Özdilek Yün Çift Kişilik Yorgan

1.671,50 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 195 x 215
195 x 215
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.847,89 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.700 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.745 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Özdilek Yün Çift Kişilik Yorgan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Favora Home Satıcı Ünvanı: FAVORA EV TEKSTİLİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385149148400001 Vergi Kimlik Numarası: 3851491484
    Bu ürün Favora Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özdilek Yün Çift Kişilik Yorgan
  • Ebat : 195x215
  • Dış Kumaş : %100 Pamuk
  • İç Dolgu : %100 Yün

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 195 x 215
  • Dolgu Materyali Yün
  • Dış Materyal Welsoft
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Özdilek Yün Çift Kişilik Yorgan

Soğuk havalar için özel olarak üretilen yatak odası tekstil ürünleri, rahatlıkla ısınmanız için avantajlı özellikler sunar. Özdilek yün çift kişilik yorgan S model, kaliteli yapısı ve sıcak tutan dokusuyla sizi sarar. Bu ürün battaniyelere oranla kabarıktır ve yalıtım sağlayan özelliktedir. Soğuk gecelerde yardımınıza koşan bu ürün yün dolgusu sayesinde hızlı bir şekilde ısınmayı sağlar. İyi bir yalıtım sağlayan ürün kış aylarında müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Misafirlerinize de rahat bir yatak ortamı sunmanıza yarayan bu model sayesinde ısınma ihtiyacınızı verimli bir şekilde karşılamanız mümkün olur. Ürünün dış kumaşı tamamen pamuktan üretilir. Oldukça kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahip olan bu ürüne siz de ulaşarak sıcak bir uykunun tadını çıkarabilirsiniz.

  • Sıcak tutan yapı
  • Wellsoft dış materyal
  • Yün dolgu

Sıcak Tutan Özdilek Yün Yorgan Çift Kişilik

Sıcak Tutan Özdilek Yün Yorgan Çift Kişilik

Günlük hayattaki ihtiyaçların giderilmesi için birçok tekstil ürünü sunulur. Yorganlar da hem günlük kullanımlarda hem de çeyiz hazırlıklarında ihtiyaç duyulan önemli ürünlerden biridir. Kış başlarken soğuk havalar için yün dolgulu yorganlar öne çıkar. Etkili ısı yalıtımı sağlayan bu ürünler kış aylarının vazgeçilmez tekstil ürünü olarak karşınıza çıkar. Özdilek yün yorgan kış günlerinin sert mevsim koşullarında kullanabileceğiniz kaliteli ürünler arasında bulunur. Yumuşak dokusuyla soğuk gecelerinizi keyifli hale getiren bu model sayesinde ısınma problemini çözebilirsiniz. Yorganın boyutu 195x215 cm olarak karşınıza çıkar. Ürünün iç dolgusunda %100 birinci sınıf yün bulunur. Özdilek yün yorganın dışını saran özel kumaş %100 pamuk yapıda olması ile oldukça kaliteli ve dayanıklıdır. Ailenizin ve misafirlerinizin soğuk geceleri sıcak geçirmesini sağlayacak yün çift kişilik yorgan ürününü gönül rahatlığıyla edinebilirsiniz.

Kalitesiyle Öne Çıkan Özdilek Yün Yorgan

Kalitesiyle Öne Çıkan Özdilek Yün Yorgan

Kaliteli ve dayanıklı örtüler kullanmanız üründen aldığınız verimi artırır. Kalitesi yüksek olan ve sıcak tutan tekstil ürünlerini tercih etmeniz sizin için faydalı olur. Bu ürünler dayanıklı ve sağlam yapıları sayesinde uzun süre kullanılabilirler. Özdilek yün yorgan çift kişilik ebatı, güzel dokusu ve işlevsel yapısıyla dikkat çeker. Soğuk kış gecelerini sizin için sıcak hale getiren bu ürünün sunduğu faydalardan siz de yararlanabilirsiniz. Özdilek yün çift kişilik yorgan yorumları aracılığıyla ürünün sıcak tutan yapısı ve kalitesi hakkındaki ayrıntılara ulaşmanız mümkün olur. Bu sayede yün yapısı ile beğeni toplayan bu yorgan hakkında aklınızdaki sorulara net tanıtlar bulabilirsiniz. Özdilek markasının bu özel yorganı hakkındaki deneyimlerinizi siz de yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı modeli temin ederek soğuk geceleri sıcak ve keyifli hale getirebilirsiniz.

Avantajlı Kampanyalarla Özdilek Yün Yorgan Fiyatları

Avantajlı Kampanyalarla Özdilek Yün Yorgan Fiyatları

Soğuk havalarda bazı ürünler kullanarak kendinizi sıcak tutmanız gerekir. Özdilek yün çift kişilik yorgan sevilen yumuşak dokusuyla keyifli bir şekilde soğuktan korunmayı sağlar. Üründe 300 gram yün bulunur. Üzerinizde ağırlık yapmayan yapısıyla beğeninizi kazanacak olan bu ürünün kullanımı rahattır. Çeyiziniz için de tercih edebileceğiniz bu kaliteli yorgan sayesinde sıcak bir uyku uyuyabilirsiniz. Özdilek yün çift kişilik yorgan kullananlar yumuşak yapısı ve yün materyali ile öne çıkan bu üründen memnun kalırlar. Yumuşak yapı sayesinde rahat bir gece geçirmenizi sağlayan bu çift kişilik yorgan verim alabileceğiniz kaliteli bir tekstil ürünü olarak size sunulur. Özdilek yün çift kişilik yorgan fiyatları değişik bütçelere hitap eder. İhtiyacınız olan bu ürüne Trendyol’un avantajlı fırsatları sayesinde indirimli fiyatlarla ulaşarak keyifli ve verimli bir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.