Palette Deluxe Set Boya Yoğun Renk Açıcı+ Saç Boyama Seti

279 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Palette Deluxe Set Boya Yoğun Renk Açıcı+ Saç Boyama Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARTI PARFÜMERİ Satıcı Ünvanı: GÖKHAN KAYAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5370350936
    Bu ürün ARTI PARFÜMERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PALETTE DELUXE SET BOYA YOĞUN RENK AÇICI+ SAÇ BOYAMA SETİ

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Palette Deluxe Set Boya Yoğun Renk Açıcı + Saç Boyama Seti

Saç açma işlemi renk değiştirmede kullanılan ana yöntemlerden biridir. Saç rengini birkaç tonla aşamalı olarak hafifletme işlemidir. Koyu renkli saçların değişiminde sık kullanılır. Bu işlem için kullanılan birçok farklı yöntem vardır. Bunlardan az maliyetli ve pratik olanı evde kendin veya birinden destek alarak yapılmasıdır. Bunun için evde kolaylıkla hazırlayıp kullanabileceğiniz ürünler ve hazırlık setleri bulunur. Palette Deluxe set bu ürünlerden birisidir. Palette deluxe renk açıcı içerisindeki yüksek performanslı renk pigmentleri sayesinde, uzun süren renk yoğunluğu sağlar. Ürünü kullanıma hazır hale getirerek uygulamak pratik ve kolaydır. Ayrıca içerisindeki değerli mikro yağlar sayesinde uygulanan saça derinlemesine bir bakım yapar. Sürekli olarak uygulamanıza gerek yoktur. Etkisi ve parklıklığı yaklaşık 6 haftaya kadar devam eder.

  • Güçlü ve etkili formül
  • Pratik kullanım
  • Doğal zeytinyağlı

Palette Deluxe Boya + Boyama Seti Özellikleri

Palette Deluxe Boya + Boyama Seti Özellikleri

Saç boyama seti hediyeli Palette Deluxe boya içerisindeki doğal besleyici yağ ve mineraller sayesinde zarar vermez. İstediğiniz renge ulaşmanıza yardımcı olur. Yoğun renk açıcı özelliği ile koyu renkli saçların hafif bir tona ulaşmasını sağlar. Doğru oranda uygulama ve bekletme işlemi ile istenilen tona dönüştürürken içerisindeki zeytinyağı besleyerek bakım yapar. Evde kolaylıkla hazırlayıp kendiniz uygulama yapabilirsiniz. Renk açıcı boyayı uygulama sırasında dikkat etmeniz gereken nokta, saç derinize değdirmemeniz gerektiğidir. Temas ettiğinde bu bölgelere zarar verebilir. Ürünü ambalajından çıkarttıktan sonra homojen bir kıvam için iyice karıştırmanız gerekir. Kuru saçlarınıza diplere temas ettirmeden uygulamaya başlayabilirsiniz. 30 dakika bekletip iyice durulayabilir ve kurutma işleminden sonra tarayabilirsiniz. Palette Deluxe set boya yoğun renk açıcı + saç boyama seti ürünü, saç renginin iki ton kadar hafiflemesini sağlar.

Palette Deluxe Set Boya Saç Boyama Seti Yorumları

Palette Deluxe Set Boya Saç Boyama Seti Yorumları

Açıcı saç renginin iki ton kadar açılmasını tellere ve köklerine zarar vermeden yapan bir üründür. İçerisindeki değerli yağlar ile besler ve parlaklık kazandırır. Yüksek performanslı renk pigmentleri sayesinde bu parlaklık uzun süre kalıcı olur. Saçlardaki beyazlıkları kapatma özelliğine sahiptir. Ürün hediyesi olarak verilen boyama seti sayesinde evde kolaylıkla hazırlayıp uygulayabileceğiniz bu ürün hakkında müşteri deneyimlerini okuyabilirsiniz. Bu deneyim ve yorumlar ürün ve kullanımı hakkında size detaylı bilgiler sunar. Satın alma kararında kolaylık sağlayan Palette Deluxe set boya yoğun renk açıcı + saç boyama seti yorumları ürünle ilgili verimli sonuçlar elde edildiğini gösterir. Koyu renkli saçlarda bile etkili bir şekilde açma işlemi yapabilirsiniz. Uzun saça sahip müşterilerin üründen birden fazla sayıda alması gerektiğini ifade ettikleri görülür. Böylelikle ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Palette Deluxe Set Boya Saç Boyama Seti Fiyatı

Avantajlı Palette Deluxe Set Boya Saç Boyama Seti Fiyatı

Evde kolay ve pratik şekilde kendi saç renginizi Palette Deluxe set ile açarak değiştirebilirsiniz. Fazladan bir maliyet ve çaba gerektirmeden etkili bir sonuç elde edersiniz. Bu uygulaması kolay ve saçlarınıza zarar vermeyen açıcı boyayla saç renginizi açabilirsiniz. Dilerseniz sonrasında boyayabilirsiniz. Yanında gelen boyama seti ile hızlı bir şekilde hazırlanır ve uygulanabilir. Palette Deluxe set boya yoğun renk açıcı + saç boyama seti fiyatı ürünün bütün özellikleri ve kolaylıkları değerlendirilerek belirlenir. Ürün ambalajı, saklama koşulları ve içerisindeki değerli yağlar da etkili olur. Bütün bu etkenlere göre bu boya setinin fiyatı müşterileri için ulaşılabilir aralıkta bulunur. Siz de kendiniz ve sevdikleriniz için saçlara kalıcı renk ve parlaklık kazandıran kolay kullanımlı bu ürünü satın alabilirsiniz. Ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olmak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.