Paco Rabanne Olympea Edp 80 ml Kadın Parfümü

3.812 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.820 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.781 TL

Ürün Bilgileri

Paco Rabanne Olympea Edp 80 ml Kadın Parfümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Kozmetik Satıcı Ünvanı: MAVİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613067185100019 Vergi Kimlik Numarası: 6130671851
    Bu ürün Mavi Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Olympéa, kadının gücünün ve kutsallığının yansıması. O her kadının kıskandığı, tanrısal güzelliği ile tüm erkeklerin arzuladığı, eşsiz, büyüleyici, güçlü, kutsal bir kadın. Zaferin maskülen ifadesi ınvıctus’un yanında, zaferin feminen ifadesi.Fresh oryantal olarak yorumlanan olympéa'nın üst notalarında tuzlu vanilya ve yeşil mandalina , orta notalarında su yasemini ve zambak, alt notalarında ise sandal ağacı, kaşmir ve ambergris yer alıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Paco Rabanne Olympea EDP 80 ml Kadın Parfümü

Sektörün lider markalarından biri olan Paco Rabanne ürettiği kadın ve erkek parfümleriyle geniş bir müşteri kitlesine sahiptir. Ürettiği kaliteli ve kullanışlı ürünler markanın popülerliğini giderek artırır. Paco Rabanne Olympea EDP 80 ml kadın parfümü markanın özel tasarıma sahip modellerinden biridir. Oryantal amber koku ailesinden olan ürün kalıcı özelliği ile eşsiz bir kullanım fırsatı sunar. 4-6 saate kadar kalıcılık özelliği gösteren ürün, %15-20 esans oranı ile fark yaratır. 3349668528677 koduyla satışa çıkarılan model listelerdeki yerini alır. Kadınsılığa yeni bir bakış açısı getiren ürün, ferahlık ve duygusallık arasında yumuşak bir hava sunar. Ultra seksi bir etkiye sahip olan model, kalıcı etkiye sahiptir. Çiçeksi ve vanilya notaları ile cildinizde harika bir hafiflik oluşturur.

  • 4-6 saat süren etki
  • Ultra seksi koku
  • Yoğun esans özelliği

Paco Rabanne Olympea EDP 80 ml Kadın Parfümü Özellikleri

Paco Rabanne Olympea EDP 80 ml Kadın Parfümü Özellikleri

Olympea, ferah oryantal bir hava yaratır. Üst notalarında yeşil mandalina ve tuzlu vanilya; orta notalarında zambak ve su yasemini; alt notalarında ise kaşmir, ambergris ve sandal ağacı bulunur. Birbiriyle uyumlu notaların çekici bir kombinasyondur. Paco Rabanne kadın parfümü şık şişe tasarımı ile oldukça dikkat çeker. Elmas işlemeli bir yüzüğü andıran şişe tasarımı ile müşteriler tarafından büyük bir beğeni kazanır. Pembe renge sahip olan ürün bu özelliği ile sıcak ve zarif bir görüntü oluşturarak müşterilerin göz zevkine hitap eder. Tek seferde yoğun bir püskürtme özelliği ile etkin bir performans gösterir. Paco Rabanne Olympea EDP 80 ml kadın parfümü kullananlar ürün performansından oldukça memnun kalır ve değerlendirmelerini bu doğrultuda yapar. Model, etkileyici ve baş döndüren kokusu ile etrafındaki herkesin dikkati çeker.

Paco Rabanne Olympea EDP 80 ml Kadın Parfümü Kullanım Şekli

Paco Rabanne Olympea EDP 80 ml Kadın Parfümü Kullanım Şekli

Temiz cilde veya kıyafete istediğiniz sıklıkta uygulayabileceğiniz bu model günlük kullanıma uygundur. Sağlıklı kullanım avantajı yaratan model, cildinizde herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmaz. Günlük olarak ya da özel günlerde kullanıma uygundur. Ürünü düğün, nişan, parti, çeşitli organizasyonlarda ve farklı zamanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Birkaç püskürtmeyle etkili bir performans gösteren ürün, kalıcı performansı ile uzun ömürlü bir kullanım avantajı sunar. Etkisini 4-6 saat boyunca korur ve yoğun esans kokusuyla fark yaratır. Paco Rabanne Olympea EDP 80 ml kadın parfümü yorumları hem ürün hem de ürün kullanımı hakkında birçok önemli bilgi içerir. Merak ettiğiniz pek çok detayı yorumlar sayesinde öğrenerek ürünü satın alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz. Yapılan tüm yorumlardan faydalanarak doğru ürün kullanımı hakkında yeterli bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.

Paco Rabanne Olympea EDP 80 ml Kadın Parfümü Fiyatı

Paco Rabanne Olympea EDP 80 ml Kadın Parfümü Fiyatı

Eşsiz bir koku ve kaliteli kullanım avantajı sunan model, sahip olduğu özelliklerle fark yaratır. Bu özelliklerden biri avantajlı fiyat seçeneğidir. Müşteriler tarafından büyük bir ilgi gören model, uygun fiyat özelliği sayesinde rahatlıkla tercih edilir. Ürün fiyatının belirlenmesinde marka bilinirliği, ürün özellikleri, piyasa şartları gibi etkenler dikkate alınır. Paco Rabanne Olympea EDP 80 ml kadın parfümü fiyatı bu özellikler doğrultusunda belirlenir. Büyük bir fiyat avantajı ile listelerde yer alan ürün müşterilerin fazlası ile dikkatini çeker. Farklı notaların yer aldığı ürüne sahip olarak günün istediğiniz zamanında hoş kokmanın tadını çıkarabilirsiniz. Ambergris ve sandal ağacının uyumuyla farklı gece etkinliklerinde de dikkat çekmenizi sağlar. Yüksek kalıcılığı sayesinde sık tazeleme gerektirmez. Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabileceğiniz bu modele avantajlı fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.