Oyal Diplomat Zarf 110gr (100 Adet)

104 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
8.8
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
99,99 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Oyal Diplomat Zarf 110gr (100 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Art Kırtasiye Satıcı Ünvanı: UFUK AKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0410594632
    Bu ürün Art Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OYAL DİPLOMAT ZARF 110GR (100 ADET)
Geri Bildirim Ver

Oyal Diplomat Zarf 110gr (100 Adet)

Özellikle şirket içi yazışmalarda ve resmi evrak gönderilmesinde tercih edilen diplomat zarflar, birçok şirketin tercih ettiği materyallerdendir. Oyal diplomat zarf da firmaların özel yazışmalarında kullanılan ürünlerin başında gelir. Farklı firmalarla yapılan görüşmeler bazen faks yoluyla sürdürülür bazen de direkt kağıtlarla temas sağlanır. Yapılan sözleşmeler, anlaşma şartları ve birçok resmi yazı özel bir materyalle alıcı şirkete ulaştırılmalıdır. Şirketin kimliğini yansıtan kırtasiye ürünleri de bu noktada devreye girer. Bu sayede şirketler iç ve dış yazışmalarında bu ürünleri tercih ederek kurumsal kimliklerini de korumayı amaçlar. Böylece şirketin marka imajı iç ve dış yazışmalarda da kendini gösterir. Kullanışlı ve kaliteli malzemeden üretilirler ve uzun süre yıpranmadan kullanılabilirler. Her alanda rahatlıkla kullanılabilen ürünün özellikleri şöyledir:

  • Selefon yapıştırıcı
  • Silikonlu
  • Parlak kağıt yapısı

Özel Tasarımlı Oyal Diplomat Zarf

Özel Tasarımlı Oyal Diplomat Zarf

Diplomat zarflar, evrakların ulaştırılmasında olduğu gibi fatura gönderiminde de kullanılır. Şeffaf bölmesi sayesinde içinde ne olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Oyal diplomat zarf 110 gr kurumsal ve özel şirketlerin resmi yazışmalarında sıklıkla kullanılır. Önemli belgelerin güvenliğini sağlamak için bu diplomat zarflarını kullanabilirsiniz. Ayrıca evinizde fazlalık olan kartları veya ödenmiş faturaları bu ürünün içinde saklayabilir, evinizde oluşan kağıt kalabalığına son verebilirsiniz. Önemli özelliklerinden biri de yapışkan kısmında kullanılan selefon malzemedir. Selefon yapıştırıcı uzun süre zarfın açılmasını engeller ve içindekileri korur. Pratik tasarımdaki ürünlerin boyutları da büyüktür. Böylelikle büyük veya uzun kağıt ve evrakları da katlayarak içine rahat bir şekilde koyabilirsiniz. İçine konulan bilgilendirici notlar müşteriye güvenle teslim edilir. Üretildiği kağıt sayesinde kolay kolay yırtılmadan kullanılır. Bankalarda sıklıkla rastlanan bu zarfları günlük hayatınızda kullanabilirsiniz.

Kullanışlı ve Şık Oyal Diplomat Zarf

Kullanışlı ve Şık Oyal Diplomat Zarf

Belgelerin, faturaların, kartların ve daha birçok önemli kağıdın saklanması önemlidir. Kurumsal şirketler için önemli belgelerin saklanması ne kadar önemliyse günlük hayatta da önemli belgelerin korunması gerekebilir. Oyal diplomat zarf 100 adet alarak hem önemli belgeleri saklayabilir, hem de şık tasarımlarla sevdiklerinize yazışmalar gönderebilirsiniz. Her alanda kullanılan, amaca uygun oluşturulan tasarımlar markaları temsil eden kimlik haline gelir. Kalitesi sayesinde posta yoluyla ulaşacağı yere kadar deforme olmadan gittiği için kullanışlıdır. Boyutları 10,6 x 24 cm olan ürün, kullanım açısından ideal ebatlarda üretilir. Yapıştırıcı olarak selefon bulunur. Selefon hızlı ve pratik bir yapıştırma yöntemidir. Böylece uzun süre açılmadan kapalı şekilde durabilir. Böylelikle belgelerin zarfın içinden düşüp kaybolma riski de ortadan kaybolur. Günlük hayatta da kullanılabilen bu ürün ile belgelerinizi güvenle muhafaza edebilirsiniz.

Avantajlı Oyal Diplomat Zarf 100 Adet Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Oyal Diplomat Zarf 100 Adet Fiyatları ve Yorumları

Oyal diplomat zarf 100 adet fiyatları her bütçeye hitap eder. Şirketlerin kurumsal kimliğini yansıtır ve kaliteli kağıttan yapılır. Özgün tasarıma sahip ürünün şeffaf görüntüsü vardır. Yazışmalara resmi bir kimlik kazandırmak için kullanılabilir. Faturalar ve banka kartlar için sık tercih edilir. Günlük hayatta da mektuplar içinde ideal bir seçenek olabilir. Kullanışlı ve kaliteli oluşunun yanında dayanıklı ve sağlam bir kağıt yapısına sahiptir. Üründe uzun süreli kullanıma bağlı renk değişimi ve yıpranma oluşmaz. Selefon yapıştırıcı sayesinde zarfın açılıp kapanması güvenli hale gelir. Klasik bir görünüme sahip olan zarfın üzerine şirketler tarafından amblem bastırılır. Her müşteri ihtiyacına uygun alanda kullanabilir. Oyal diplomat zarf 110 gr fiyatı her bütçeye hitap eder. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Oyal Diplomat Zarf 100 Adet kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de kullanışlı, güvenli ve kaliteli ürünü Trendyol’dan inceleyebilir, ihtiyacınız kadarını satın alabilirsiniz.