PAKÇAM KERESTE 2.5x12x125 Cm Silinmiş Kereste 5 Adet

625 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PAKÇAM KERESTE 2.5x12x125 Cm Silinmiş Kereste 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAKÇAM KERESTE Satıcı Ünvanı: PAKÇAM KERESTECİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0719002283400017 Vergi Kimlik Numarası: 7190022834
    Bu ürün PAKÇAM KERESTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 adet sipariş verdiğinizde 5 adet tahta gelmektedir yani ürünler 1 paketi 5 adettir. ÜRÜNLERİMİZ DOĞAL KURUTMALIDIR. KALINLIK: 1.8 EN: (10.6) 4 TARAFI SİLİNDİĞİ İÇİN BÖYLE GELMEKTEDİR. BİR PAKETTE 5 ADET VARDIR. NOT: AHŞABIN DOĞAL YAPISI NEDENİYLE AR TARAFINDA SULAMALAR GÖRÜNEBİLİR PAKET İÇİNDE AZDA OLSA BUDAK BULUNABİLİR. DİĞER ÖZEL ÖLÇÜ VEYA İSTEKLERDE MAĞAZAMIZLA 05422573468 NUMARALI TELEFONDAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ VEYA MAĞAZAYA SORU SOR KISMINDAN SORABİLİRSİNİZ
Geri Bildirim Ver

Pakçam Kereste 2.5x12x125 cm Silinmiş Kereste 5 Adet

Pakçam Kereste 2.5x12x125 cm 5 adet silinmiş kereste ile iç ve dış dekorasyonunuzu değiştirebilirsiniz. Ürün, dekorasyondan inşaata kadar birçok alanda kullanılır. Evinizde ahşabın doğallığından yararlanmanızı sağlar. Tahtalar sayesinde evinizde samimi bir ortam yaratabilirsiniz. Dış dekorasyonda hayvanlarınız için kulübe gibi alanlar yapmak için ürünü kullanabilirsiniz. Çardakların üstünü kapatmak ya da oturma alanı oluşturabilmek için tercih edebilirsiniz. Bu ürün biçme, kurutma ve kesme aşamalardan geçerek üretilir. Ahşap uygulama gibi işlerde tercih edilebilir. Ürünlerin kullanım alanı oldukça geniştir. 1.8 cm kalınlığa sahip keresteyi bahçe düzenlemesi yaparken kullanabilirsiniz. Kesme, kurutma ve biçme aşamalarından geçerek üretilen keresteler kesildikten sonra ıslatılır. Kurutma aşaması tamamlandıktan sonra satışa sunulur. Evde kullanmak için uygun olan kerestelerle birçok eşya yapabilir ve bunları dekorasyon amaçlı kullanabilirsiniz.

  • 2.5x12x125 cm ölçü
  • Dayanıklı
  • Geniş kullanım alanı

Kaliteli Pakçam Kereste ile Dekorasyon Önerileri

Kaliteli Pakçam Kereste ile Dekorasyon Önerileri

Silinmiş kereste ile evinizde harikalar yaratabilirsiniz. Bahçenize küçük bir ahşap ev yapabilirsiniz. Mobilyalar, sandıklar, oyuncaklar gibi birçok eşyanızı kendiniz Pakçam kereste ile tasarlayabilirsiniz. Kendinize özel kahve masası yapmanız da mümkündür. Bu sayede kimsenin evinde olmayan ürünlere sahip olabilirsiniz. Evinizde özel köşeler oluşturarak dikkat çekici bir ev dekorasyonu yaratabilirsiniz. Ahşapla ilgileniyorsanız, hobileriniz için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bebeğinize ahşap beşik yapabilir, çocuklarınız için özel yataklar hazırlayabilirsiniz. Ürün, dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre sevdikleriniz için saklayabileceği eşyalar tasarlamanızı sağlar. Arkadaşlarınıza hediye olarak kerestelerden yaptığınız eşyaları verebilirsiniz. Aynı zamanda saksı şekline getirerek dekoratif saksılar yapabilirsiniz. Mutfağınızda bardak ve tabak koymak için raf yapabilirsiniz. Bu sayede hem saklama alanından kazanabilir hem de şıklığı yakalayabilirsiniz. Odanıza uygun ölçüde eşyalar bulmakta zorlanıyorsanız, kendi eşyalarınızı uygun boyutta yapabilirsiniz.

Beğenilen Pakçam Kereste Silinmiş Kereste Avantajları

Beğenilen Pakçam Kereste Silinmiş Kereste Avantajları

Bu ürün ile evinizdeki eşyaları kendi zevkinize göre tasarlamanız mümkündür. Mutfaktaki sebzelikten odadaki dolaplara kadar evinizdeki çoğu eşyayı keresteden üretebilirsiniz. Çerçeveler yaparak anılarınızı duvarlara asabilirsiniz. Keresteleri çivi çakarak birbirine birleştirebilir ve duvara asabilirsiniz. Eşyanızın kalitesini kendiniz belirleyebilirsiniz. Ürünün avantajlarından yararlanarak tarzınızı evinizde de yansıtabilirsiniz. Farklı tasarımlarda lambaderler yaparak odanızı aydınlatabilirsiniz. Bahçenizde alan belirlemek için kullanabileceğiniz ürün, kendinize özel bank yapmanız için uygundur. Bu ürün sayesinde evinizin hem bahçesini hem de iç dizaynını istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz. Kaliteli yapısı sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz ürün, çam ağacından üretilir ve şekil vermek için uygundur. İşinizi kolaylaştıracak birçok noktada bu ürünü kullanabilirsiniz. Eşyalarınızın boyutlarını kendiniz belirleyebilir ve özel tasarım eşyalar yapabilirsiniz. Pakçam Kereste 2.5x12x125 cm 5 adet silinmiş kereste yorumlarını okuyabilir ve ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Cazip Pakçam Kereste Silinmiş Kereste Fiyatı

Cazip Pakçam Kereste Silinmiş Kereste Fiyatı

Pakçam Kereste 2.5x12x125 cm 5 adet silinmiş kereste fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Ürünler doğal kurutmalı olarak satılır. Ahşabın doğal ve modern duruşunu evinize getirmek için kullanılır. 2.5x12x125 cm boyutunda üretilir. Ev içerisinde ve iş yerinde dekorasyon gibi amaçlarla kullanılabilir. Ortalama ağırlık taşıyabilir. Çivi çakılabilen ürün, uzun yıllar kullanım için uygundur. Eşyalarınızın kalitesinden emin olmak için ürünü tercih edebilirsiniz. Ahşaplarla eşya yapmak gibi bir hobiniz var ise alabilirsiniz. Kendi tarzınızı yansıtabileceğiniz mobilyalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza minik hediyeler yapabilir ve kendilerini özel hissettirebilirsiniz. Aynı zamanda bahçe kapısı, bank, raf, yatak gibi eşyalar da yapabilirsiniz. Modern ve doğal tarzı bu ürün ile yakalayabilirsiniz. Hayatınızın birçok alanında kullanabilirsiniz. Siz de hayatınızı kolaylaştıracak olan bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.