Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Zoo Zoo Db106-1137

1.390 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
1.449,90 TL
Kargo Bedava
1.449,90 TL
Kargo Bedava
1.449,90 TL
Kargo Bedava
1.449,90 TL

Ürün Bilgileri

Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Zoo Zoo Db106-1137

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sellstore Satıcı Ünvanı: SEVİM GÜNGÖR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4370056946
    Bu ürün sellstore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Owli Uyku Gurusu Kundak/Uyku Tulumu 0.5 TOG Türkiye’nin en çok ödülle sahip, uyku tulumuna dönüşebilen 4’ü 1 arada kundağı Owli Uyku Gurusu geliştirilmiş yeni tasarımıyla karşınızda! Owli Uyku Gurusu bebeğinizle beraber büyüyebilen ve yan fermuarları sayesinde uyku tulumuna dönüşebilen 4’ü 1 arada kundaktır. · Türkiye’de Uluslararası Kalça Displazi Enstitüsü tarafından “Sağlıklı Kalça Gelişimi Dostu” olarak onaylanan tek kundak. · Owli, Avrupa'nın en prestijli anne-bebek ödüllerinden MadeForMums'da iki yıl üst üste madalya kazanan ilk ve tek markadır. · Owli Uyku Gurusu, 2020 yılında "En İyi Uyku Giyim" kategorisinde Altın Madalya, 2019 yılında "En İyi Uyku Giyim" kategorisinde Bronz Madalya kazanmıştır. · Avrupa’da bağımsız laboratuvarlar tarafından test edilip belirlenen 0.3 TOG ve 0.5 TOG değeri. · Yenilen %95 pamuklu yapısı ile şimdi daha da yumuşak. · 0-3 ay arası kundak, 3-6 ay arası genişletilmiş kundak, 6-12 ay arası torba uyku tulumu, 12-36 ay arası ayaklı uyku tulumu olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır. · Yan fermuarı ile büyüyebilen yapısı sayesinde genişletilmiş kundak olarak kullanılabilir. · Açılabilen kolları, yenilenen çıtçıtları gizleyen tasarımıyla bebeğinizin tenine temas etmez, daha güvenli bir uyku sunar. · Dahili ayak uzantıları sayesinde kolayca uyku tulumuna çevrilebilir. · Geliştirilmiş bel ve bacak genişliği sayesinde hem oyuncular hem uykucular için en ideal rahatlığı sağlar. · Çift yönlü fermuar ve fermuar korumaları tüm Owli uyku ürünlerinde olduğu gibi yeni Owli Uyku Gurusunda da işlerinizi kolaylaştırır. · Owli Uyku Gurusu yeni kumaşıyla artık daha yumuşak bir dokunuşa sahip, kullanımı ve bakımı daha kolay. · %95 Pamuk, %5 Elastan

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Desen Animal
  • Kumaş Tipi Örme
  • Renk Beyaz
  • Yaka Tipi Bisiklet Yaka
  • Boy Standart
  • Kalıp Regular
  • Kol Tipi Kolsuz
  • Kol Boyu Kolsuz
  • Ek Özellik Çocuk ve Bebek Ürünü
  • Ortam Günlük
Geri Bildirim Ver

Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Zoo Zoo

Doğumdan itibaren bebeklerin uyku düzenini sağlamak ve daha kaliteli uyku süreleri için tasarlanmıştır. Owli uyku gurusu, 0-3 ay arası bebekler için kundak olarak kullanılırken, 6. aydan itibaren uyku tulumu olarak kullanılmaktadır. 0-3 aylık dönemden itibaren güvenle kullanılabilen Owli uyku gurusu, bebeklerin dönemlerine ve alışkanlıklarına göre uyku sürecinde destekçi olmaktadır. Uyku tulumu, kundak ve genişletilmiş kundak olarak kullanılabilen Owli uyku gurusu, 12 ila 36 ay arasında ayaklı uyku tulumu olarak bebeklerin uyku düzenine yardımcı olmaktadır. %95 pamuk olması sebebiyle, bebeklerin uyku anında terlemesini ve bunalmasını engellemektedir. Avrupa bağımsız laboratuvarlar tarafından birçok teste tabi tutulan Owli uyku gurusu, 0,3 TOG ve 0,5 TOG değerlerine sahiptir. Owli uyku gurusu 0.5 Tog özellikleri, ürün açıklama bölümünde tüm detaylarıyla ele alınmıştır.

