zararın oluşumuna engel olur.

 
  • Pil ile çalışan özellik
  • OVERMAX dans eden müzikli ışıklı saksı peluş kaktüs birebir ortam sesini taklit etme özelliği
  • Sevdiklerinize tatlı bir hediye seçeneği

OVERMAX Dans Eden, Müzikli Işıklı Saksı Kaktüs Peluş Oyuncak Hitap Ettiği Kitle

OVERMAX Dans Eden, Müzikli Işıklı Saksı Kaktüs Peluş Oyuncak Hitap Ettiği Kitle

OVERMAX dans eden müzikli saksı kaktüs farklı zevklere hitap eder. Pek çok farklı yaşta kişinin eğlenebileceği bir üründür. Ortamda bulunan sesleri tekrar eder. Bu sayede sıkıldığınız zamanlarda OVERMAX marka oyuncak ile konuşarak kendinizi neşelendirebilirsiniz. Sözcükleri tekrar ederken kaktüsten gövdesi hareket eder. Bu da komik bir görüntü oluşmasını sağlar. Çocuklar için oldukça uygundur. Dış kaplamasında bulunan peluşlar zararsızdır. Toksik olmayan kumaşlar kullanılır. Sert bir tarafı olmadığı için de rahatlıkla çocuklara verilebilir. Güven içerisinde kullanabileceğiniz bir üründür. Pil ile çalışır. Bu sayede de uzun süreler boyunca yanınızda kalan bir oyuncaktır. Kullanılmadığı sırada ev dekorasyonu olarak da kullanılabilir. OVERMAX müzikli ışıklı kaktüs evinize veya ofisinize renkli ve eğlenceli bir hava katar.

 

OVERMAX Dans Eden, Müzikli Işıklı Saksı Kaktüs Peluş Oyuncak Güzel mi?

OVERMAX Dans Eden, Müzikli Işıklı Saksı Kaktüs Peluş Oyuncak Güzel mi?

OVERMAX dans eden kaktüs peluş oyuncak oldukça güzel bir üründür. Renkli bir yapısı vardır. Kaktüslerin farklı kostümleri olabilir. Çocuğunuz büyüdüğünde de yanında bulundurabileceği bir üründür. Pil ile çalışmaktadır. OVERMAX peluş oyuncak kaktüs birçok farklı yaş grubuna uygundur. Arkadaşlarınıza hediye olarak alabileceğiniz eğlenceli bir seçenektir. Bu oyuncak ile çocuğunuzun keyifli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Evinizde dekoratif bir eşya olarak da tercih edebilirsiniz.

 

OVERMAX Dans Eden, Müzikli Işıklı Saksı Kaktüs Peluş Oyuncak Uzun Ömürlü mü?

OVERMAX Dans Eden, Müzikli Işıklı Saksı Kaktüs Peluş Oyuncak Uzun Ömürlü mü?

OVERMAX kaktüs peluş oyuncak, pil ile çalışan bir üründür. Pillerin ömrü bittiğinde yenilenmesi gerekir. Toksik olmayan ve zararsız olan kumaşı ile de ön plana çıkmaktadır. Ürünü satın alarak çocuğunuza daima eşlik edecek eğlendirici bir oyun arkadaşı hediye edebilirsiniz. Söz konusu ürün ile konuşulduğunda söylenenleri tekrar edebilir. Bu sırada ışıklı, müzikli ve dans ederek bir gösteri sunar. OVERMAX dans eden kaktüs oyuncak hakkındaki yorumlar ve değerlendirmeler ile üründen duyulan memnuniyet gözler önüne serilir. Eğlenceli ve güvenli olan bu oyuncağı Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz. OVERMAX dans eden kaktüs fiyatı seçeneklerine de kolaylıkla ulaşabilirsiniz.