Özka 750-16 Knk28 12 Kat Römork Lastiği (KOLON HEDİYELİ)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Özka 750-16 Knk28 12 Kat Römork Lastiği (KOLON HEDİYELİ)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Lastik ebatı / kat muadili:7.50-16 12pr
  • jant çapı:16 inç
  • garanti süresi: 24 ay
  • kesit genişliği (mm):214
  • dış çap (mm):787
  • lastik başına taşınabilir yük (kg):1450
  • yük endeksi:121
  • hız endeksi:A8

Ürün Özellikleri

  • Yıl 2019
  • Araç Tipi Zirai & Endüstriyel
Geri Bildirim Ver

Özka 7.50-16 12 Kat KNK28 Römork Lastiği

Aracın çekiş kabiliyetinden yük taşıma kapasitesine kadar pek çok özelliğini etkileyen materyallerden biri de lastiktir. Siz de araç performansını olumlu yönde değişmesini istiyorsanız Özka 7.50-16 12 kat KNK28 römork lastiği seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ürün, özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin istek ve ihtiyacının cevaplandırılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sonucunda zorlu yollara ve hava şartlarına karşı rahat biçimde ulaşım imkanı tanır. Köy başta olmak üzere pek çok değişik yerleşim yerinde oldukça fazla tercih edilir. Bu özelliği ürünün oldukça geniş bir kitleye hitap etmesine kaynaklık ederken müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına olanak tanır. Siz de araç performansını doğrudan etkileyen ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Araca olumlu katkı
  • Dayanıklı ve sağlam yapı

Donanımlı Özka 7.50-16 12 Kat KNK28 Römork Lastiği

Donanımlı Özka 7.50-16 12 Kat KNK28 Römork Lastiği

750-16 Özka 12 kat KNK28 römork lastiği seçeneği, oldukça donanımlı bir yapıya sahiptir. Bu sayede taş veya toprak gibi değişik materyallerden oluşan çeşitli yollarda yüksek oranda performans sergiler. Ulaşımın güvenli ve keyifli bir hale gelmesinde büyük katkı payına sahiptir. Aynı zamanda ürün, kaliteli özellikleri sonucunda araç performansını iyileştirilmesine yardımcı olur. Çekiş kuvvetinin olumlu yönde değişmesini aracılık ederken yük taşıma kapasitesinin artırılmasına katkı sağlar. Araca kattığı olumlu etkiler ürünün tercih edilirliğini artmasına kaynaklık eder. Özka römork lastiği detaylı sırt desenine sahiptir. Sırt desenini oluşturan detayları, ürünün pek çok zorlu şarta karşı yüksek oranda başarı sağlamasına aracıdır. Kayma veya hakimiyet kaybı gibi çeşitli istenmeyen durumların görülmesine engel olur. Bu sayede ürün, fark yaratırken müşterilerin büyük memnuniyetine kazanır. Siz de bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Özka 7.50-16 12 Kat KNK28 Römork Lastiği Yorumları

Özka 7.50-16 12 Kat KNK28 Römork Lastiği Yorumları

Özka 7.50-16 12 kat KNK28 römork lastiği yorumları ürünün tasarım özellikleri sonucunda müşteri istek ve ihtiyacını cevaplandırdığını ortaya koyar. Ürün, kaliteli materyallerin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda tasarlanır. Bu özelliği sayesinde uzun süre müşterilerin ihtiyaçlarının cevaplandırılmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda ürünün fark yaratmasına yardımcı olan niteliklerinden biri de araca bulunduğu olumlu etkidir. Aracın yük taşıma performansına doğrudan etkide bulunan ürün, çekiş kuvvetinin olumlu yönde değişmesinde büyük katkı payına sahiptir. Bununla beraber üzerinde bulunan desenleri sayesinde araç hakimiyetinin de kolaylaşmasına olanak tanır. Ürün, zorlu yol koşullarına karşı aracın yüksek başarı sağlamasına katkıda bulunur. Performansını olumlu yönde değişmesinde rol oynar. Özka 7.50-16 12 kat KNK28 römork lastiği kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Özka 7.50-16 12 Kat KNK28 Römork Lastiği Fiyatı

Özka 7.50-16 12 Kat KNK28 Römork Lastiği Fiyatı

Özka 7.50-16 12 kat KNK28 römork lastiği fiyatı oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Römork lastiği, pek çok değişik marka ve modele sahip olan araç ile uyum sağlar. Bu sayede ürün, oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Aynı zamanda ürünün sağlam yapısı müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Diken veya cam gibi çeşitli zararlı etkenlerden hasar almadan yolculuğuna devam eder. Bu sayede ürün, çok sayıda kişinin tercih ettiği seçenekler arasında kendine yer bulur. Aynı zamanda ürün, özellikleri sayesinde müşterilerin ihtiyaçlarının giderilmesine kaynaklık eder. Siz de pek çok değişik marka ile uyum sağlayıp dayanıklı yapısı sonucunda uzun süre kullanılan ürünü inceleyebilirsiniz. Değerlendirmeleriniz sonucunda geniş kullanım alanına sahip olup müşteri ihtiyaçlarının cevaplandırılmasına katkıda bulunan ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.