Genel Markalar Süper Çocuklar Eğitim Seti (40 Kitap Takım) Nevres Kırdar Pfister

493,05 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Süper Çocuklar Eğitim Seti (40 Kitap Takım) Nevres Kırdar Pfister

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BASIN KİTABEVİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Satıcı Ünvanı: BASIN KİTABEVİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0143132423800001 Vergi Kimlik Numarası: 1431324238
    Bu ürün BASIN KİTABEVİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ile ilgili detaylı tüm bilgiler "Ürün Bilgileri" alanında bulunmaktadır. "Ürün Özellikleri" alanı entegrasyon tarafından otomatik olarak aktarıldığı için, bazı bilgilerde yanlışlık olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Ürün Adı: Süper Çocuklar Eğitim Seti 40 Kitap Ürün Kodu: 9789754766424 Yazar: Nevres Kırdar Pfister Basım Yılı: 2015 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 0 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Holly Webb
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Özyürek Yayınları Süper Çocuklar Eğitim Seti (40 Kitap) - Nevres Kırdar Pfister

Çocuklar için hayal çok geniş bir dünya içinde bulunur. İlkokul yaşındaki okuruna hitap etmek amacıyla Özyürek Yayınları Süper Çocuklar Eğitim Seti (40 kitap) - Nevres Kırdar kitaplarıyla hayal dünyaları için yeni diyarlara yolculuğu anlatır. Yazar, kitaplarında 40 ayrı hikaye ile hem öğretip hem eğlendirir. Bu hikayeler ile çocuklarınız için dünyaya kalıcı bir miras bırakmak ya da hayal dünyalarını değiştirebilecek yaratıcı fikirlere imza atmak için ilham kaynağı bulabilirsiniz. Hikaye seti 6-9 yaşları arasında olan okurlar için uygundur. Bu yaş aralığındaki çocuklara seslenen bir kitap seti olarak hacim ve ağırlık yönünden de taşınabilir olmasına özen gösterilir. Süper Çocuklar Eğitim Seti hikayeleri sayesinde siz de ailece bu öğretici hikayeleri hep birlikte okuyabilirsiniz.

  • Öğretici ve eğitici konular
  • Masalsı anlatım
  • Çocuk hikayeleri

İlham Verici Süper Çocuklar Eğitim Seti Hikayeleri

İlham Verici Süper Çocuklar Eğitim Seti Hikayeleri

Küçük yaşlardan itibaren her bireyin bir rehbere ihtiyacı vardır. Nevres Kırdar kitabını yazarken küçükken önünüzde gerçek bir örnek olması gerektiğini düşünerek bu eserleri kaleme alır. Eserlerin içinde; duyarlılık, yardımseverlik, iyimserlik, toplumsal ilkeleri benimseme, arkadaşlık, aile ve hayvan sevgisi gibi temalı hikayeleri içerir. Özyürek Yayınları Süper Çocuklar Eğitim Seti (40 kitap) - Nevres Kırdar fiyatı ürünün içeriği ve özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu eserler 6-9 yaş aralığındakilere seslenen bir set olarak karşınıza çıkar. Ayrıca el ve göz yapısına uygun olmasının yanı sıra miniklerin taşıyabileceği ağırlığa sahiptir. Süper Çocuklar Eğitim seti sayesinde çok erken yaşta bunların hepsini öğretebilirsiniz. Bunların sonucunda küçük yaşlardan itibaren okuma alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olursunuz. Çocukların ilgi alanlarına yönelik olan bu eserler, okuma hızlarında da artışı sağlar.

Rehber İçeriği ile Süper Çocuklar Eğitim Seti Kitapları

Rehber İçeriği ile Süper Çocuklar Eğitim Seti Kitapları

Çocuklara okunan kitaplar, kişiliklerinin temellerinin gelişiminde yardımcı olur. Özyürek Yayınları Süper Çocuklar Eğitim Seti (40 kitap) - Nevres Kırdar kullananlar duygu ve düşünce dünyalarının gelişimi sayesinde onları hayata hazırlar. Özyürek Yayınları Süper Eğitim Seti, okuyucu dışında aileler tarafından da büyük bir beğeni toplar. Eserin içerisindeki hikayeler yaşlarına uygun olarak kelime kapasitelerini geliştirme de büyük paya sahiptir. İlkokul çağındaki 6-9 yaş aralığında çocuklar için uygundur. Bu set çocuğun anne ve baba ile olan iletişimini de olumlu yönde etkiler. Birlikte eğlenirken öğrenecekleri özel vakitlerinde onlara eşlik eder. Yazar kitaplarını sade ve yalın bir dil kullanarak oluşturur. Bu sayede okumayı yeni öğrenmiş olan okuyucusu rahatlıkla yazılan bilgileri anlayabilir. Kitap seti sayesinde çocuklarda hayal gücünü kullanarak yorumlar yapma, duygu ve düşüncelerini tanıma, dilini uygun kullanma gibi gelişmeler görebilirsiniz.

Eğlenirken Öğreten Süper Çocuklar Eğitim Seti Kitapları

Eğlenirken Öğreten Süper Çocuklar Eğitim Seti Kitapları

Eser çocukların dünyayı ve doğal çevre değerlerini önemsemeleri ön planda tutularak yazılır. İçeriğindeki görsel ve grafik seçimlerinde okuyucuyu gerçek hayattan koparmayacak ve fantastik olanı gerçekleştirmeye iten etkenlerin olmamasına özen gösterilir. Eğlendirici olmasının yanı sıra öğretici olan bu çocuk eğitim seti sayesinde çocuklarınızın gelişiminde destek olabilirsiniz. Kitapların hepsi biçimsel olarak okumayı yeni öğrenenler göz önüne alınarak kısa ve büyük harflerle yazılır. Yol gösterici bir rehber olan bu eserler sayesinde siz de çocuklarınızın hayata kazandırma konusunda onlara destek olabilirsiniz. Özyürek Yayınları Süper Çocuklar Eğitim Seti (40 kitap) - Nevres Kırdar yorumları ve okuyucu önerileri için de Trendyol’dan incelemeler yapabilir, güvenle kitabı satın alabilirsiniz. Özellikle öğrenirken eğlenmesini sağlayacak bu eserleri daha önce kullanan müşterilerin fikir ve deneyimlerinden de bu sayede yararlanabilirsiniz.