Özdilek Embos Peluş Bebek Battaniyesi 100 X 120

398,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Özdilek Embos Peluş Bebek Battaniyesi 100 X 120

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakucuzaal Satıcı Ünvanı: YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007423700051 Vergi Kimlik Numarası: 9950074237
    Bu ürün bakucuzaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özdilek Embos Peluş Bebek Battaniyesi 100 x 120 Özdilek Embos Peluş Bebek Battaniyesi 100x120 100x120 cm ebatında ve kalındır. Antialerjik ve antibakteriyel özelliğe sahiptir. Kanserojen madde içermez. Üretiminde bebeğinizin cildine zarar verecek hiç bir madde kullanılmamıştır. 30 derecede yıkayınız. Marka: Özdilek Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye Üretim Yeri: Türkiye Kullanım Şekli: Beslenme

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Özdilek Embos 100 X 120 Peluş Bebek Battaniyesi Ürünleri Trendyol'da!

Özdilek embos lila 100 x 120 cm peluş bebek battaniyesi, son derece kullanışlı bir üründür. Bebeğinizin yatarken rahat etmesini ve üşümemesi sağlayan bu ürün ebeveynler tarafından oldukça sevilir. Ayrıca battaniye tercihi yaparken bebeğinizin sağlığına zarar vermeyecek özellikte üretilen bu ürünü tercih edebilirsiniz. Özdilek battaniye, antialerjik ve antibakteriyel opsiyonlara sahiptir. Bu sebeple battaniyenin üzerinde bakteri ve alerjen maddeler barınamaz. Bu sayede bebeğiniz, sağlıklı bir şekilde uykusuna devam eder. Bebeklerin sağlığı ön planda tutularak üretilen bu battaniye, kanserojen madde içermez. Bu sebeple Özdilek embos 100 x 120 cm peluş bebek battaniyesini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Materyal: Polyester
  • Renk: Mor
  • Ölçü: 100 x 200 cm

Özdilek Embos Peluş Bebek Battaniyesi 100 X 120 Özellikleri Nelerdir?

Özdilek Embos Peluş Bebek Battaniyesi 100 X 120 Özellikleri Nelerdir?

Özdilek embos peluş bebek battaniyesi kullanışlı, sağlıklı, orijinal ve dayanıklı malzemelerle üretilir. Ürün, bebeklerin rahat uyuyabilmesi için oldukça uygun bir boyuta sahiptir. Battaniye, 100 x 200 cm ebatındadır. Ayrıca ürün, kalın bir yapıya sahiptir. Battaniyenin üretiminde bebeğinizin sağlığına zarar verebilecek herhangi bir madde kullanılmadığı için peluş örtüyü her zaman tercih edebilirsiniz. Battaniye, Türkiye üretimidir. Ürün, kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağlar. Örtü, polyester kumaştan elde edilir. Battaniyenin; dokuma, baskı, aksesuar ve nakış kalitesi üst düzeydedir. Bu sebeple bebeğinizin cildi rahat eder. Battaniyeyi çok amaçlı olarak da kullanabilirsiniz. Bebeğinizi uyurken rahat ettiren olan battaniye, yüksek konfor sunar. Özdilek embos lila 100 x 120 cm peluş bebek battaniyesi şık tasarıma sahiptir. Ürün, çocuğunuza sıcak bir ortam sunarken uyku sürecinin de huzurlu geçmesini sağlar.

Özdilek Embos Peluş Bebek Battaniyesi 100 X 120 Kaliteli midir?

Özdilek embos lila 100 x 120 cm peluş bebek battaniyesi oldukça kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Battaniye, güvenli bir uyku ortamı sunmasının yanı sıra mor rengi sayesinde bebek odasına son derece yakışır. Ürün, oldukça yumuşak bir dokuya sahiptir. Bu sebeple bebeğinizin cildinin tahriş olmasından korkmadan battaniyeyi istediğiniz zaman çocuğunuzun üzerine örtebilirsiniz. Peluş örtüde kullanılan malzemenin kalitesinden dolayı ürünü, uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürün, bebeğinizin üşümemesi için kalın bir yapıya sahiptir. Özdilek embos lila 100 x 120 cm peluş bebek battaniyesi çocukların gözünü yormayacak şekilde tasarlanır. Bu sebeple bebek battaniyesi yumuşak mor rengindedir. Zararlı kimyasal maddelerin ve tarım ilaçlarının kullanılmadığı bu ürünü satın alarak bebeğinizin güvenli bir uyku deneyimi yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Özdilek Embos Peluş Bebek Battaniyesi 100 X 120 Sıcak Tutar mı?

Özdilek embos lila 100 x 120 cm peluş bebek battaniyesi son derece sıcak tutan bir üründür. Bebeğiniz yumuşak üretilmiş olan bu battaniye sayesinde sıcacık uyur. Ürün, şık ve eğlenceli tasarımıyla bebeğinizi ısıtırken bir yandan da odasının şık görünmesini sağlar. Battaniyenin üretiminde bebeğinizin sağlığına zarar verecek herhangi bir madde yoktur. Ürünü uzun süre aynı kalitede kullanabilmeniz için yıkama talimatlarına uymanız büyük önem taşır. Battaniye, 30 derece sıcaklıkta yıkanmalıdır. Polyesterden üretilen bebek battaniyesi, çocuğunuzun tüm kış boyunca sıcacık bir uyku çekmesini sağlar. Trendyol'dan Özdilek embos lila 100 x 120 cm peluş bebek battaniyesi yorumlarına bakabilir, ürünü kullananların deneyimlerini okuyabilirsiniz. Bebeğinizin yumuşak ve kaliteli bir battaniyeyle tüm kış boyunca sıcak bir uyku çekmesini istiyorsanız Özdilek embos lila peluş örtü siparişi verebilirsiniz.