Ozzy Ozzy Gurme Renkli Taneli Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

599 TL
(39,93 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ozzy Ozzy Gurme Renkli Taneli Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UKolay Satıcı Ünvanı: ÖZLEM KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5340815459
    Bu ürün UKolay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KARGO TESLİM UYARISI : Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve şirketimize bildirilmelidir. TUTANAK TUTULMAMIŞ HİÇBİR HASARLI ve EKSİK ÜRÜN BİLDİRİMİ DİKKATE ALINMAYACAKTIR. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka Tarafımıza Bildirilmelidir.
  • OZZY VIT GURME KARIŞIK RENKLİ TANELİ KEDİ MAMASI 15 KG İÇİNDEKİLER: İŞLENMİŞ HAYVANSAL PROTEİN, BUĞDAY,MISIR, HAYVANSAL YAĞ, BUĞDAY KEPEĞİ, BONKALİT, MISIR GLUTENİ, KURUTULMUŞ ŞEKER PANCARI, TAVUK CİĞER AROMASI, TUZ, KURUTULMUŞ BİRA MAYASI, TAURİN, RENKLENDİRİCİLER (E124, E102, E104, E110). MİNERALLER: KALSİYUM, FOSFOR, SODYUM, İYOT, ÇİNKO, BAKIR, POTASYUM KLORÜR, DEMİR, SELENYUM. VİTAMİNLER: VIT.A, VIT.D, VIT.E, VIT.C, VIT.B1 - B2 - B3 (NIACIN) - B6 - B12 - B7 (BIOTIN) - B9 (FOLIC ACID), VIT.K, CHOLINE, CALCIUM PANTOTETAN. BESLENME TALİMATI: Mamaya, tabloda belirtilen miktarlarda başlayın. Ancak daha sonra kedinizin iştah ve kondisyon durumuna göre verilecek miktarları değiştirebilirsiniz. Kedinizin besinsel ihtiyaçları, yaşına, ırkına, büyüklüğüne, aktivite derecesine ve çevre koşullarına göre farklılık gösterebilir. Beslenme tablosu günlük mama miktarına göre düzenlenmiştir. Bu tabloyu rehber olarak kediniz için uygun olan miktarı günlük en az 2 öğün olmak üzere öğün sayısına göre bölerek kedinizi besleyebilirsiniz. Daima mama ile birlikte taze ve temiz su bulundurun. Tüm diyet değişiklikleri kademeli olmalıdır. Ürünü serin ve kuru bir ortamda saklayınız. BESİN DEĞERLERİ Ham Protein % 26 Ham Yağ % 9 Ham Kül % 8 Ham Selüloz % 2,5 BESLEYİCİ İLAVELER Vitamin E-IU/kg 15000 Vitamin D3-IU/kg 1000 Vitamin E-mg/kg 150 Vitamin C-mg/kg 200 Taurin mg/kg 1000

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Ciğer
  • Ağırlık 15+ Kg
  • Özellik Yüksek Enerjili
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

Ozzy Gurme 100968 15 Kg Renkli Taneli Yetişkin Kedi Maması

Ozzy gurme 15 kg renkli taneli yetişkin kedi maması kedilerin sağlıklı gelişimleri için özel olarak geliştirilir. Zengin besin içeriği kedilerin sindirim sağlığı düşünülerek hazırlanır. Ozzy 15 kg gurme kedi maması minik dostlarınızın dengeli beslenmesi için ihtiyaç duydukları tüm besin değerlerini içerir. Kuru mama kategorisinde yer alan Ozzy gurme 15 kg renkli taneli yetişkin kedi mamasının kullanımı kolay ve oldukça pratiktir. Onların gelişimleri için tek başına yeterli olabilir. Ozzy gurme 15 kg renkli taneli yetişkin kedi maması şu özelliklere sahiptir.

