1
Boya Tabancası kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Paintzoom Paint Zoom Boya Tabancası Yeni Nesil Çok Fonksiyonlu Boya Tabanca

799,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paintzoom Paint Zoom Boya Tabancası Yeni Nesil Çok Fonksiyonlu Boya Tabanca

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Realx Satıcı Ünvanı: REALX BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734198907500001 Vergi Kimlik Numarası: 7341989075
    Bu ürün Realx tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paint Zoom Boya Tabancası Yeni Nesil Çok Fonksiyonlu Boya Tabanca Paint Zoom ÖzellikleriEvinizin tüm duvarlarını kolay, hızlı ve etkili bir biçimde yenileyebilirsiniz! · Su bazlı boyalar · Su bazlı vernik · Vernik (seyreltilmemiş) · Koruyucu boyalar · Ahşap yüzeyler için kaplama boyaları · Beyazlatıcılar · Parlatıcılar · Dezenfektanlar

Ürün Özellikleri

  • Tip Eletrikli Boya Tabancası
Geri Bildirim Ver

Paintzoom En Siga Boya TabancasıYeni Nesil Çok Fonksiyonlu

Evlerinizi ve eşyalarınızı kendiniz yenilemeyi planladığınızda Paint Zoom boya tabancası sayesinde kısa süre içerisinde tamamlayabilirsiniz. Rulolar geniş yüzeylerde gerektiren renklendirmeyi yaparken dar ve detay bölümlerinin bulunduğu alanlarda istediğiniz renklendirmeyi size sağlamaz. Fırçaların ucundan diğer alana yayılan tonlar karışık görüntülerin ortaya çıkmasına sebep olur. Aletin özel püskürtme başlıkları sayesinde istediğiniz seviyede atım hızını belirleyebilirsiniz. Az miktar kullanmayı tercih ettiğiniz alanlarda kademesini düşürerek istediğiniz etkiyi görebilirsiniz. Makineyi ilk defa kullanacaksanız birkaç deneme sonrası kısa süre içerisinde alışabilirsiniz. Paint Zoom boya tabancası yorum bölümünden müşteri memnuniyetlerini okuyarak güven içerisinde bir alım gerçekleştirebilirsiniz. Eliniz alışkanlık gösterdikten sonra ortalama bir odayı 20 dakika içerisinde tamamlamanız mümkündür. Öneriler arasında her kullanımdan sonra temizlenmesi yer alır.

  • Özel boya başlıkları
  • Zamandan ve efordan tasarruf
  • Sıçrama ve damlamayı önleme

Paint Zoom En Siga Boya Tabancası Özellikleri

Paint Zoom En Siga Boya Tabancası Özellikleri

Boyama işlemleri, zorlukları bakımından her zaman göz korkutur. Ev gibi kapalı alanda boyama yapılacaksa damlama sorunundan dolayı ertelenir. Paint Zoom boya tabancası yeni nesil çok fonksiyonlu boya tabanca sayesinde damlama ve boya kovasının dökülme riski ile karşılaşmadan kısa süre içerisinde işleminizi tamamlayabilirsiniz. Rulolarla yapılan boyama işlemleri uzun sürer. Rulo ve fırçalardan yere damlayan boyalar zor temizlenir. Yeni nesil boya tabancası rulo ve fırçalardan damlamayan boyalarla bireyleri karşı karşıya bırakmayacağı için güvenle kullanılabilir. Kullanacağınız alana istediğiniz miktarda püskürtme yapabilir, küçük alanları rahatlıkla boyayabilirsiniz. Ahşap, tuğla, PVC panel, normal duvarlar ve sıva üzerine uygulama yapabilir, iğne ucu sayesinde dar alanlarda da kullanım sağlayabilirsiniz. Detay çizgilerinin yer aldığı ya da desenleme yöntemi ile yapacağınız boyama işlemlerinde tabancanın boya atım miktarını belirleyerek istediğiniz alanı boyayabilirsiniz.

Yeni Nesil Paint Zoom Boya Tabancası Fiyatları

Yeni Nesil Paint Zoom Boya Tabancası Fiyatları

Ev ortamlarında birtakım değişiklikler yapmayı planlıyorsanız ve maddi tasarruf sağlamayı düşünüyorsanız kolaylıkla kullanabileceğiniz boya tabancası tercih ederek her türlü yenilemeyi yapabilirsiniz. Kapı kasalarında, çeşitli mobilya eşyalarında, iç ve dış cephelerde, yenilemeyi düşündüğünüz biblo ve aksesuarlarda Paint Zoom tabancası kullanabilirsiniz. Yeni nesil olan bu ürünün içerisinde her çeşit boya malzemesini koyabilirsiniz. Vernik, cila ve parlatıcı gibi malzemelerle her türlü renklendirme işleminizi yapabilirsiniz. Paint Zoom boya tabancası fiyatları motor gücündeki farklılıklara göre ve parçalar içerisinde yer alan başlık çeşitlerine göre belirlenir. Hata riskinin aza indirildiği tabancalı renklendirme sistemlerinde tonlar arası herhangi bir karışıklık ya da dağılma problemi ile karşılaşmadan işleminizi tamamlayabilirsiniz. Boyanın yoğunluk ölçeği ile kıvamı rahatlıkla ayarlayabilir, istediğiniz tonları elde edebilirsiniz. 45 saniye içerisinde ölçekten sızan ürünün kıvamı tamamlanmış demektir.

Boyamayı Kolaylaştıran Paint Zoom Kullanımı

Boyamayı Kolaylaştıran Paint Zoom Kullanımı

Rulo ve fırçalar ne kadar büyük olsalar da püskürtme yönteminde olduğu kadar kısa süre içerisinde boyama işlemlerini tamamlayamazlar. Boya tabancası Paint Zoom özel teknolojiye sahip kolay kullanımı sayesinde her alana rahatlıkla püskürtülerek işlemleri kolaylaştırır. Tavanların köşe kısımlarda kalan dip nokta alanlara yetişmenin zor olduğu durumlarda, püskürtme avantajını kullanarak renklendirebilirsiniz. Tabancanın 650 watt güce sahip motor hacmi ile geniş bir alana püskürtme yapabilir, isterseniz iğne ucu sayesinde dar alanları ve çeşitli detay bölümlerinin iç kısımlarını renklendirebilirsiniz. Yağlı, tozlu, su bazlı boya çeşitlerinin tümünü makine içerisinde kullanabilirsiniz. Dairesel, dikey ve yatay şekilde püskürtmeler yapabilir, farklı desenler oluşturabilirsiniz. Paintzoom Paint Zoom boya tabancası hafifliği sayesinde iş esnasında kollarınızda ağırlık hissi oluşturmaz. Bir dairenin bir gün gibi kısa bir süre içerisinde renklendirmesini tamamlayabilirsiniz.