ÖZSAL Tek Fırınlı Odunlu Izgaralı Saç Kuzine Soba

3.000 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ÖZSAL Tek Fırınlı Odunlu Izgaralı Saç Kuzine Soba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZSAL METAL Satıcı Ünvanı: BURAK POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4651324539200015 Vergi Kimlik Numarası: 7310632512
    Bu ürün ÖZSAL METAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EBAT BİLGİLERİ: GENİŞLİK:46 CM UZUNLUK:83 CM YÜKSEKLİK:54 CM FIRIN YÜKSEKLİK: 11 CM FIRIN EN: 40 CM ODUN SOBASI OLARAK KULLANIMA UYGUNDUR. ÜST KISIM SACI 1.5MM KALIN SACDAN ÜRETİLMİŞTİR.YAN SACLARI 0.70 MM SACDIR. ORTALAMA BİR SOBA 21 KG GELMEKTEDİR. DİGER ODUN SOBALARINA GÖRE KALIN MALZEMEDEN ÜRETİLMİŞTİR..ARKA SAC KORUMA SACI VE FIRININ YANINDA BİR DÖKÜM DAHA VARDIR FIRINI DAHA UZUN SÜRELİ KULLANMAK İÇİN. YANINCA GENLEŞME YAPABİLİR EĞİLMESI NORMALDIR KULLANIMA ENGEL OLMAZ KORKMAYINIZ YAKMAYA DEVAM EDİNİZ SORUN OLMAYACAKTIR.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
Geri Bildirim Ver

ÖZSAL OZSALSACSOBA Tek Fırınlı Odunlu Izgaralı Saç Kuzine Soba

Özsal tek fırınlı odunlu ızgaralı saç kuzine soba size nostalji yaşatacak bir parçadır. Modern çizgileriyle bizi eski anılarımıza götüren bu kullanışlı ürün sayesinde siz de odun ateşinde yemeklerinizi kolayca pişirebilirsiniz. Geçmiş ve günümüzü uyum içerisinde birleştiren bu çok amaçlı soba tamamen dökümdür. Kullanılan malzemelerin dayanıklılığı size uzun ömürlü bir kullanım alanı oluşturur. İster sobanın üzerinde portakal kabuklarını koyup kokusuyla mest olabilir, ister yeni yaptığınız yemekleri pişirebilirsiniz. İçerisinde bulundurduğu birden farklı hazneler sayesinde de farklı amaçlı pişirme kullanımları için uygundur. Her eve uygun tasarlanan boyutları, girdiği tüm ortamlara şık bir görünüm katmaktadır. Ürünün temizliği kolaydır. Odun sobası olarak kullanıma uygundur. Isınma, yemek pişirme, közleme ve ızgara gibi işlemler için kullanılabilir.

  • Odun sobası olarak kullanıma uygundur.
  • Çok amaçlı kullanılabilir.
  • Çok haznelidir.

Özsal Fırınlı Odunlu Izgaralı Saç Kuzine Sobanın Özellikleri Nelerdir?

Özsal Fırınlı Odunlu Izgaralı Saç Kuzine Sobanın Özellikleri Nelerdir?

Özsal tek fırınlı odunlu ızgaralı saç kuzine soba odun sobası olarak kullanılabilir. Üst kısmı 1.5 mm kalın sactan üretilmektedir. Yan saclar 0.70 mm kalınlığındadır. Ortalama bir sobanın ağırlığı 21 kilogramdır. Arkasında koruma amaçlı bir sac bulunmaktadır. Diğer odun sobalarına göre malzemeleri daha kalındır. Fırının yanında bir döküm daha bulunmaktadır. Bu ek döküm hazne sobanın kullanım ömrünü uzatmaktadır. Kullanıma başlandığında ısınma esnasında genleşme yapabilir. İçerisinde birçok bölümü vardır. Bu bölümler sayesinde aynı anda birden fazla yiyecek pişirebilirsiniz. Odun ateşinde pişen yemeklerin keyfini sürebilirsiniz. Genişliği 46 cm, uzunluğu 83 cm, yüksekliği 54 cm, fırın yüksekliği 11 cm ve fırının hacmi 40 cm şeklindedir. Kullanışlı ebatları sayesinde siz de bu modern saç kuzine sobanın hayatınıza renk katmasına izin verebilirsiniz.

Özsal Tek Fırınlı Odunlu Izgaralı Saç Kuzine Soba Kullanışlı mıdır?

Özsal Tek Fırınlı Odunlu Izgaralı Saç Kuzine Soba Kullanışlı mıdır?

Özsal Tek Fırınlı Odunlu Izgaralı Saç Kuzine Soba çok amaçlı kullanıma uygun hazneleri sayesinde oldukça kullanışlıdır. Malzemesi diğer sobalara kıyasla daha kalındır. Bu normal bir durumdur. Kullanımını etkilemez. Yapımında döküm kullanılmıştır. Uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Dayanıklı yapısı, soğuk havalarda içinizi ısıtabilir, yemeklerinizi odun ateşinde pişirebilir ve yaydığı anne eli değmiş yemek kokularıyla sizi eski günlere götürebilir. Sağlam üst sacların üzerinde kestane közleyebilir, dünden kalmış atmaya kıyamadığınız yemeğinizi ilk günkü sıcaklığında yiyebilir ve yemeğe eşlik edecek ekmeklerinizi kızartabilirsiniz. Özsal tek fırınlı odunlu ızgaralı saç kuzine soba bize eski günleri hatırlatırken aynı zamanda eskiye duyduğumuz özlemimizi gidermektedir. Özsal Tek Fırınlı Odunlu Izgaralı Saç Kuzine Soba yorumlarını da inceleyebilirsiniz.

Özsal Fırınlı Izgaralı Saç Kuzine Soba Hangi Alanlarda Kullanılabilir?

Özsal Fırınlı Izgaralı Saç Kuzine Soba Hangi Alanlarda Kullanılabilir?

Özsal tek fırınlı odunlu ızgaralı saç kuzine soba birçok kullanım alanına sahiptir. Sobayı kullanarak soğuk geçen sert kış günlerinde tüm evinizi ısıtabilirsiniz. Yağmurlu havalarda yaydığı ısı yardımıyla kıyafetlerinizi kurtulabilirsiniz. Üst kısmında istediğiniz yemeği ısıtabilirsiniz. Üst kısmını köz işlemi için de kullanabilirsiniz. Ekmek, simit vb. hamur işlerinizi iç haznesinde pişirebilirsiniz. Özsal tek fırınlı odunlu ızgaralı saç kuzine soba ızgara bölümünde çeşitli et türlerini pişirebilirsiniz. Izgara özelliği sayesinde bahçe, veranda vb. gibi ortamlarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Elektrik ya da gaz açısından da tasarruf sağlayan saç kuzine soba sayesinde hem daha lezzetli yemeklere hem de daha az gelen faturalara sahip olmanın keyfini sürebilirsiniz. Özsal Tek Fırınlı Odunlu Izgaralı Saç Kuzine Soba fiyatı bütçe dostudur. Siz de ürünü Trendyol üzerinden hızlı bir şekilde alabilirsiniz.