ÖZBEST Lüks Duş Robotu Tepe Duş Seti Duş Başlığı Sistemi Seti Yağmurlama Duş Robotu

619,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ÖZBEST Lüks Duş Robotu Tepe Duş Seti Duş Başlığı Sistemi Seti Yağmurlama Duş Robotu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3M GRUP Satıcı Ünvanı: VBS KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0924102386900001 Vergi Kimlik Numarası: 9241023869
    Bu ürün 3M GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lüks Duş Robotu Tepe Duş Seti Duş Başlığı Sistemi SETİ Yağmurlama Duş ROBOTU Resimlerde gözüken modeller stok durumuna göre farklı olarak gönderilmektedir. Ürün İçeriği - 25 mm Paslanmaz Krom Boru - ABS Krom Kaplama Tepe ve El Duşu ( Tepe Duşu sağ-sol-ön-arka hareket imkanı ) - ABS Krom Kaplama Sabunluk ve Bağlantı Elemanları - Patlamaz özel EPDM İç hortumlu Uzun Spiral ( Spiral iç hortum patlamalara karşı özel olarak tasarlanmıştır) - Patlamaz özel EPDM İç hortumlu Kısa Spiral ( Spiral iç hortum patlamalara karşı özel olarak tasarlanmıştır) - Spiral uçları Pirinçtir. ( Zamak Değildir ) - Yön değiştirici - dağıtıcı Pirinçtir. ( Plastik Değildir ) - Duş Sistemleri 2 yıl garantilidir. Temizlik Temizleme işlemi yüzeyi yabancı maddelerden arındırma işlemidir. Düzenli temizleme ve bakım ile kromlu yüzeyler görünümler uzun süre koruyabilir. Yüzeydeki toz kurumuş lekeler ile benzeri kirlilik yaratan artıklar ıslak bir bez ile temizlenmelidir. Temizleme suyu kireçli ise krom yüzeyde leke bırakabilir.Bunun için temizleme esnasında sert tanecikli ve lifli yapıda olmayan bir bez kullanılmalıdır. Kromlu malzemenin yüzeyinde kalan parmak izleri için cam yüzeyleri temizlemek için kullanan sıvı temizleyicilerden faydalanılabilir. Temizleme işleminden sonra yüzey tamamen kurulanmalıdır. Temizleme için özellikle tuz ruhu ve çamaşır suyu gibi klor içeren kimyasalların kullanılmasından kesinlikle kaçınılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Duş Başlığı
Geri Bildirim Ver