Özdilek Çift Kişilik Sıvı Geçirmez Fitted Alez - Yatak Koruyucu

479 TL
Beden: 160 x 200
160 x 200
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
13 saat 40 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1 saat 40 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13 saat 40 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479,99 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Özdilek Çift Kişilik Sıvı Geçirmez Fitted Alez - Yatak Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakucuzaal Satıcı Ünvanı: YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007423700051 Vergi Kimlik Numarası: 9950074237
    Bu ürün bakucuzaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özdilek 160x200 Fitted Alez - Yatak Koruyucu Kumaş : %80 Pamuk - %20 Polyester %100 Sıvı Geçirmez Ve Nefes Alabilen Havlu Yatak Koruyucu Yüzey. 160*200 Ebatında Yataklar İçin Yatağınızı (Lastikli Çarşaf Gibi) Saran Yapıdadır. Açıklama : Ürünün Kenar Kısımları Yatağınızın Hava Alarak Koku Yapmaması ve Terlemeyi Önlemeyi Açısından Tül Olarak Yapılmıştır. Mağazamızdan Almış Olduğunuz Ürünlerin İçerisinde ORJİNAL olduğunu belirten marka etiketi vardır.Size en kısa sürede ulaşması için Yurt İçi Kargo ile Gönderiyoruz. İyi günlerde kullanmanızı dileriz. ( ZeynoÇeyiz - Özdilek Yetkili Satış Mağazası ) Iade Koşulları : Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak Iade Edilmesi Gerekmektedir. Aksi Halde Gönderilen Iadeler Kabul Edilemeyecektir.
Geri Bildirim Ver

Özdilek Çift Kişilik Sıvı Geçirmez Fitted Alez 160x200 Yatak Koruyucu

Yatağınızın her daim temiz ve hijyenik kalmasını istiyorsanız Özdilek 160×200 çift kişilik sıvı geçirmez fitted alez – yatak koruyucu ile tanışın. Sıvı geçirmez özelliği sayesinde yatağınızı su ve diğer pek çok sıvıya karşı koruma altına alan bu yatak koruyucu, sizlere daha sağlıklı ve keyifli bir yatak deneyimi sunar. Çift kişilik yataklara uygun olarak üretilen özdilek 160×200 çift kişilik sıvı geçirmez fitted alez – yatak koruyucu; kumaş yapısı, dokusu ve pratik kullanımı ile oldukça rahat bir deneyim sunar. Kaliteli yapısı ve kullanışlılığı sebebiyle sık tercih edilen alez modellerinden biri olan Özdilek fitted alez, yatağınızın vazgeçilmezi hâline gelecek.

  • Boyut: 160x200 cm
  • Kumaş: %80 Pamuk - %20 Polyester
  • Yapı: Lastikli

Özdilek Çift Kişilik Sıvı Geçirmez Fitted Alez Özellikleri

Özdilek Çift Kişilik Sıvı Geçirmez Fitted Alez Özellikleri

Özdilek 160×200 çift kişilik sıvı geçirmez fitted alez – yatak koruyucu, yatağınızı korumak ve hijyenik kalmasını sağlamak için kullanabileceğiniz bir üründür. Yatağınızın iç bölümüne herhangi bir sıvının temas etmesi belli bir süre sonra yatağın kötü kokmasına sebep olur. Uzun vadede ise yatağın kullanım ömrünün azalmasına yol açar. Kahvaltınızı yatakta yapmaktan hoşlanıyorsanız ya da evinizde patili bir dostunuz varsa Özdilek sıvı geçirmez yatak koruyucu, sizin için doğru bir seçenek olacaktır. Yatağınızı su ve benzeri gibi sıvılardan korumanın yanı sıra, genel olarak periyodik yatak temizliğinizi de pratik kılar. Çift kişilik yataklara uygun boyutu ve %80 pamuklu yapısı ile Özdilek fitted alez, yatak kullanımını sizler için çok daha konforlu bir hâle getirecek.

Özdilek Çift Kişilik Sıvı Geçirmez Fitted Alez Kaliteli mi?

Özdilek Çift Kişilik Sıvı Geçirmez Fitted Alez Kaliteli mi?

Özdilek çift kişilik su geçirmez fitted alez, pek çok yönü ile kullanıcıları memnun eden bir üründür. Pamuklu yapısı ile sağlıklı bir kullanım deneyimi sunan bu ürün, havlu kumaştan üretilir. Bu sayede hem yaz hem de kış aylarında vücudunuzun ideal sıcaklığını korumanıza yardımcı olur. Tül kenarlı sayesinde hava akışı sağlayan yatak koruyucu, cildinizin nefes almasını sağlar ve terletmez. Özdilek 160×200 çift kişilik sıvı geçirmez fitted alez – yatak koruyucu, %100 sıvı geçirmez özelliktedir. Havlu dokunun alt kısmında bulunan su geçirmez özel kumaş, aynı zamanda ürünün dayanıklı ve sağlam olmasına olanak tanır. Uzun yıllar boyunca deforme olmadan ve yıpranmadan kullanabileceğiniz bu yatak koruyucu, aynı zamanda yatağınızın daha uzun ömürlü olmasını da sağlar.

Özdilek Sıvı Geçirmez Fitted Alez Kullanışlı mı?

Yatağınızda Özdilek sıvı geçirmez fitted alez – yatak koruyucu kullanmak pek çok yönden avantaj sağlar. Uyku alanınızın sürekli olarak temiz kalması noktasında son derece başarılı olan bu ürün, bir hayli kullanışlıdır. Bu yatak koruyucuyu dilediğiniz zaman nevresimlerinizle birlikte yıkayabilir, yatağınızı en kolay şekilde hijyenik kılabilir ve mis gibi kokmasını sağlayabilirsiniz. Son derece pratik bir şekilde temizlenebilen Özdilek fitted-alez yatak koruyucu, aynı zamanda lastikli bir yapıya sahiptir ve bu da kullanımı oldukça rahat kılar. Yatağınıza kolayca geçirebileceğiniz Özdilek fitted-alez, yatağınızı tamamen sarar ve böylece uyku esnasında aleziniz tek bir yerde yığılmaz, kayma gibi olumsuz durumlar meydana gelmez. Özdilek 160×200 çift kişilik sıvı geçirmez fitted alez – yatak koruyucu yorumlarını okuyabilir, uyku deneyiminize kaliteli bir dokunuş yapmak için Özdilek çift kişilik su geçirmez alezi birkaç tıklama ile kolayca satın alabilirsiniz. İndirimli fiyatlar ve avantajlı kampanyaların ilk adresi Trendyol, alışveriş deneyiminizi kullanıcı dostu site tasarımı ve kart bilgilerinizi koruyan güvenlik sertifikası ile keyifli kılar.