  • Türü: Kuru mama
  • Miktarı: 15 kg
  • Yaş Grubu: Yetişkin

Ozzy Gurme Yetişkin Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

Ozzy Gurme Yetişkin Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

Ozzy gurme 15 kg renkli taneli yetişkin kedi maması yetişkin kedi maması kategorisindedir. Dolayısıyla yetişkinlik dönemindeki patili dostunuzun ihtiyaç duyduğu tüm besin değerlerini içinde barındırır. Sindirim sorunları yaşayan kediler için uygun bir tercih olabilir. Kolay sindirilmesinin yanı sıra özel lezzetlerle donatılmıştır. Ozzy gurme 15 kg renkli taneli yetişkin kedi maması bu özelliklerinin yanı sıra oldukça besleyicidir. Bu sayede iştah sorunu yaşayan evcil hayvanlar için de uygundur. İçerisinde işlenmiş hayvansal protein, hayvansal yağ, buğday kepeği, mısır gluteni gibi besinler bulunur. Bu besinler minik arkadaşınızın sağlıklı gelişimi için ihtiyaç duydukları temel aminoasitleri sağlar. Buğday kepeği, mısır ve kurutulmuş şeker pancarı içerikleri ise de ihtiyaç duyulan tahılı karşılar. Ozzy gurme 15 kg renkli taneli yetişkin kedi maması sinirsel gelişim ve genel sağlık için oldukça önemli olan vitamin ve mineralleri de barındırır. İçerdiği Taurin, A, D, E, C, B1-3-6-12 vitaminleri ile kedilerin günlük ihtiyaçlarını karşıladığı için ekstra vitamin ve mineral takviyeleri kullanılmasına gerek kalmaz.

Ozzy Gurme Yetişkin Kedi Maması Ne Sıklıkla Verilmelidir?

Ozzy Gurme Yetişkin Kedi Maması Ne Sıklıkla Verilmelidir?

Ozzy gurme 15 kg renkli taneli yetişkin kedi maması yetişkin kedilere özel hazırlanır. İçerisindeki besin değerleri ve vitaminler yetişkin günlük ihtiyaçlar baz alınarak düzenlenir. Bu sebeple verilen mama miktarı ve verilme sıklığı önemlidir. Mamanın fazla verilmesi veya çok sık şekilde verilmesi istenmeyen durumların yaşanmasına sebep olabilir. Bu gibi olumsuzlukların yaşanmaması için Ozzy gurme 15 kg renkli taneli yetişkin kedi maması paketi arkasında minik dostlarınızın kilo ve cinsleri dikkate alınarak hazırlanan bir beslenme tablosu bulunur. Bu tabloda belirtilen miktar patili arkadaşlarınızın bir günde ihtiyaç duydukları tüm değerleri içerir. Ozzy gurme 15 kg renkli taneli yetişkin kedi maması beslenme tablosunda yer alan ölçü gün içerisinde tek seferde veya öğünlere bölünerek verilebilir. Özel durumu olan canlıların porsiyonlarının belirlenmesi için veterinerden de yardım alabilirsiniz.

Ozzy 15 Kg Yetişkin Kedi Maması Ne Kadar Süre Kullanılır?

Ozzy 15 Kg Yetişkin Kedi Maması Ne Kadar Süre Kullanılır?

Ozzy gurme 15 kg renkli taneli yetişkin kedi maması kullanımında herhangi bir süre sınırlaması bulunmaz. Ayrıca içerisindeki besin değerleri ek ürüne ihtiyaç olmadan tek başına yeterlidir. Zaman zaman yaş mama ile birlikte de verebilirsiniz. Yaş mama ile verileceği zaman günlük kuru mama miktarını ayarlamanız tavsiye edilir. Bu sayede patili dostunuza ihtiyacından fazla yiyecek vermek durumunda kalmazsınız. Ozzy gurme 15 kg renkli taneli yetişkin kedi maması yorumları incelendiğinde kullanıcıların mama kalitesinden memnun oldukları görülebilir. Mama lezzeti ve besleyiciliği ile kediler tarafından sevilir. İyi beslenen canlıların tüylerindeki parlaklık ve dökülmelerin azalması kolayca gözlemlenebilir. Ozzy gurme renkli taneli yetişkin 15 kg kedi mamasına avantajlı fırsatlarla sahip olmak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.