Palette Göz Alıcı Renkler Kestane Saç Boyası 5-68 Saç Boyası

93,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
124,90 TL93,90 TL
Kurumsal Fatura
123,90 TL
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
650 TL'ye 50 TL İndirim
111,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palette Göz Alıcı Renkler Kestane Saç Boyası 5-68 Saç Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ISIK Satıcı Ünvanı: ERTUĞRUL GAZİ IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4661383750
    Bu ürün ISIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğun renk pigmentleriyle güçlendirilmiş formülü saça derinlemesine nüfuz ederek rengi sabitler ve soğun parlaklık sağlar. Keratin, pantenol ve besleyici yağlar içeren 3'lü bakım etkisi ile saça yoğun bakım yapar. Ürün %100 Orjinaldir Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilememektedir

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
  • Özellik Amonyaksız
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Yarı Kalıcı
Geri Bildirim Ver

Palette Göz Alıcı Renkler Kestane Saç Boyası

Kadınlar için ekstra önem arz eden saçlar, sık sık bakıma ihtiyaç duyar. Bundan dolayı bakımına da hallice özen gösteririz. Zaman geçtikçe saçlar yıpranır ve renk pigmentini de kaybeder. Böyle olumsuz durumlarla karşılaşarak cansız saçlar elde etmemek adına çeşitli bakım ve boya kürleri uygulanmaktadır. Bunlardan birisi de Palette Göz Alıcı Renkler kestane saç boyası ürünüdür. Son derece doğal bir renk olan kestane rengi, Palette ile oldukça doğal görünüm elde etmenizi sağlar. Palette, canlı bir renk verirken bakımını da sağlamak için bu saç boyasını geliştirmiştir.

 
  • Saçlara istenilen boya pigmenti takviyesini sağlar.
  • Boyarken ayriyeten bakım da uygular.
  • Saçların ihtiyacı olan keratin desteğini sağlayarak güçlü ve canlı saçlar elde etmenizi sağlar.

Palette Kestane Saç Boyası Özellikleri

Palette Kestane Saç Boyası Özellikleri

Palette’nin geliştirdiği bu özel saç serisi, saçların zamanla yitirdiği pigmentasyon desteğini takviye olarak almalarını sağlar. Saçlara canlılık ve parlaklık kazandırır. Uzun vadede kullanımı ile birlikte saçtaki renk tonları eşitlenir. Yıpranmış, kırık, boyamadan kaynaklı yanık, nemini kaybetmiş ve bakıma ihtiyaç duyan saçlar için boyarken aynı zamanda bakım da yapar. Cilt tipinize ve zevkinize uygun saç rengini seçebilirsiniz. Kestane rengi de saçta oldukça doğal duran bir renk özelliğine sahiptir. Palette Göz Alıcı Renkler Kestane saç boyası 5 68 kodlu renge sahiptir. Paketin içerisinde bir oksidan, bir saç kremi ve saç boyası bulunur. Yaklaşık 4 haftaya kadar akmayan bir boya özelliği taşır. Alerjik reaksiyon göstermemesi adına önceden küçük bir alanda uygulama yapılması doğru sonuç almaya yardımcı olur.

 

Palette Göz Alıcı Renkler Kestane Saç Boyası Avantajları

Palette Göz Alıcı Renkler Kestane Saç Boyası Avantajları

Ürün, yıpranmış saçların eski haline gelmesi ve istenilen görüntünün tam olarak elde edilmesi için tasarlanmıştır. Profesyonel kullanım için de uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Fiyat performans açısından büyük avantaj sağlar. Dört haftada bir yenilenme ihtiyacı ele alınırsa uzun süre kullanım ömrü sağlar. Talimatlara göre uygulanırsa iyi bir sonuç elde edilir. Hijyenik ortamda geliştirilmiştir. Profesyonel kullanıma uygun olmasından dolayı da tüketicilerin sıklıkla tercih ettiği saç maskesi türlerinin başında gelir. Kolay kullanılır oluşu ve saça nem de kazandırmasıyla saç sağlığınızı güvence altına alır. Palette göz alıcı renkler kestane 5.69 saç boyası yorum ve değerlendirmelerinde müşteri memnuniyetini görebilirsiniz. Bir saç boyasından beklenen maksimum performansı göstererek saçınıza güzel bir dokunuş sağladığını gösterir. Uygun fiyat avantajı ile her bütçeye uygundur.

 

Palette Kestane Saç Boyası Fiyatı

Palette Kestane Saç Boyası Fiyatı

Palette Kestane saç boyası 5.68’in içeriğinde bulunan özler, protein ve keratin saç yapısını düzeltirken kaybettiği elastikiyet ve parlaklığın yerine getirilmesinde de etkilidir. İçeriğinde bulunan bileşenler saça iyi gelen ve hücre yenileyen özelliğe sahiptir. Boyanın yanında bitkisel özlü bakım yapmasına rağmen fiyatı oldukça uygundur. Saçın uzunluğuna göre adet seçimleri değişiklik gösterebilir. Fiyatı sayesinde ve kolay uygulanabilir oluşuyla da tercih sebebidir. Ayrıca size zaman tasarrufu da sağlar. Kuaförde uygulama süresinin uzunluğunun aksine evde kendiniz de uygulayabilirsiniz. Siz de sağlıklı bir saça kavuşmak istiyorsanız başvuracağınız boya türünden biridir. Palette Göz Alıcı Renkler kestane saç boyası 5.68 fiyatı seçeneklerine bakıldığında tam bir performans ürünüdür. Sağlığınızı riske atmayan güvenilir bir ortamda üretilmiştir. Daha fazlası için ürün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan hızlıca sipariş edebilirsiniz.