Genel Markalar Elektrikli Battaniye 5 Yıl Garantili

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
850 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.738,77 TL1.399 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Elektrikli Battaniye 5 Yıl Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rox Home Satıcı Ünvanı: TAHA KOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5700219602
    Bu ürün Rox Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özgüneş Elektrikli Battaniyelerimiz TS.4293 normlarına uygun olarak üretilmiştir. KULLANMA TALİMATI: Katlı ve Kırışık kullanmayınız 1-Battaniyeniz çarşafla yatak arasına katlanma ya da kırışma olmayacak şekilde serilmeli ve üzeri yorganla örtülmelidir. 2-Yatmadan bir müddet önce ısı kademesini 3 konumuna alarak fişe takınız. 3-Battaniyeniz ısındıktan sonra isteğinize göre 1 konumuna alarak daha az ısıtır duruma getirebilirsiniz. 4-Yatağınızdqaki sıcaklık yeterli duruma geldiğinde anahtarı 0 konumuna getirin ya da fişi prizden çekiniz. 5-Battaniyenizi özellikle katlanmış olarak kullanmayınız. 6-Battaniyenizi buruşuk kullanmayınız, bükmeyiniz. Isıtıcı telde sert kıvrımlara sebep olacak basınç uygulamalarından kaçınınız. 7-İçine ve üstüne iğne vb. delici madde batırmayınız. 8-Kanepe, çekyat ve ayarlanabilir yatakta kullanmayınız. 9-Yalnız alt battaniye olarak kullanılır. Yıkama, kuru temizleme ve ütü yapılmaz. 10-Islak iken kullanmayınız. Elektrik devresine takmayınız. 11-Yardım alamayacak bir kişi için kullanmayınız. Çok yaşlı, küçük çocuk ve ısıya karşı duyarsız bir kişi için kullanmayınız. 12-Uzun süre hava akımı olmayacak şekilde çalışır durumda bırakmayınız. 13-Battaniyenizi sık sık kontrol ediniz
  • kumaşta sararma, ısıtıcı telde sertleşme ve/veya aşırı ısınma ve arıza olduğunda cihazı kullanmadan garanti belgesiyle tedarik eden firmaya iade ediniz. 14-Kullanılmayan zamanlarda üç eşit kata gelecek şekilde temiz ve kuru yerde üzerine ağırlık ve basınç yapacak bir madde olmadan saklayınız. 15-Uygun şebeke geriliminden başka elektrik kaynağı ile kullanılmamalıdır. 16-Yukarıdaki maddelere uygun hareket edilmediğinde meydana gelebilecek arızalardan ve hasarlardan firmamız mesul değildir ve garanti kapsamına girmez.. Battaniyenin Teknik Özellikleri: 1. Çift kişilik elektrikle ısınan alt battaniye140 X 160 ebadında olup işletme gerilimi 220 V 50 Hz anma gücü, 44 w, anma akımı 0,20 Amper.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Yün
  • Boyut/Ebat 140 x 160
  • Renk Beyaz
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver