Özsan Osmanlı Kulp Vintage Model Siyah 96mm Mutfak Dolabı Mobilya Kulpları

16 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
31,90 TL

Ürün Bilgileri

Özsan Osmanlı Kulp Vintage Model Siyah 96mm Mutfak Dolabı Mobilya Kulpları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BLACKWHİSKERS Satıcı Ünvanı: İLYAS KARABIYIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5030584072
    Bu ürün BLACKWHİSKERS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürünü satın aldıktan sonra iptal etmek istemeniz durumunda ilgili üründen satın alınan adedin hepsi iptal edilecektir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OSMANLI KULP VİNTAGE MODEL 96 mm SİYAH RENK MUTFAK DOLABI KULP MOBİLYA KULPLARI

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Tip Çift Delikli
  • Delikler Arası Mesafe 96 mm
Geri Bildirim Ver

Özsan Osmanlı Kulp Vintage Model Siyah 96 mm Mutfak Dolabı Mobilya Kulpları

Şık görünüme sahip bazı yardımcı seçenekler sayesinde mutfağınız hoş bir görünüme sahip olabilir. Özsan Osmanlı kulp vintage model siyah 96 mm mutfak dolabı mobilya kulpları, ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanmış bir seçenektir. İsteklerinize tam anlamıyla cevap verir. Sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alır. Her dolaba uygunluk gösteren bir seçenektir. Kolay temizlenebilen yapısıyla son derece konforlu bir kullanım sunar. Müşterilerin yoğun olarak tercih ettiği modeller arasındadır. Oldukça ideal bir üründür. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanım ömrü sağlar. Ürünün ayakları zamak metal olması özelliği ile esnemeye, paslanmaya ve kırılmaya karşı oldukça dayanıklı bir yapıdadır. Ürünün orta kısmı alüminyumdur. Benzersiz bir ürün deneyimi sunar. Siz de bu modeli tercih ederek avantajlı özelliklerinden faydalanabilirsiniz.

  • Dayanıklı materyal
  • Şık tasarım
  • Ergonomik kullanım

Özsan Osmanlı Kulp Vintage Model Siyah Avantajları

Özsan Osmanlı Kulp Vintage Model Siyah Avantajları

Birbirinden avantajlı özelliklere sahip Özsan kulp ile eşsiz bir ürün deneyimi yaşayabilirsiniz. Hayatınıza büyük kolaylıklar sunan bu seçenek sayesinde mutfağınızı renklendirebilirsiniz. İlgi çekici bir model olarak sıklıkla tavsiye edilir. Uzun süre kullanıma sahip olması nedeniyle beğeni toplayan seçeneklerden biridir. Hem pratik hem de kullanışlı özellikleriyle dikkat çeker. Büyük ilgi görür. Şık tasarımı ve hoş görünümüyle pek çok kişiden tam not alan bir seçenektir. Bu model ile mutfak dolabınızı güzelleştirerek evinize gelen misafirlerde hoş bir intiba bırakabilirsiniz. Ürün, hafif yapısı sayesinde kolayca taşınabilen bir yapıdadır. Her dolaba uyumluluk göstermesi sayesinde geniş bir müşteri skalasına sahiptir. Kaliteli malzemelerle üretilmesi ile uzun süre kullanım ömrü sağlar. Müşterilerin sık sık tercih ettiği seçeneklerden biridir. Siz de bu seçeneği satın alarak avantajlı özelliklerinden yararlanma imkanını yakalayabilirsiniz.

Şık Özsan Osmanlı Kulp Vintage Model Siyah 96 mm

Şık Özsan Osmanlı Kulp Vintage Model Siyah 96 mm

Şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken bu model sayesinde hayatınıza renk katıp keyifli bir ürün deneyimi elde edebilirsiniz. Kaliteli malzemeden üretilmesi ile deforme olmadan uzun süre kullanım sunan bir seçenektir. Beğeni kazanan bu seçeneği güven içinde satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Model, eşsiz bir müşteri deneyimi kazanmanıza yardımcı olur. Gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir seçenektir. Özsan Osmanlı kulp vintage model siyah 96 mm mutfak dolabı mobilya kulpları fiyatı ve kalitesi açısından son derece cazip bir üründür. Farklı bütçelere kolayca uyumluluk gösterir. Uzun süre kullanım ömrü sayesinde bütçenizi de koruyan bir seçenektir. Ürünün satışa sunulduğu rakamlar, özellikleri kapsamında belirlenir. Sahip olduğu avantajlı özellikler ve şık tasarımıyla konforlu bir deneyim sunar. İlgi çekici bu seçeneği güven içinde satın alabilirsiniz.

Cazip Özsan Osmanlı Kulp Vintage Model Siyah 96 mm

Cazip Özsan Osmanlı Kulp Vintage Model Siyah 96 mm

Pek çok kişinin beğenisini toplayan bu seçenek, oldukça kullanışlı bir üründür. Hayatınıza büyük oranda kolaylıklar sunar. Dayanıklı yapısı ile paslanmaz. Aynı zamanda esnemez ve kırılmaz özelliklere sahiptir. Mutfakta sıklıkla beğenilen ürün çeşitlerinden biridir. Her mutfak dolabına uyumluluk sağlaması ile son derece ideal bir seçenektir. Bu seçeneği güvenle kullanabilirsiniz. Bu model ile mutfak dolabınızın şık bir görünüm elde etmesini sağlayabilirsiniz. Müşterilerin sıklıkla tercih ettiği ürünlerden biridir. Farklı bütçelere hitap etmesiyle cazip bir ürün deneyimi yaşamanıza imkan tanır. Bütçe dostu fiyatlarıyla hayatınıza kolaylıklar sunar. Özsan Osmanlı kulp vintage model siyah 96 mm mutfak dolabı mobilya kulpları yorumlarına bakarak ürünü kullananların görüşlerine ulaşabilirsiniz. Satın alma tercihinizi buna göre şekillendirebilirsiniz. Ürünü Trendyol üzerinden kısa süre içerisinde uygun fiyat avantajlarıyla satın alıp deneyimleme şansını yakalayabilirsiniz.