Oyun Terapi Market Hidden Pictures Gizli Resimler Seviye 3

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Oyun Terapi Market Hidden Pictures Gizli Resimler Seviye 3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AkılzadeStore Satıcı Ünvanı: HAYATİ BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Vergi Kimlik Numarası: 1890152179
    Bu ürün AkılzadeStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hidden pictures seviye 3 Hidden picture gizli resimler, genellikle bir resimde saklı olan veya fark edilmesi zor olan nesneler veya detaylardır. Bu resimler genellikle eğlence veya bulmaca amaçlı kullanılır. İnsanların dikkatini artırmak ve gözlem yeteneklerini geliştirmek için kullanılır. Gizli resimler, birçok farklı şekilde olabilir. Örneğin, bir resimde gizlenmiş hayvanlar, nesneler veya semboller olabilir. Bu resimler genellikle karmaşık desenler veya renklerle oluşturulur ve dikkatli bir şekilde bakıldığında gizli nesneler ortaya çıkar. Gizli resimlerin dikkat artırma işlevleri vardır çünkü insanların bu resimleri bulmak için dikkatlerini yoğunlaştırmaları gerekmektedir. Bu da gözlem yeteneklerini geliştirir ve dikkatlerini odaklamayı öğretir. Ayrıca, gizli resimler bulma oyunları, zihinsel keskinliği artırabilir ve beyin egzersizi sağlayabilir. Gizli resimler aynı zamanda stresi azaltmaya da yardımcı olabilir. Bu resimleri bulmak için odaklanmak, zihni rahatlatır ve zihinsel olarak rahatlama sağlar. Bu nedenle, gizli resimler terapi amaçlı da kullanılabilir. Sonuç olarak, gizli resimler dikkat artırma işlevleri olan ve gözlem yeteneklerini geliştiren resimlerdir. Bu resimler, eğlence, bulmaca veya terapi amaçlı kullanılabilir ve insanların dikkatlerini odaklamayı öğrenmelerine yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Highlights Press
  • Basım Yılı 2023
Geri Bildirim Ver