  • 36 Aya Kadar Kullanım
  • Genişleyebilen Bel Bölgesi
  • Çoklu Kullanım Seçeneği

Bebeklerin Her Döneminde Farklı Kullanım

Bebeklerin Her Döneminde Farklı Kullanım

Yeni doğan döneminden itibaren, bebeklerin uykularını daha kaliteli ve düzenli hale getirmek amacıyla geliştirilmiştir. Soğuk havalarda bebeklerin kendini ısıtabilmesi ve vücut ısısını koruyabilmesi amacıyla tasarlanan Owli uyku gurusu, kundak şeklindeki kullanılabilir. 0-3 ay arası dönemdeki kundak kullanımını daha güvenli ve ergonomik hale getiren Owli uyku gurusu 0.5, 3-6 ay arası bebeklerin büyümesine bağlı olarak genişletilmiş kundak şeklinde kullanılabilir şekilde tasarlanmıştır. Genişletilmiş kundak olarak kullanırken, bebeklerin boyuna ve kilosuna göre istenen ayarlama yapılmakta ve kol kısmının bolluğu değişiklik göstermektedir. Genişletilmiş kundak ve normal kundak olarak kullanılan Owli uyku gurusu, sadece kol kısmını kavrayarak, yarım kundak görevi görmektedir. Bebeklerin kalça gelişimini ve bacak hareketlerini engellememek amacıyla, yarım kundak yapma zorunluluğu olduğundan, uyku gurusu sadece kol kısmını kavramakta ve bebeklerin sağlığını korumaktadır.

Bebeklerin Uyku Kalitesinde Maksimum Artış

Bebeklerin Uyku Kalitesinde Maksimum Artış

0-3 aylık dönemde kundak olarak kullanılabilen Owli uyku gurusu, %95 pamuk ve %5 elasten içerikten elde edilmiştir. 0-3 ay arası tam kundak, 3-6 ay arası genişletilmiş kundak, 6-12 ay arası torba uyku tulumu ve 12-36 ay arası ayaklı uyku tulumu olarak kullanılabilir şekilde tasarlanmıştır. Uzun süre kullanılabilir olması, ergonomik tasarımıyla desteklenmiş ve bebeklerin uyurken yorgan kullanma ihtiyacı ortadan kalkmıştır. Yeni doğan döneminde, bebeklerin tıkanmasına yol açacak herhangi bir örtü kullanılmaması gerekir. Bebeklerin güvenli şekilde uyuması için tasarlanan Owli uyku gurusu, tüm vücudu sarmaktadır. Uyku gurusunun içerisinde yer alan dahili ayak uzantıları sayesinde, bebekler büyüdükçe kullanıma devam edilmekte ve istenen her an uyku tulumu haline getirilmektedir. Owli uyku gurusu 0.5 Tog, bebeklerin tenine zarar vermeyecek özel çıtçıt ve fermuar tasarımına sahiptir.

Farklı Şekillerde Kullanılabilen Özel Tasarım Uygun Fiyatlarla

Farklı Şekillerde Kullanılabilen Özel Tasarım Uygun Fiyatlarla

Ergonomik tasarımı sayesinde, bebeklerin her döneminde devamlı olarak kullanılabilir. Uyku gurusunun yan kısmında yer alan fermuarlar, istenen boyutlarda genişletme imkânı sunmaktadır. 0-3 aydan, 12-36 aya kadar rahatlıkla kullanılabilir ve istenen boyutlarda genişletilebilir. Uyku tulumu ve kundak şeklinde kullanıma uygundur. Kolların açılmasıyla, uyku tulumu olarak kullanılır. Özel iç dış çıtçıtlar kullanılarak tutturulan kolları, kullanılmadığında kundak görevi görmektedir. Fermuar ve çıtçıtlar, bebeklere hiçbir şekilde temas etmeyecektir. Sayfamızda yer alan Owli uyku gurusu yorum bölümünden, ürünü daha önce temin eden ve kullanan kişilerin değerlendirmeleri incelenmektedir. Yorum sayfasında yer alan değerlendirmeler, olumlu ve olumsuz olarak kategorize edilmiştir. Kol, bel ve bacak genişletme özelliği sayesinde, bebeklerin kilo alımına göre genişletme yapılabilir ve daha rahat kullanım imkanı elde edilebilir. Siz de ürünü indirimli fiyat avantajları ile Trendyol'dan satın alabilirsiniz.